x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 225

נושא: זרקור: אידיבי פיתוח י / אידיבי אחזקות ד

תצוגה בשכבות

היום אני כבר חייב להגיב על העקיצה הקטנה שלך:

ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    בבחינה אובייקטיבית של המצב - המצב כבר הולך ומורע כבר 4 חודשים ושיאו של המצב המחורבן הוא היום (ייתכן שיגיעו שיאים חדשים בהמשך). אם הייתי יושב מהצד ומקשיב רק לך הייתי חושב שבכל יום נוחי מגלה מרבץ זהב חדש. על כך נאמר:

לדעתי אתה פועל פה בצורה שגוייה "לפי הספר". אגחים טובים גמאו בחודש האחרון 25%-60% והאגח הזה נמצא בתחתית כל הזמנים ומסיבה טובה מאוד. אפילו אגחים טובים שהגיעו ל-default עשו תשואה חיובית בתקופה (לוי אגח ו כדוגמא). מה שלא יקרה - לדעתי, הדוגמא שנתת ב-thread זה, זו דוגמא קלאסית לאיך לא פועלים בשוק האגח.
    מסתבר שאתה צריך לעדכן את ספר החוקים שלך...
    ספר החוקים שלי, אומר דבר ראשון שאין חוקים בבורסה
    וההנחות שלי הם: א' - שנוחי צריך זמן וב' יעשה את הכל בשביל לשמור על השליטה, וכל הפירמידה מפיתוח עד כור נועדו בשביל לשרת את הבוס וישמשו ככלי בידיו התבררו כנכונות, ושחישובים זמניים של נכסים כלכליים יכולים להשתנות
    אגב, אני מקווה שעכשיו אתה מבין את ההבדל בין אולמפיה אמפל ודומיה לקבוצה בסדר גודל של אידיבי, ושמוניטין שווה כסף
    המצב של אידיבי נראה הרבה יותר אופטימי היום, אבל אידיבי עדיין לא יצאה מסכנה
    ברכות למחזיקים ושימו יד על הדופק

אגב עדכון פוזיציה שלי, את 20% האחרונים של התיק שלי (מכרתי אפריקה אגח כו, אפריקה נכסים ורציו) וקניתי את ד' ב18 אג בממוצע, וששער האג''ח נגע ב17 לקחתי כבר הלוואה של 100K (מה שאני עושה לעיתים נדירות) וסיימתי את הקניות, היום סגרתי את המינוף של ההלוואה ברווח של 80% + מכירה של 25% מהתיק, שיישמר לכניסה מחדש אם אידיבי תתקן למטה
    נערך לאחרונה על ידי rinmat, 24.10.2012 בשעה 22:47

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות