הי hano,
ייתכן, עם זאת, ממה שאני יודע, רק אלו שהשתתפו בעלויות התביעה יזכו בתמורה (פסיקת שופטת). האם שילמת?
הי sgabydia,
ראשית - תהייה ברוך בבואך.
שנית - אתה לא יודע עד כמה אכזר.
גם אני חשבתי לקנות מ-tamir ב-21 ואז ראיתי את הודעתך והנחתי שכבר סיכמתם. חשבתי ביני לביני אם יהייה זה מהלך אתי להתקשר ל-tamir ולהציע יותר מאשר ביקש. בסופו של יום החלטתי שלא יהייה זה מן הראוי. הנה לך פיראט למופת :-).
לבסוף - tamir (וכולם),
וזה מתקשר גם למכתב שקיבלתי בפרטי בנושא וחשבתי שהנושא יכול לעניין את חלקכם.
אז tamir, איני יודע מדוע אתה מעדיף למכור ולא לחכות ויכולות להיות לכך מספר סיבות. אם זה מסיבות מיסוי, ישנן דרכים טובות יותר כפי שיתואר להלן:
לעיתים, לצרכי מס, נוח לנו להכיר בהפסד על ניירות לא סחירים יבשנתון מסויים. דרך אחת היא פשוט למכור אותם. במקרה זה אנו משלמים עשרות אחוזי פרמייה על השווי (לדוגמא: אני מניח שמלרג א ישלם בסופו של יום באזור 32 אגורות, בנוסף על כל אשר התקבל עד היום - ועדיין, כיוון שאלמנט הזמן לא ידוע ובעל הבית מפוקפק, לא תקבל לדעתי יותר מ-25 אג). הדרך השנייה שרציתי להציע היא פשוט עיסקת ברטר.
לדוגמא - אדם ב מחזיק X ע.נ. אולימפייה ב ואדם ג מחזיק X ע.נ. אולימפייה ג. אדם ב מוכר את X ע.נ. אולימפייה ב לאדם ג במחיר 0.1 אג לע.נ. ובמקביל אדם ג מוכר X ע.נ. אולימפייה ג לאדם ב במחיר 0.1 אג לע.נ. האדם עימו התכתבתי בפרטי טען (או חשש) שיש בכך בעייה עם רשויות המס. רואה החשבון שלי אישר לי בזמנו לבצע זאת וכאשר הקשיתי עליו לאחרונה (בעקבות הדיון בפרטי) הוא טוען שזו עיסקה כשרה למהדרין (עיסקת ברטר שנעשית דרך הרשויות).
אז, אם חלקכם (ובפרט אם זו הסיבה לפעולותיך tamir) מעוניינים בפעולה שכזו (מסיבה מיסויית) - אני מציע שתפרסמו ב-thread זה ותנסו למצוא שותפים לעיסקה. אם תחפשו ולא תמצאו, פנו אלי בפרטי ואולי אוכל לעזור.
בברכה,