אכן פיראט למופת, לשמחתי הפורום הוא לא המקום היחיד למציאת מוכרים לחוצים (אולי אף מקום רע לכך) כפי שפירטתי מוכרים לחוצים ניתן למצוא במוסדיים ובקרנות הנאמנות.
באשר לשאלתך, לא נסגרה כל עסקה ואתה מוזמן לפנות בכל אשר תרצה
אכן פיראט למופת, לשמחתי הפורום הוא לא המקום היחיד למציאת מוכרים לחוצים (אולי אף מקום רע לכך) כפי שפירטתי מוכרים לחוצים ניתן למצוא במוסדיים ובקרנות הנאמנות.
באשר לשאלתך, לא נסגרה כל עסקה ואתה מוזמן לפנות בכל אשר תרצה
דוגמה לכך נמצא ביולי האחרון שבו סוחר קנה מלרג ב' ה10 אג' לנייר!
בנוגע למס, אני מסכים איתך עד נקודה מסויימת.
אם מדובר בסכומים קטנים, הכל טוב ויפה אך עם מדובר במחיר שניתן להגדיר אותו כנמוך באופן מעורר חשד ובסכומים גדולים עלולה להיווצר בעיה
הי sgabydia,
אין חייה כזו שמשהו חוא חוקי ב"קטן" ולא חוקי ב"גדול". משהו הוא חוקי או לא חוקי.
אני בהחלט מסכים עם הרואה חשבון שלי שעיסקת ברטר שעוברת דרך הרשויות (ובשביל זה הסדרות השונות) היא חוקית לחלוטין ותמחור הקנייה הוא פרט טכני חסר חשיבות.
לצורך העניין קיבלתי חוות דעת נוספת (היום). בן דוד שלי הוא פקיד בכיר במס הכנסה - שאלתי את דעתו. גם לדעתו אין פגם בעניין.
בברכה,
פיראט יקר,
אני חושב שהתנסחתי לא כשורה.
אין ספק בנוגע לחוקיות העסקה.
עם זאת, בעקבות מספר החלטות של רשות המסים ניתן לראות מגמה בה הם מטילים אחריות אישית על מהנדסי החשבונות למיניהם. העסקה עליה אני צדבר ועליה רשות המסים עלולה לקבוע את המחיר לפי שווי שוק משוערך היא עסקה בה ניתן לזהות בבירור עסקה לשם משחקי מס (לדוגמה, עסקת ברטר בעשירית מן הערך הנקוב).
לגבי לידקום,
למרות התענינותי בנושא (ראה פוסטים בעבר שהתעניינתי בהם על מצבה של לידקום והאפשרות לקבל משהו ממנה) ולמרות העובדה שאינני מנותק לחלוטין מהנעשה בשוק ההון, לא ידעתי על תביעה זו אלא לאחר תאריך ההצטרפות.
אינני מבין מדוע לא נשלחה הודעה מסודרת לכל מחזיקי האג"ח (כדוגמת הצעת רכש).
ללא ספק יש כאן כשל של הנאמן.
מכל מקום הבנתי שיש שני משפטים, הראשון למחזיקים מתאריך מסוים והשני למחזיקים למחזיקים בכלל (עוד לא הצלחתי להבין ממי אני יכול לקבל פרטים מהימנים).
בכל אופן, אם למשהו מהחברים יש תובנות בעניין אשמח מאוד לדעת עליהן
נץ בונדס אגח - יכול להיות שאני רואה תשלום מלא בחשבון על האגח הזה או שזה טעות ?
מישהו מחזיק אותו ?
http://maya.tase.co.il/bursa/report....378&CompCd=455
בהתאם להחלטת בית המשפט מיום ביום 24 ביולי 2012, אגרות החוב (סדרה א') נגרעו מרשימת ניירות הערך של החברה, מה זה אומר?
נערך לאחרונה על ידי reem8, 07.11.2012 בשעה 15:14
פיקציה של האורדרנט של מגדל, שינו את השווי לערך הפארי.
ככל הידוע לי, לא מומש אף נכס, ולכן אין שום תשלום (הלוואי)
מעוניין למכור אולימפיה אג"ח ג'.
יש קונים?