מצטרף למברכים ומודה לפיראט על חזרתו לפעילות ול"החיאת" האתר .
הובהר ללא צל של ספק שללא פיראט האתר "מת" לחלוטין!!!!
מצטרף למברכים ומודה לפיראט על חזרתו לפעילות ול"החיאת" האתר .
הובהר ללא צל של ספק שללא פיראט האתר "מת" לחלוטין!!!!
תודה חברים,
חשוב להבין, איני נפגע או נעלב אישית מכל דבר שהוא באתר (וגם מחוצה לו, קשה מאוד להעליב אותי). פשוט איני מוצא לנכון להיות במקום שלא מוצא חן בעיני.
למה הדבר דומה - נכנסת למסיבה שארגנת וראית שהאנשים משתינים על הקירות. אתה יכול להעלב מהיחס ואתה יכול פשוט לוותר על המסיבה - כי לא נעים להיות בה.
שימו לב לתגובה של lembo כדוגמא לתגובה לא ראוייה ואני אסביר מדוע. אין זאת בגלל שהתגובה אינה אוהדת, אלא בגלל הרעל והארס הנובעות ממנה. אסביר ב-post נפרד.
בברכה,
פיראט שלום
אני יותרמהקוראים השקטים ורציתי להודות לך על תרומתך
ברוך שובך
ינון
אז ככה lembo,
נייחס לך תגובה מלאה בשביל להסביר לאיזה תת רמה הגעת:
"אני חושב ש ...", "אני מאמין ש ...", אלוהים כנראה יבקש ממך עצה בסיבוב.
טכנית: יש אגחים שתלויים באירופה ויש כאלו שלא - השווי הסחיר של האגחים יכול להיות מושפע מאירופה. את המנגינה הזאת אני שומע מתחילת השנה ובתקופה זו השגתי כ-60% תשואה על התיק. מה שאומר, שעד עתה הוכח ששגית גם בנוגע לשווי הסחיר.
עובדתית: מה לעזאזל זה קשור ל-post (לצורך הבנת הנקרא - הוא מדבר על כיבוד הפרט)? תרשה לי לנחש שאתה יודע מפירסומי הקודמים שאיני מסכים עמך ולכן החלטת לנגח אותי מעט.
"אני בדיעה ש ...", "כפי שאני רואה זאת, ...", כן - אני יודע למי ניתנה הנבואה.
טכנית: ניתוחים כלכליים תקפים תמיד (ולא - "איני חושב ש..." - זוהי עובדה). אכן, מבחינת שווי סחיר ניתוחים כלכליים אינם מראית הכל - אך הם חלק מהעניין. לדוגמא - ב-6 השנים האחרונות (כולל משבר 200התשואה הממוצעת אותה השגתי היא כ-38% שנתי (אך ורק על בסיס ניתוחים כלכליים). ראיתי ב-2008 את התיק מאבד 55% וראיתי בשנה שעברה את התיק מאבד 27% - אך ב-long run הכלכלה מנצחת.
עובדתית: מה לעזאזל זה קשור ל-post (לצורך הבנת הנקרא - הוא מדבר על כיבוד הפרט)? תרשה לי לנחש שאתה יודע מפירסומי הקודמים שאיני מסכים עמך ולכן החלטת לנגח אותי מעט.
גם את זאת אתה יודע - מעניין. העובדה שחלק מן האחרים לא מסכימים עימך, אין לה ולא כלום לציין שזו דעתך.
טכנית: ישנם הסדרים טובים וישנם הסדרים רעים. בעלי השליטה פועלים ע"פ חוק ולכן כל התלונות צריכות להגיע למוסדיים (מדוע השקעתם?) או לממשלה (מדוע החוקים כופים עלינו להפקיד כספינו אצל המוסדיים?). תלונות לבעלי השליטה הן רק אם עברו על החוק. זו דעתי המנוגדת לדעתך.
אוווו, הגענו למה שבעצם רצית לאמר (העקיצה) -
לא, לא, לא ה"אנשים" מאכזבים - רוב רובם של ה"אנשים" הגון. אפילו אתה אינך מאכזב אותי - סתם מגעיל אותי.
אז אם להמשיך את האנאלוגייה שלך - כמה שהפרה רוצה להניק, למראה עגל כמוך היא כנראה תצעק גוועלד ותברח כל עוד נפשה בה.
לסיכום:
אותי אישית כלל לא מעניין מה שיש לך לאמר וברור מדבריך שלך אישית כלל לא מעניין מה שיש לי לאמר. אז בוא נסכים - מעתה והלאה, אתה לא כותב אף תגובה ב-thread שאני פותח ואני מבטיח לא לכתוב בשלך. אבקש שאם, בכל זאת, אתה מרגיש צורך בלתי נשלט להגיב - תעשה זאת ב-thread נפרד משלך. אני מבטיח לך שלא אגיב (למען האמת - גם לא אקרא) על כל thread שתכתוב.
אתה יכול גם לפתוח threads חדשים ולספר לקוראים על סוף העולם, השודדים וכל מה שעובר במוחך. אני בטוח שזה מעניין רבים ותוכלו לצעוק שם ללא מפריע, במקום ללכלך threads אפורים כשלי שכל מטרתם היא ניתוח כלכלי.
בכל מקרה, בתור דמות אני בהחלט מוצא אותך לוקה בחסר (בעדינות).
מקווה לא לראותך יותר
הי פיראט
ישר כח
האתר בלעדיך כמו ספינת מפרש ללא רוח
אלון
כייף שחזרת,האתר בלעדיך היה כאלו לא היה קיים,מקווה להמשך פעילות פורה מניב ונעים לכולנו
נעדרתי לזמן מה, ולא הייתי מודע לדרמות שהתחוללו כאן.
חזרתי כדי לקרוא את שאתה כותב pirate ואני שמח שאוכל להמשיך לעשות זאת.
מביקורות לא ענייניות / לא מנומסות / אישיות עדיף לדעתי פשוט להתעלם.
כלם כאן נעלבים להם...
מה זה?
זהו פורום אנשים עם הטוב ועם הרע ומי שלא יכול אז לא?
מספיק עם הנעלבים ומספיק עם דיבורים בוטים וגסים.
ממש לא נעים
איש כאן אינו בתקן של מחנך......
מי שלא מרוצה יכול להעלב ולעזוב במיידית
תודה
הי שרון
הצטרפת לפני שבועיים לאתר וכבר אתה שולח אנשים הביתה?
לגבי התגובה של lembo (ותגובות אחרות בסגנון) אני מציע פשוט להתעלם.
נערך לאחרונה על ידי gimani, 08.07.2012 בשעה 12:35
"כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."