x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 25 מתוך 25

נושא: ניסיון שני

Pirate היקר,

ראשית, אני שמח על חזרתך. בהחלט היית חסר!

שנית, אני מרשה לעצמי לאפיין את רוב חברי האתר כאנשים שחסכו שקל לשקל ומנסים להשקיע ממונם בתבונה. רובנו אינם אנשי כספים ועוסקים במקצועות שונים לפרנסתנו ואנו לומדים את שוק ההון "תוך כדי תנועה". לרובנו אין הבנה מעמיקה בשוק ההון ואנו כאן כדי ללמוד ולעשות עםהכסף את הדבר הנכון איש איש כפי הבנתו ואחריותו.
    אישית אני יכול להעיד שהסבריך המפורטים והמנומקים המובאים בגובה עיניים עזרו לי ועל כך תודה. אין ספק שהינך אדם מיוחד.

אני מקווה שאף חבר לא נפגע מדברי אלו, לא זו הייתה הכוונה.
    בברכה
    hano

שלום פיראט

אני קורא את הניתוחים שלך בעיון וכך מרחיב את הידע הבסיסי שלי באג"חים.
    המשך לתרום לכלל והתעלם מהפרט.

בהצלחה
    מרסל

ואווו.
    זה מה שיש לי לומר.

ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    הי,

לפעמים התחושה שלי היא שחלק מן המגיבים לא ממש מבינים את החוקים, חישובי חוב וקדימויות (לדוגמא, הדבר בולט מאוד ב-thread החדש של אידיבי אחזקות) אך גם זה מבחינתי תקין כיוון שאין פסול בחוסר הבנה/ידע (אף לא אחד מאיתנו נולד עימם).,
    היי פיראט, אני מבין שהתכוונת לחוסר הבנה בת'רד החדש שפתחתי לאידיבי, אני אשמח אם תגיב בת'רד איפה לדעתך אני טועה או מה אני מפספס
    בברכה
    נערך לאחרונה על ידי rinmat, 09.07.2012 בשעה 11:17

נשמע רע ....

לא היתה כוונה אישית וגם לא הסתכלתי מי כתב מה ב-thread ההוא.
    דרך אגב, זה לא ה-thread היחיד בנושא, נראה שאידיבי אגח ד מטריד את כל האתר. בכל thread אני רואה הסברים כאלו ואחרים. מה שמפריע לי בכל ה-threads הוא שלמעט gimani, אף אחד לא באמת מנסה לנתח את החוב פר חברה ומסתכל על הפירמידה כיחידה אחת - ולא כך הוא.

אם תרשה לי, אני רוצה להסתכל על נושא חברות האחזקה במבט יותר כללי. אני מבטיח לקחת את קבוצת אידיבי כדוגמא הראשית לדברי.

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות