x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: עידכון מדוייק יותר ליום עיון אצלי בבית

Hybrid View

עידכון מדוייק יותר ליום עיון אצלי בבית

לכל החברים שלום רב עדכון ותזכורת , ליום העיון שייערך ב 31.07.2007 בבתי

מתכונת יום העיון אצלי:
    - הגעה עד שעה 10.00 בבוקר .אפשר יותר מוקדם מי שיכול
    - יינתנו הסברים, וכן טריידים לביצוע און ליין.
    - מסחר באופציות אמתי בזמן אמת. עם מע' רובוטים שייסחרו אוטומטית.
    - בזמן המסחר צריך יותר להקשיב, וכל אחד סוחר לפי יכולתו.
    - אני מאותת על אופציות בערך כספי בנוני : 1000 עד 1500 שקל.
    - אבקש מכם להגיע עם מחשב נייד ומודם אלחוטי, שתוכלו לקלוט : חובה למי שמתכוון לסחור.
    - האינטרנט אצלי בבית אלחוטי, אבל לא יחזיק יותר מ 4 משתמשים, אנסה להגדיל קיבולת לאותו יום, אך אינני מבטיח שאפשר.

4. מה בתפריט:
    - יהיה כיבוד קל כולל כריכים לארוחת בוקר ונשנושים, קפה תה שתייה קלה.
    - אחרי המסחר, תוגש ארוחה על האש, כוללת בשר משובח, דגים, סיני מוקפץ, מבחר סלטים עשיר , וכן תוספות.
    - שתייה קלה, ובירה, משקאות חריפים תביאו לבד,
    כל אחד מה שאוהב לשתות: וויסקי, וודקה, ליקרים, (אין אצלי אלכוהול בכלל בבית).
    5. אני אכין כבלים מאריכים שתוכלו לטעון את המחשבים,
    אנשים יישבו בחצי גורן, אין בעיה בין 40 עד 50 איש בישיבה.
    6. שחקו מעוף יהיה אורח כבוד, ומי שירצה להגיע מהמשרד יתקבל בברכה.
    - שחקן, וולרי, אפי, אמיר, מאיר ,אוהד, וכול אחד בשמו מוזמנים, עלכם לאשר הגעה. גם אם תגיעו לחלק האחרון של המסחר, ולארוחה תתקבלו בברכה.
    7. המסחר יתקיים עם שני מקרנים, ויראו 3 – 4 תוכנות מסחר וגם הסבר חלקי (הציוד נלקח בהשכרה, המקרן שלי לא תואם)
    8. על קבלת החלטות איך אני מוציא איתות, אבל חלקי,{כי הרוב הוא סוד מקצועי} עם טיפים להצלחות.
    9. כל אחד מהנרשמים יצטרך לאשר הגעה עד 10 ימים לפני ההגעה. (והאישור בפועל הוא תשלום מראש).
    10. על מנת לקיים אירוע על רמה זה כרוך בהוצאה, עד 10 ימים לפני יום העיון, החברים אמורים להעביר תשלום, אני מארגן הכי זול והכי טוב שאוכל. את סכום התשלום, אפרסם לאחר סיכום כל ההוצאות, וחלוקה של האנשים שישתתפו בפועל מאוד חשוב מספר המשתתפים, על מנת לחלק את הסכום בין הכמות, {כרגע מסתמו בין 180 עד 200 שקל לאדם}
    11. הצעת ייעול תרשמו לפני היום עיון את השאלות הכי מציקות, שאוכל לענות במרוכז.
    12. חייבת להיות משמעת של שמירת השקט, אחרת תהיה אווירה של שוק הכרמל, ואף אחד לא יבין כלום, יש אפשרות לשלוח שאלות ספציפיות במייל אחר כך.{או לפני}
    13. ליום העיון יש מטרה אחת ברורה: לראות אותי כדמות חיה, לראות אותי איך אני מקבל החלטות, ולשכנע אתכם, ששרות האיתותים שלי כדאי גם לוותיקים יותר, גם יש עדיפות (בגלל הניסיון) וכן לצעירים להכניס לתלם לאט ובטוח.
    14. בקשה מיוחדת לכול החברים שרוצים להגיע, נא לשלוח לי מייל,{או לולרי} עם שם מלא, כתובת מייל, מספר טלפון נייד, ולמה ???????, זו מתנה ממני לחבר אתכם לשרות האיתותים שבוע לפני חינם, תוכלו לבוא מוכנים עם כל הקיטורים, המרווחים, והמפסידים, כך נוכל לנתח, מה ולמה. וכבר להכין תשובות , או להראות איך לתקן טעויות, :נ.ב רק זה עולה יותר מ 200 שקל , מתנה שכזו
    1. מר אפסייד
    2 יוסי 11 די
    3 מורן 1979
    4 פבלו
    5 ברק 7
    6. איגור 54 .
    7.גולפמן
    8 דן דן 68 ן
    9 שאזי
    10 מאיר מן 777
    11 H.C חנן
    12 רוני גרונדלנד 69 { לא בטוח , לא מוצא את השם ברשימה}
    13 גולן אפי (הקול הדומם)
    14 אילן פישמן
    15 אילן כגן ? ייתכן שעוד לא נקלט , אצל וולרי
    16 צ'רלי
    17 איריס
    18 תומר אלבז
    19. שי אבני
    20. גדי שרותי חשמל
    21. אברהם סנדומירסקי. מכאן אנשים שנרשמו אצלי ישירות .
    22. משה מור .
    23.צ'רלי
    24. מאיר מאן.
    25 עטיה משה
    26 עטיה משה , נוסף
    27. משה דורון
    28. ברק בן ישר ,
    29. כלל פיננסים
    30 כלל פיננסים .
    31. אנשי משרד { שחקן מעוף} 3/4 אנשים
    32. אלי אמסלם .
    33. רותי שוורץ
    34. צוות מלצרים , 3 אנשים
    35. אנשים מהכנס שהבטיחו :5/6 אנשים.
    36. חיים מיימון איש הרובוטיקה.
    יש עוד אנשים , שאמורים לתת תשובה {מסיבות שונות הם לא סגורים}
    *** סליחה אם רשמתי את שימכם לא נכון, או לא רשמתי מישהו נרשם , , או להפך מישהו שנרשם ולא רוצה , או לא נתן הסכמתו},ולכן נדרשתם לשלוח שם עברי מפורט, יכול להיות שם משתמש בסוגריים, שימו לב אם אתם רשומים, על למנת שהיום הזה יישאר לזיכרון חיובי, אנו אמורים למלא אחר ההוראות, ככתבם, מה שקשור אליי מבטיח לעשות 200% מאמץ
    **** אני לוקח על עצמי את החלטה להזמין את אנשי המשרד, וצוות העובדים חינם על חשבוננו, תודה לכולם אנה קבלו כול טעות בהבנה, ותשדלו לשתף פעולה
    כתובת המגורים :
    משפחת אמסלם,
    רח' שמשון 16/א חיפה שכונת אחזוה
    - ע"י בית חולים כרמל בין מרכז הכרמל, לבין מרכז חורב, נוסעים על ציר מוריה.
    - ניתן להגיע ברכבת, להתארגן מס' חברים, מונית 40 שקל עד הבית, {התחנה נקראת חוף הכרמל או חוף דדו} לחילופין אפשר מס' חברים ברכב אחד {הצעות ייעול } תודה.
    מי שמגיע ברכב , במבואות חיפה בכניסה הראשונה , היכן שיש שילוט {לכוון המנהרות }
    לקחת את הפניה הראשונה ימינה , ברמזור של המנהרות , לפנות ימינה , 50 מטר ,
    ולפנות שמאלה נוסעים עד סוף העלייה , יש רמזור אחד בדרך ממשיכים ישר עד צומת חורב
    יש צומת T פונים שמאלה ישר , הכביש נקרא ציר מוריה , עד למזרקה{בכיכר הספר} , ברמזור פונים ימינה
    לא בפניה בתוך הרמזור אלה 45 מעלות , זה רחוב יותם , עד הרמזור שמאלה 50 מטר ,
    לחפש חניה ויש תחנת אוטובוס ברח' שמשון 16 ,אני גר בשמשון 16 א' , יש כניסה מאיין מנהרה , נכנסים ברגל מעלית בסוף המזדרון קומה שניה , הגעתם למשפחת אמסלם ....
    תודה על שיתוף הפעולה , בתקווה שהכול יצליח
    אמסלם שמעון גולד סיגנל
    צירפתי לינגק מפת דרכים להגעה עד הבית

http://mapsframe.walla.co.il/site/printVersion.asp
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 21.07.2012 בשעה 18:46

שבת שלום שמעון
    ואללהאתה גבר גבר
    לא צריך להרבות במילים

שמעון שלום.
    אין לי מודם אלחוטי. אני מציע להוסיף סוויץ ומספר כבלי תקשורת כך שנוכל להתחבר לתקשורת אצלך בבית באופן קווי במקום אלחוטי

מחכה למפגש.
    שבת שלום יא כריש

יוסי א' . זה לא בעיה להתחבר אפילו לשבוע , או חודש , ב' אעשה ניסיון , אני אפילו חושב שייש לי בבית מפצל , בודק ואחזיר תשובה

מסתבר שהלינק לא נפתח , אבל כאן כן מופיעה המפה
    עם מסלול מדוייק , משום מה אצלי לא נפתחת .תעתיקו אצלכם , וזה ייפתח , בכול אופן כאן מצאתי את המסלול

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות