היי newbei,

בקשר ל :
QUOTE=newbie;89001]מהסיבה שכשאני שולח פקודת לימיט אני מצפה שהפקודה תתבצע אך ורק במחיר ששלחתי ולא מעניין אותי מה התוכנה או הברוקר עושים כדי לבצע את העסקה, מבחינתי זה שקוף.לא יתכן שאני אקבל מחיר מרקט כשלא ייחלתי לו בכלל, אחרת זה באג

או שאני מפספס את כוונתך או שמשהו התבלבל לנו פה[/QUOTE]

בסופו של יום, למרות היקפי המסחר הגבוהים, גם מסחר במט"ח תלוי בהיצע וביקוש, וכשציטוטי מחיר נעים בצורה חדה מאוד אף ברוקר לא יכול להבטיח ביצוע של פקודת סטופ לוס.
לפיכך, אם תשים לב לתנאי המסחר שברוקרים מציעים, ברוקר "אמין" הוא ברוקר שלא מתחייב לממש פקודות לימיט, במיוחד סטופ לוסים. תבדוק ותגלה שרוב הברוקרים הגדולים היום (לסוחרי מטח פרטיים) מציינים זאת באופן מפורש.
יתרה מכך, במידה וברוקר "מבטיח" מימוש של סטופ לוס, זה אומר שכדאי לך להתרחק מהברוקר כי הוא לוקח על עצמו סיכון שאסור לו לקחת( בנוסף לכך כשאתה מפסיד הוא מרוויח, כשאתה מרוויח הוא מפסיד, לכן בדרך כלל כשברוקר כזה מזהה סוחר מוצלח, הוא מתחיל לשבש לו את המסחר )

בקשר לשאלתך על אלגוריתם, אני כרגע עובד על סטארטאפ שמציע כלי שעוזר בדיוק למצבים כאלה (פחות לסקלפרים, יותר לעבודה מול גרף שעתי).
כרגע הכלי הוא בפיתוח ולכן הוא עדיין לא יכול לעזור לך אולם אשמח אם אוכל להראות לך את הכלי ולקבל את חוות דעתך בתור משתמש.
אם זה נשמע לך מעניין(או למישהו אחר) אתה מוזמן לכתוב לי

מקווה שעזרתי, לפחות בחלק של הסטופ לוס
ravid.paldi@auto-trade.co.il