כשיקחו את החברה מנוחי, אז אני שופך את הכסף לאסלה, עד אז, הכל עוד פתוח והזמן לטובתי ולטובת נוחי
עכשיו, בוא נבדוק את העובדות, אתה אוהב מספרים, אז בוא נסתמך על הניתוח האחרון מכלכליסט
http://www.calcalist.co.il/markets/a...583968,00.html
אז רק לפני פחות משבועיים דסקש היתה עם שווי סחיר חיובי של 236M ופיתוח עם שווי שלילי של 1086M
נעדכן את השווי הסחיר של המניות העיקריות,
אז היום דסקש כבר עם שווי נכסי חיובי של 820M ןפיתוח עם שווי שלילי של רק 540M, עכשיו סתם לדוגמא, פיצול של שופרסל יציף ערך של מאות מיליונים לדסקש ופיתוח כבר תעבור לטריטוריה חיובית, וזה עוד בלי פרמית שליטה, אז מה המסקנה שלנו, איפה אתה רואה שנכסי הקבוצה רק מתדרדרים?! כבר אמרתי שמה שאחזקות צריכה זה זמן, עוד לא עברו חודשיים וחצי מאז שעשית ניתוח לנכסים של אידיבי, במצב הכי גרוע ונמוך שהם היו בו (דסקש היתה עם שווי שלילי של 500M ופיתוח של שווי שלילי של 2000M!!), וכבר קבעת שפיתוח שווה אפס ואין מנוס מפירוק או הסדר, ולפי המשך התאוששות השווקים המצב רק ילך וישתפר, החדשות הטובות לקבוצה שדסקש אוטוטו עוברת לאגח בתשואה חד ספרתי ותוכל למחזר את החוב ללא מכירת נכסים מאסיבית, המשך העליות בשווקים בטווח של שנה יעשו אותו דבר לפיתוח, ואחזקות עכשיו מרגישה לי כמו קפיץ דרוך שמחכה להתפוצצות, לסיכום, כרגע נראה שדסקש יוצאת מאיזור הסכנה, פיתוח בדרך, ואגב להוא ששאל על הקצר של פיתוח, אם לא תהיה קריסה חוזרת בשווקים האגח הקצר ישלם כמו גדול,
אגב, לדעתי אחזקות עדיין תצטרך הזרמה מלמעלה, בשביל לקנות עוד זמן להמשך תיקון בשווקים בטווח של שנה, אבל עם הכסף החדש של אלשטיין לא תהיה לה בעיה לעשות את זה, ואיך אני יודע שאלשטיין יזרים את שאר הכסף? הכתב של כלכליסט שמקורב לאידיבי והביא כבר את הסקופ על אלשטיין, הוא זה שאמר שאלשטיין כבר החליט לממש את האופציה, אז המידע ממנו, אז כן אני עדיין אופטימי...
אם אתה עדיין חושב שנוחי יאבד את החברה, אז אתה כנראה לא קורא נכון את המספרים...
בברכה