סלט הטונה שלי- פשוט, קל להכנה וטעים ביותר.
קוצצים בצל לבן בינוני לקוביות קטנטנות
חותכים קטן מאוד 3 ביצים קשות.
חותכים 6 מלפפונים בחומץ, לקוביות קטנות.
זיתים שחורים , קצוצים וחתוכים, לפי הטעם.(לפחות 20 יחידות)
זיתים ירוקים ,קצוצים וחתוכים, לפי הטעם,(לפחות 20 יחידות)
תוכן 2 קופסאות טונה בשמן.
פלפל שחור- לטעם.
מלח- מעט מאוד.

בקערה גדולה מאוד, מערבבים את כל החומרים.
את הטונה מפוררים במזלג.
טועמים.
מתקנים תיבול, לפי הטעם והצורך.
אפשר להגיש כמנת פתיחה, עם סלט ירקות קלאסי- עגבניות, מלפפונים רעננים, פלפל ירוק/ אדום,חסה , שמן זית , מלח ופלפל.
אפשר להגיש , בליווי קרקרים, רבעי פיתות,קטעי באגט.
אפשר למלא חצאי פיתות בסלט הזה.
הוא מהיר להכנה, טעים ומהנה.
ניתן להגישו בכל דרך נוספת שתבחרו.
בתיאבון.
אילנה.
הערה- אם מרוקנים את השמן רק מאחת מקופסאותהטונה,
אך משאירים את השמן מן הקופסא השנייה, לטעם-
תקבלו סלט מופחת קלוריות.