x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: דרבן ח

דרבן ח

הוספתי פוסט אתמול ל-THREAD של מירלנד שבשליטת פישמן, המתיחס לעדכון הדירוג של מירלנד. הרקע לעדכון החיובי הוא צפי לשיפור ברוסיה, שם פעילה מירלנד.

הייתי שמח לשמוע דעת מומחי הפורום לגבי דרבן, אף היא של פישמן, שעסקיה מתרכזים בישראל ומערב אירופה (ורק, מאוד חלקית, ברוסיה).
    בפרט, עיקר הענין שלי הוא בדרבן ח.
    תודה..

הי Yoadw,

לגבי חברות הדירוג - כפי שנאמר פחחחחחחחח :-).
    אתה כבר יודע מה דעתי בנוגע לדרבן ח. אני מניח כי אתה מחפש תגובות של אחרים ...

בברכה,

בוקר טוב PIRATE
    אמת, ידועה לי דעתך על דרבן, ואני מניח שהיא לא השתנתה גם עם הדיווח האחרון על כך שפישמן אוסף כרגע דרך חברות פרטיות שלו את מניות החברות הציבוריות בהן הוא שולט? (http://www.themarker.com/markets/1.1783838)
    תודה

נב אשמח, אכן, לקרא תגובות נוספות של העוקבים אחר פישמן וחברותיו...
    נערך לאחרונה על ידי Yoadw, 24.07.2012 בשעה 05:24

הי Yoadw,

ראשית, אין לי כל דיעה (חיובית או שלילית) על פישמן. הוא חסר חשיבות במקרה זה (ובעיני, זהות בעלי שליטה היא פקטור מאוד קטן בשיקולים בהכללה). וכן, גם דנקנר קונה מניות ב-IDB אחזקות ...

לדעתי, אתה מפספס את הנקודה שאני מנסה להעביר (ואולי לא - אולי פשוט אינך מסכים ...).

להערכתי, הביטחון באגח פאנגאיה ג גבוה בהרבה מזה של אגח של חברת החשמל. כעת, אני נותן בידך 100K ש"ח ואומר לך לפזר אותם בין אגח של חברת חשמל ב-9.5% תשואה לאגח של דרבן ב-8.5% תשואה. היכן היית שם את הכסף??? אני הייתי שם הכל בחברת החשמל. ברמת ביטחון שכזו, הפיזור מאבד משמעות ולכן לשים כל גרוש בדרבן משמעו לאבד תשואה ולהעלות סיכון.

כיום - כל אגח הנסחר מתחת ל-9% + מדד תשואה הוא לא ראוי לטעמי by default (יש לי את הסמן הימני שלי).

בברכה,

ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    הי Yoadw,
    גם דנקנר קונה מניות ב-IDB אחזקות ...
    ההערה הזאת בהחלט מובנת .

לגבי הפסקה הבאה:
    לא הבנתי את ההתייחסות לפאנאגיה בראשית הפסקה, וכיצד רישא זו מתייחסת להמשך הפסקה.
    מסכים לגבי הבחירה בחשמל.

תודה.

הי Yoadw,

לא כל כך ברור מה לא ברור .

אנסה שוב בצורה פשוטה:
    1. יש לך אגח שמוליק הנסחר בתשואה 9.5-X.
    2. מכור את שמוליק.
    3. קנה בתמורה את פאנגאיה אגח ג (נותן 9.5%+מדד).
    4. העלית תשואה בתיק + הקטנת סיכון בתיק.
    מסקנה: כל אגח בתשואה קטנה מ-9%+מדד (ניתן 0.5% מרווח לעולם) הוא לא ראוי (כי קיים תיק בטוח יותר ובעל תשואה גבוהה יותר בלעדיו).

בברכה,
    נערך לאחרונה על ידי pirate, 24.07.2012 בשעה 06:30 סיבה: ססס

תודה PIRATE, הנקודה ברורה עכשיו (פשוט יותר להבין כשחשמל ודרבן יצאו מהתמונה...)

לכשעצמי, חביב עלי פרופיל הסיכון של פאנאגיה ג (וככל שירבו ניירות בעלי פרופיל דומה פלוס מינוס אפסילון בצד התשואה או בצד הסיכון של המשוואה, כך תהיה קלה יותר, מבחינתי, מלאכת הבחירה..)

יום טוב

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות