לכל החברים שלום רב בתקווה שאנשים לא ניזוקו מהפקיעה ולכולם קוו הבריאות במצב טוב עדכון בקשר ליום עיון ויש הרבה. עדכון לתאריך 08.07.2012
1. תאריך יום העיון הועבר לשבוע לתאריך 31.07.2012 יום שלישי, וזאת מסיבה חשובה.
2. שחקן מעוף עורך כנס בתאריך 19.07.2012, אינני רוצה להעמיס על החברים, כי בטח חלקם יהיה מוזמן לשני האירועים.
3. מתכונת יום העיון אצלי:
- הגעה עד שעה 10.00 בבוקר.
- יינתנו הסברים, וכן טריידים לביצוע און ליין.
- מסחר אמתי בזמן
אמת.
- בזמן המסחר צריך יותר להקשיב, וכל אחד סוחר לפי יכולתו.
- אני מאותת על אופציות סביב הכסף בערך כספי: 1500 עד 1800 ליח'.
- אבקש מכם להגיע עם מחשב נייד ומודם אלחוטי, שתוכלו לקלוט : חובה חובה חובה, למי שמתכוון לסחור.
- האינטרנט אצלי בבית אלחוטי, אבל לא יחזיק יותר מ 4 משתמשים, אנסה להגדיל קיבולת לאותו יום, אך אינני מבטיח שאפשר.
4. מה בתפריט:
- יהיה כיבוד קל כולל כריכים לארוחת בוקר ונשנושים, קפה תה שתייה קלה.
- אחרי המסחר, תוגש ארוחה על האש, כוללת בשר משובח, דגים, סיני מוקפץ, ועוד תוספות.
- שתייה קלה, ובירה, משקאות חריפים תביאו לבד,
כל אחד מה שאוהב לשתות: וויסקי, וודקה, ליקרים, (אין אצלי אלכוהול בכלל בבית).
5. אני אכין כבלים מאריכים שתוכלו לטעון את המחשבים,
אנשים יישבו בחצי גורן, אין בעיה בין 40 עד 50 איש בישיבה.
6. שחקו מעוף יהיה אורח כבוד, ומי שירצה להגיע מהמשרד יתקבל בברכה.
- שחקן, וולרי, אפי, אמיר, מאיר,אוהד, וכול אחד בשמו מוזמנים, עלכם לאשר הגעה. גם אם תגיעו לחלק האחרון של המסחר, ולארוחה תתקבלו בברכה.
7. המסחר יתקיים עם שני מקרנים, ויראו 3 – 4 תוכנות מסחר וגם הסבר חלקי (הציוד נלקח בהשכרה, המקרן שלי לא תואם)
8. על קבלת החלטות איך אני מוציא איתות, אבל חלקי, עם טיפים להצלחות.
9. כל אחד מהנרשמים יצטרך לאשר הגעה עד 10 ימים לפני ההגעה. (והאישור בפועל הוא תשלום מראש).
10. על מנת לקיים אירוע על רמה זה כרוך בהוצאה, עד 10 ימים לפני יום העיון, החברים אמורים להעביר תשלום, אני מארגן הכי זול והכי טוב שאוכל. את סכום התשלום, אפרסם לאחר סיכום כל ההוצאות, וחלוקה של האנשים שישתתפו בפועל מאוד חשוב מספר המשתתפים, על מנת לחלק את הסכום בין הכמות, {כרגע מסתמו בין 180 עד 200 שקל לאדם
11. הצעת ייעול תרשמו לפני את השאלות הכי מציקות, שאוכל לענות במרוכז.
12. חייבת להיות משמעת של שמירת השקט, אחרת ייצא שוק הכרמל, ואף אחד לא יבין כלום, יש אפשרות לשלוח שאלות ספציפיות במייל אחר כך.
13. ליום העיון יש מטרה אחת ברורה: לראות אותי כדמות חיה, לראות אותי איך אני מקבל החלטות, ולשכנע אתכם, ששרות האיתותים שלי כדאי גם לוותיקים יותר, גם יש עדיפות (בגלל הניסיון) וכן לצעירים להכניס לתלם לאט ובטוח.
14. אני מפרסם את רשימת הנרשמים כאן, שתוכלו לעקוב מי לא רשמתי, או מי רוצה להירשם:
בקשה מיוחדת לכול החברים שרוצים להגיע, נא לשלוח לי מייל, עם שם מלא, כתובת מייל, מספר טלפון נייד, ולמה ???????, זו מתנה ממני לחבר אתכם לשרות האיתותים שבוע לפני חינם, תוכלו לבוא מוכנים עם כל הקיטורים, המרווחים, והמפסידים, כך נוכל לנתח, מה ולמה.
לפניכם רשימת האנשים שנרשמו עד עתה, אבקש לבדוק, אם פספסתי מישהו.
מספר |
שם משתמש |
שם פרטי |
שם משפחה |
מייל |
טל' |
|
מר אפסייד |
|
|
|
|
|
יוסי 11 די |
|
|
|
|
|
מורן 1979 |
|
|
|
|
|
פבלו |
|
|
|
|
|
ברק7 |
|
|
|
|
|
גולזיוי |
|
|
|
|
|
איגור 54 |
|
|
|
|
|
דן דן 68 |
|
|
|
|
|
אלדד ווי |
|
|
|
|
|
לקט |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
יעקוב 50 |
|
|
|
|
|
שגיב מרדכי |
|
|
|
|
|
אלכס בילר |
|
|
|
|
|
גילדו |
|
|
|
|
|
עמית 1 |
|
|
|
|
|
גולפמן |
|
|
|
|
|
שאזי |
|
|
|
|
|
מאיר מן 777 |
|
|
|
|
|
אבי חזן |
|
|
|
|
|
פיני חבר של חזן |
|
|
|
|
|
גיל חבר של חזן |
|
|
|
|
|
חנן כהן |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
רוני גרונדלנד 69 |
|
|
|
|
|
גולן אפי (הקול הדומם) |
|
|
|
|
|
ראוב (רוביק) |
|
|
|
|
|
דודו כהן |
|
|
|
|
|
אילן פישמן |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
רוניא |
|
|
|
|
|
אילן כגן |
|
|
|
|
|
צ'רלי |
|
|
|
|
|
אסף |
|
|
|
|
|
אלי צורף |
|
|
|
|
|
אלחנן |
|
|
|
|
|
מרדכי עמרני |
|
|
|
|
|
זאוובר יהושוע |
|
|
|
|
|
רועי שפיר |
|
|
|
|
|
איריס |
|
|
|
|
|
רן לויטה |
|
|
|
|
|
תומר אלבז |
|
|
|
|
|
אורי |
|
|
|
|
|
מורן לוי |
|
|
|
|
45 . שי שי
46. גדי שרותי חשמל
47. אברהם סנדומירסקי
*** סליחה אם רשמתי את שימכם לא נכון, ולכן נדרשתם לשלוח שם עברי מפורט, יכול להיות שם משתמש בסוגריים, שימו לב אם אתם רשומים,על למנת שהיום הזה יישאר לזיכרון חיובי, אנו אמורים למלא אחר ההוראות, ככתבם, מה שקשור אליי מבטיח לעשות 200% מאמץ
**** אני לוקח על עצמי את החלטה להזמין את אנשי המשרד, וצוות העובדים חינם על חשבוננו, תודה לכולם אנה קבלו כול טעות בהבנה, ותשדלו לשתף פעולה
נ.ב החברים שנרשמו כאן יש סיכוי גדול שיוזמנו לכנס של שחקן, שם נעשה הכרות ראשונה, תודה על שיתוף הפעולה
אמסלם שמעון
גולד
סיגנל,
כתובת המגורים :
משפחת אמסלם,
רח' שמשון 16/א חיפה שכונת אחזוה
- ע"י בית חולים כרמל בין מרכז הכרמל, לבין מרכז חורב, נוסעים על ציר מוריה.
- ניתן להגיע ברכבת, להתארגן מס' חברים, מונית 40 שקל עד הבית, {התחנה נקראת חוף הכרמל או חוף דדו} לחילופין אפשר מס' חברים ברכב אחד {הצעות ייעול } תודה