x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 22

נושא: יום עיון אצלי בבית , והגמת מסחר ברובוטים , בשילוב פינוקיו

יום עיון אצלי בבית , והגמת מסחר ברובוטים , בשילוב פינוקיו

רציתי לעדכן ולהוסיף שתוך כדי מסחר היומי שנערוך , גם מסחר והדגמה של מסחר רובוטי , נדגים איך רובוט ביחד עם פניקיו ,
    מבצעים פקודות מסחר באופן אוטומתי , הרעיון לתת לאנשים חופש מישיבה ע"י המחשב , אנשים עובדים , אנשים עסוקים , הרובוט יהיה מסוגל לבצע גם 20 פעולות שהזנתי לו בבוקר , כול העניין מתרכז כרגע בהורדת העלויות ללקוח , כך שגם ישתלם ,
    זה חלום שמתגשם , ואני שמח על כך .......
    לפי מיספר התגובות = אפס , אני מבין שאנשים קיבלו רגליים קרות , או מהמחיר שציינתי , כי הנרשמים היו , ויש מעל לכמות שאני צריך , אין לי בעיה לקבל מייל מאדם שלא רוצה לבוא , לא יכול לבוא , לא יכול לשלם !!!!
    1. אני מחבר כול חבר שיירשם לשבוע חינמי באתותים חינם .
    2. במיסחר היומי שייעשה באון ליין , נקווה שתהיה תנועה במדד , ולא כמו בימים האחרנים , שתרוויחו מהמסחר גם סיכוי לכסות הוצאות 3. אני הולך לשנות לכם את המחשבה הכללית בנוגע שלרות אתותים , ובמיסחר אופציות
    4. מגיש אוכל מקטרינג כשר שהוא גם בעלים של אולם חתונות { ובן דודי } הצעת מחיר שלו היא 50% פחות מימה שנתנו אחרים
    5.
    זה יהיה יום מיוחד שלא ראיתם , אז גם אם יש חברים שהתחרטו , זה מקובל , אני מוגבל בהסכמים , וצריך לסגור עניינים ,
    עדיף לבטל מאשר לעשות בושות !!!!!!!!!! ,
    אנא מכם תזדרזו לענות תשובה גם לא , זה תשובה , אני צריך מהר תשובות , לדעת היכן אני עומד
    ,
    בתודה מראש אמסלם שמעון
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 10.07.2012 בשעה 01:08

שמעון אני מגיע

לדעתי אנשים לא הגיבו כי חשבו שמי שרשום לא צריך להגיב וברור שהוא מגיע
    בכל אופן אני מגיע ומחכה ליום הזה בכיליון עיניים גם להכיר אותך באופן אישי וגם להכיר את החברים האחרים.

משום מה אני לא רשום

גידי א.
    שם משתמש ostnof
    טל 054-3006928

שמעון בוקר נפלא,
    מי שנרשם ממתין לתאריך
    יוזמה מבורכת!!!
    כבעלים של חברת קייטרינג ,לשעבר, המחיר סביר לכל כיס,במיוחד שאני מכיר אותך בפינוקים.
    הצלחות

בקשה להשתתפות ביום העיון

שמעון בוקר טוב !! בעקבות שיחת הטלפון בינינו מהבוקר מעוניין להשתתף ביום העיון, מאחר ואני מגייע עם רכב מאזור המרכז
    ( פתח תקוה) יש באפשרותיי לצרף עד 3 אנשים לנסיעה וזאת בעבור השתתפוות סמלית מצדם בהוצאות הדלק. במידה ומישהו יהיה מעוניין אשאיר במייל שלך את הנייד שלי ואתה תקשר בינינו. תודה ושיהיה יום פורה ורווחי.

שמעון שלום
    האם פספסתי משהו ?
    האם כבר נקבע תאריך ?
    האם כבר נקבע תעריף ?
    לאיזה תגובות נוספות ציפיתה ?
    יוסי

תאריך 31.07.2012 מהשעה 10.00 או מוקדם יותר מי שיכול , עד שעה 19.00 לדעתי , מתחילים לסחור באון ליין כשהתאפשר ,
    לאורך היום יהיה כיבוד , סנדוויצ'ים , ועוד דברים , שתיה , בשעה 16.30 תחכה לנו ארוחה כיד המלך , כולל שתיה קלה ובירה .
    אלכוהול חזק יביא כל אחד מה שאוהב לשתות , לי אין בבית , וגם לא מתכוון להזמין מהקטרינג .
    התשלום בערך 180 עד 200 שקל , אם יהיה עודף קטן ניתן טיפ למלצרים , ואם יהיה החזר , אני אכין במזומן ואחזיר במקום
    הכול תלוי במיספר האנשים שיגיעו בפועל , וישלמו מראש
    שמעון

בעיקרון הגביה תיעשה על 200 שקל דרך וולרי היא תיסלוק דרך מע' סלקה טל משרד 077-5520555 .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות