x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: בקשת עזרה לגבי אסטרטגיה לאוגוסט

Hybrid View

בקשת עזרה לגבי אסטרטגיה לאוגוסט

שלום, אני מבקש לקבל עזרה לגבי אסטרטגיה לאוגוסט:

כרגע יש CALL 1090 קנוי, PUT 1110 קנוי, CALL 1100 כתוב CALL 1150 קנוי. סך העלות עד כה 6000 ש"ח. (ועבור ה-CALL הכתוב כרגע +1400 בתנאי שלא אצטרך לגלגל כלפי מעלה ל-1120).
    מה אתם מציעים לעשות ? ( שבועיים לפקיעה).

תודה,

תסגור את האסטרטגיה ותצטרף לאסטרטגיה של שחקן

עכשיו לשאלתך : אי אפשר להציע כלום כי לא יודעים באלו מחירים כתבת/קנית את האופציות

ציטוט פורסם במקור על ידי bond100 צפה בהודעה
    שלום, אני מבקש לקבל עזרה לגבי אסטרטגיה לאוגוסט:

כרגע יש CALL 1090 קנוי, PUT 1110 קנוי, CALL 1100 כתוב CALL 1150 קנוי. סך העלות עד כה 6000 ש"ח. (ועבור ה-CALL הכתוב כרגע +1400 בתנאי שלא אצטרך לגלגל כלפי מעלה ל-1120).
    מה אתם מציעים לעשות ? ( שבועיים לפקיעה).

תודה,
    תמכור את פוט 1110.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

אכן קשה להגיב בלי לדעת מחירים,סה״כ מחיר וכמות בטחונות שיש לך פנויה.
    באופן כלל עלייך לאזן את האסטרטגיה,יש לך 2 קולים קנויים 1090 ו 1150 וקול כתוב 1100שמור על המרווח ובמידה ויש עלייה תכתוב 2 יחידות קול 1140 ותקנה יחידה קול 1160 להגנה,לגבי רגל הפוט אתה חייב לבצע מרווח יורד פוט 1110 בכסף ועלייך לייצר תזרים ממנו,אני מניח שאתה מופסד עליו באחוז ניכר,הייתי מציע לכתוב 5 פוט 1060 ולקנות 4 פוט 1040 על מנת לסגור בטחונות שפויים.מציע לך לבנות את זה בסימולציה ולפי כבטחונות הקיימים ברשותך לבחון היכן למקם את ההגנה,דבר חשוב שאסור לשכוח כל יום יכולה לבוא תנועה חדה מטה,ולכן נזהרתי מאד ברגל הפוטים שהצעתי לכתוב,אל תעשה טעות ואל תכתוב פוטים קרובים

יש לך למעשה סוג של שוקת קנויה. פוטנציאל ההפסד שלך הוא כ-1650 ש"ח נוספים (לפי מחירי סגירה של סופ"ש).
    אתה הולך להפסיד אותם אם המדד יפקע בין 1110 ל-1150.
    נקודת הנזק המכסימלית שלך נכון להיום היא תנועה של המדד כלפי מעלה לעבר 1125. התטא לרעתך ותמשיך להכאיב לך יותר ככל שתתקרב לפקיעה. העלייה במדד תלווה בירידה של הסטייה ולכן תחטוף גם מהוגא (למרות שכבר הרבה אין מה).
    תקוותך היחידה כרגע היא ירידה חזקה מלווה בפניקה. השאלה אם אתה מאמין בזה וחושב שזה יקרה בשבוע-שבועיים הקרובים.
    אם לא, הכי טוב זה פשוט לצאת מהפוזיציה ולצמצם את הנזק הפוטנציאלי.

ההצעות של החברים שלפני לא ישנו במידה מהותית את ההפסד שאתה מצוי בו. אני בגישה שאם הפסדת, אל תנסה בכוח להחזיר את מה שהפסדת. חזור על דרך ההתנהלות שלך וחפש מקומות שיכולת לשפר.

הצלחות,
    סביון.

שלום, קודם כל תודה למגיבים.
    מה דעתכם על קנייה של CALL 1130 על מנת להציל חלק משווי ה-CALL הכתוב ב-1100 ואז גם ניתן לגלגל אופציית ה- PUT הקנוייה אם ממשיכים לעלות.
    ובנוסף לכתוב אופצית PUT?

אדיף לסגור לך פוזיציה מחר כי בטווח של שחקנים אתה מופסד( מסכים עם כותבים הקודמים לגבי מחירי של אופציות) ולהצתרף לפוזיצית של שחקן. אם תקנה C1130 אתה רק מקצר טווח הפסד מ1080-1150.
    יגאל

שלום,
    האם קנייה של CALL 1130 לא בעצם מאפשרת לי להרוויח מגלגול של רגל ה-PUT הקנוייה כלפי מעלה? (רגל ה-PUT של השוקת הקנוייה).
    כל מה שאני זקוק לו הוא למעשה 3 גלגולים.

שים לב,עלה לך 6 אלף

המקסימום בקולים שאתה יכול להרוויח עד 1150 הוא אלף שח

המצב קשה

אבל אני הייתי מנסה להציל חלק מהכסף ,אבל הדבר עלול לדרוש גלגולים אם אתה בנוי לזה

הייתי מוכר את הקול 1090,הייתי מוכר את הפוט 1110

הייתי כותב עוד 2 פוטים ב 1050

ואם צריך אז מתגלגל עם אחד קול 1100 כתוב עד ל 1140 ללא עלות
    משחק ילדים

קונה את הקול 1100 כותב 2 ב 1120

שם גם השחקן כתוב
    אם צריך קונה את ה 2 ב 1120
    כותב 3 ב 1130

אם ממשיך

קונה את ה 3 ב 1130 מוכר 6 ב 1140
    ואז קונה הגנות ב 1160
    ונותן לקולים למות