רציתי לעדכן ולהוסיף שתוך כדי מסחר היומי שנערוך , גם מסחר והדגמה של מסחר רובוטי , נדגים איך רובוט ביחד עם פניקיו ,
מבצעים פקודות מסחר באופן אוטומתי , הרעיון לתת לאנשים חופש מישיבה ע"י המחשב , אנשים עובדים , אנשים עסוקים , הרובוט יהיה מסוגל לבצע גם 20 פעולות שהזנתי לו בבוקר , כול העניין מתרכז כרגע בהורדת העלויות ללקוח , כך שגם ישתלם ,
זה חלום שמתגשם , ואני שמח על כך .......
לפי מיספר התגובות = אפס , אני מבין שאנשים קיבלו רגליים קרות , או מהמחיר שציינתי , כי הנרשמים היו , ויש מעל לכמות שאני צריך , אין לי בעיה לקבל מייל מאדם שלא רוצה לבוא , לא יכול לבוא , לא יכול לשלם !!!!
1. אני מחבר כול חבר שיירשם לשבוע חינמי באתותים חינם .
2. במיסחר היומי שייעשה באון ליין , נקווה שתהיה תנועה במדד , ולא כמו בימים האחרנים , שתרוויחו מהמסחר גם סיכוי לכסות הוצאות 3. אני הולך לשנות לכם את המחשבה הכללית בנוגע שלרות אתותים , ובמיסחר אופציות
4. מגיש אוכל מקטרינג כשר שהוא גם בעלים של אולם חתונות { ובן דודי } הצעת מחיר שלו היא 50% פחות מימה שנתנו אחרים
5. זה יהיה יום מיוחד שלא ראיתם , אז גם אם יש חברים שהתחרטו , זה מקובל , אני מוגבל בהסכמים , וצריך לסגור עניינים ,
עדיף לבטל מאשר לעשות בושות !!!!!!!!!! ,
אנא מכם תזדרזו לענות תשובה גם לא , זה תשובה , אני צריך מהר תשובות , לדעת היכן אני עומד ,
בתודה מראש אמסלם שמעון