x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: בקשה לכל החברים

Hybrid View

בקשה לכל החברים

חברים יקרים,

שימו לב ששמעון משקיע את הנשמה שלו כאן. עוזר לכולנו וכאחד שמדבר איתו טלפונית מספר פעמים ביום אין מצב שהוא לא עונה או לא עוזר ולא משנה מתי אני מתקשר.
    שמעון מנסה לארגן לנו מפגש מדהים אצלו בבית עם נושאים שמעניינים את כולנו והרבה חברה הראו התעניינות ברישום אך כאשר התחילו לדבר על זה שצריך להתקשר לוולרי לתשום פתאום המספרים ירדו...
    יום העיון אצלו ייתן לנו הרבה כלים שבעזרתם אני בטוח שנוכל גם להרוויח... אז מה זה השקעה קטנה של 200ש"ח וזה רק עבור אוכל ושתייה.

אני באופן אישי מואד רוצה שהיום הזה יתקיים ואני יודע ששמעון השקיע את הנשמה שלו אז קדימה לשלם לוולרי אני בטוח שלא נתאכזב.

בברכה.

גולפי.

תודה גולפי כול הכבוד , זה בעצם יום כייף לחברים , ליידע , וגם למיסחר , להכרות , ודיבורים , ההנאה תהיה מעל הציפיות
    ואני לא עושה זאת בשבילי , יהיה מיסחר באון ליין , הדגמה של שלילוב רובוטים מסחר , שאכניס בקרוב לשרות , יהיו הצעות מפתות
    יהיו אורחים מכובדים , שחקן מעוף וצוות העובדים , יהיה מהנדס תוכנה שידגים מסחר רובותי , יהיה הסבר על חבילת מיסחר חדשה הטובה והזולה בארץ , ההחלטה היא שלכם
    אמסלם שמעון

חברים יקרים! מהכרותי את שמעון באופן אישי ,מי שלא יגיע מפסיד.הרי לא כל יום יוצא לכם לשבת עם סוחר מקצועי ברמה גבוהה, שידגים לכם שיטות מסחר שאתם לא רגילים ולא חושבים שישנם כאלה באו ללמוד ממקצוען אמיתי שלו שנים רבות במסחר באו ללמוד להתגלח על זקנו שווה כל השקעה, מהרו להרשם אצל ולרי מס'המקומות מוגבל בתודה לכולכם מנחם

מנחם תודה מכול הלב , לא ידעתי , לא ידעתי שאתה מבורך כשרונות , גם אופה , וגם כוכן מכירות טוב , גם אני חושב שמי שלא בא מפסיד
    שמעון

לדעתי לאחר שהכרתי את שמעון
    הוא ביכלל לא צריך להתעסק עם המעוף
    שמעון הוא כשרון מבוזבז
    הוא יכול להתחרות עם שלום אסיאג בהופעות סטנד-אפ
    אני חושב שהוא יכול למלא את קיסריה בקלות
    בריאות , בריאות רבי שמעון, אתה אחלה בדרן וגבר
    חחחחחח
    ושלא נדבר על זה שאתה מדבר עם האופציות בשפת הסימנים
    והן מבינות אותך הכי טוב ונשמעות לבקשותיך חחח

תודה גדי , אני מבין שכבר התרשמת מהמפגש בכנס , לא נתנו לדבר , אולי פחדו שאגנוב את ההצגה , חחחחחחחחחח
    שמעון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות