x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: מה המשמעות של ההסדר של מוטי זיסר מול בנק הפועלים ואיך הוא משפיע על אלביט הדמיה?

Hybrid View

מה המשמעות של ההסדר של מוטי זיסר מול בנק הפועלים ואיך הוא משפיע על אלביט הדמיה?

שחקן שלום רב
    מניית אלביט הדמיה סבלה קשות מכל עניין החוב של זיסר למול בנק הפועלים
    כעת הושג סיכום על פריסה של החוב, כמו כן החזקה של 3.5% ממניות אלביט הדמיה ע"י בנק הפועלים למימוש במחירים קבועים.
    המניה כמובן הגיבה בטיסה של 16%.
    המניה באופן ברור מתומחרת בצורה מגוכחת - מה משמעות הדברים עכשיו לגבי המניה/חברה ?
    האם יש למה להיכנס ? האם לחכות ?
    אשמח לתשובתך בעניין.

הי prince

את ניתוח החברה אני אשאיר לשחקן אך אני מעוניין לשתף אותך באחד מכללי הברזל שלי.

כל חברה שהאגחים שלה נסחרים בתשואת זבל של של 50% ויותר אין מה לחפש במניה. ההחלטה היחידה במצבים אלו היא האם להיכנס לאגח או לא.

כשיפתרו הבעיות בגזרת האגח והאגח יחזור להיסחר בתשואות נורמאליות, אז אפשר לשקול כניסה למניה.

בהצלחה
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

מדוע המניה מתומחרת בצורה מגוחכת? בניגוד לאג"ח איני רואה כל אופק חיובי לחברה וההבדל בין
    לשרוד ובין להגדיל רווחיות הוא שמיים וארץ. המקרה מזכיר במידה רבה את אפריקה: האגחים אחרי
    תספורת שילמו מה ששילמו, ומאז אף ירדה התשואה. לעומת זאת המניה רק מוסיפה לרדת, ולכן איני
    מוצא לנכון כל סיבה לרכוש את המניה בטח לא בתשואת האג"ח הנוכחית.
    ההשפעה של ההסדר עם פועלים רלונטית לאג"ח ולא רלונטית למניה, ועל אותו המשקל אין כרגע מה
    לרכוש דסק"ש כשאגחים של IDB בתשואה של 70% ויותר.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות