x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: כמה שווה מריו דראגי?

כמה שווה מריו דראגי?

אתמול מריו דרגי הצהיר משהו בסגנון (תרגום חופשי):
    "גוש האירו הוא עובדה בלתי ניתנת לשינוי... בסמכותנו לעשות כל מה שצריך והאמינו לי זה יספיק".

עד לאותה ההצהרה מרבית השווקים היו שליליים או לכל היותר מאופסים. מרגע ההצהרה, זינקו
    בורסות אירופה בחדות, ואיתם החוזים.
    נאמר והבורסות סביב העולם היו סוגרות ללא שינוי (כאמור, על אף שחלקן היו שליליות), הרי שצריך לבדוק
    כמה משפט אחד של נגיד בפוזיציה תרם לעולם.
    לקחנו את הזינוק באירופה ובארה"ב, ובחרנו להתעלם מאסיה לשם הנוחות. גם שמנו בצד את שוק האג"ח,
    שכמובן הושפע לחיוב מההצהרה, והתוצאה:

320 מיליארד דולר

והשאלות:
    מה הוא אמר שלא אמרו מרקל או טרישה אין ספור פעמים?
    האם המשקיעים באמת מאמינים להצהרתו הנובעת מפוזיציה עמוקה?
    האם עדיף הצהרות אמורפיות (כמובן שלא הציע שום מתווה או תכנית) על פני תכניות מעשיות?
    מה ניתן ללמוד מכך להמשך?

אני הראשון לטעון כי הנגידים לא יתנו לשווקים ליפול עד תקופת הבחירות, אך לא נותר אלא לתמוה
    כיצד הצהרה אחת מוחקת את העובדה שאג"ח ספרד כבר ב 7.5%...

תודה שחקן.
    זה פשוט לא יאומן נהייתה כלכלת הצהרות ולא כלכלה ריאלית

בוקר טוב,

כל מה שהשווקים רוצים זה:

SHOW ME THE MONEY

http://www.youtube.com/watch?v=OaiSHcHM0PA

לא מעניין שהוא צריך הסכמה של כלל מדינות האירו, זה מראה שהם לא רואים בעניים!

השווקים נואשים למזומנים, ההבדל שפעם ראשונה הוא הנגיד הארופי מדבר כך באופן נחרץ גם אם בסיסמאות בלי כיסוי בנתיים.

הם רואים ברננקי 2 באירופה וברור שאם אירופה תראה את הכסף אז אמריקה תראה כפול שתיים!

השאלה, מה יקרה באותה הפעם שישפכו כסף , הרבה כסף והשווקים לא יעלו, אז תהיה השאלה כמה הם יצנחו!

אגב, כרגע דקס מינוס 0.9 אחרי עליה חדה של אתמול.

ואג"ח ספרד לעשר שנים כבר מתחת ל- 7 אחוז.
    נערך לאחרונה על ידי Sun100, 27.07.2012 בשעה 12:21

שלום,

מעניין שהבחור האמיץ העיז להצהיר הצהרות שווא בדיוק שפראו מרקל ("על גופתי המתה") נמצאת בחופשה....גיבור גדול.

אבל, ההצהרה היא מצויינת וכן ירבו כמוה - נותנת עוד הזדמנות פז לקנות כמה "סוכריות" במחירים נאותים לפני ההתרסקות הגדולה.

אלוהים ישמור.

שבת שלום,
    אודי

אין מה לעשות, שווקים נעים כשיני מסור, וכל השורטיסטים צריכים גם לממש רווחים על הדרך, חוץ מזה נראה לי שכולם כל כך שליליים על השוק, שכבר לא נשאר למי למכור, לכן ברור שצריך לעצור קצת לפני שממשיכים הלאה.
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ה 320 הפך כבר ל 510 מיליארד דולר. מי צריך QE3?
    SUN, כל מה שציינת אולי נכון אך כל הנגידים כבר שרו את אותו הפזמון בדיוק.

ביום ב הקרוב יפגש השר האמריקאי גייטנר עם השרים האחראים מאירופה. מה יכול להיאמר שעדיין לא נאמר? מטחנת מילים. אין מה לעשות. החובות אדירים. הניחוש הפרוע שלי הוא שביום ב ואולי גם ג יהיו עליות בבורסות בארץ ובעולם, אולם לאחר מכן תחל דעיכה איטית לאורך חודשים. העתיד יראה אם צדקתי. שבוע טוב לכולם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות