x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: סקירה ליום שני 02.07.2012 יום החוזים

סקירה ליום שני 02.07.2012 יום החוזים

.בוקר טוב לכולם בריאות ופרנסה טובה כרגיל אמן.
    .סקירה ליום שני 02.07.2012 המכונה יום החוזים .
    1. יום ראשון עבר ובעצם הגשים את הציפיות , ועלינו מ 1057 עד 1085 , וכאן שכבנו לישון כי לא היה כלום , לא מצאתי לנכון להוציא טרד , ולכן לא הוצאתי : אי מסחר = רווח נטו
    2. התנועה של המעוף מ – 1057 עד 1081 , ולאחר מכן עמידה במקום ,
    הכניסה המון התלבטות מדוע ??? {כי הילד איבד את דרכו הביתה}
    לא מצאנו שום כוון במעוף בלי המסחר בחול , היום בגלל החוסר תנודתיות , גם הכתבנים לא יכלו להעמיס סחורה פשוט לא היה מסחר , לא קונים , ולא מוכרים , הדבר היחיד שהשפיע בסוף היום זו השחיקה וזהו.
    3. כהרגלנו בקודש נתחיל בנתונים יבשים : ארביטראז' 0.25% חיובי .
    4. סטיית תקן ירדה לאזור 18%,
    5. יחס מסחר קולים 75K פוטים 78K = 1.04 נסחרו 4% קולים יותר.
    6. פוזיציות פתוחות דהיינו כתיבות קולים 104 K בערך כספי = 96M.
    7. פוזיציות פתוחות דהיינו כתיבות פוטים 122K בערך כספי = 145M.
    8. שימו לב יחס הכמות = 1.17 יותר פוטים ב – 17% .
    9. יחס כספי בשווי כסף = 1.51 = 34 M יותר מכרו פוטים , נמשיך לעקוב , אחרי המספרים ולדעתי , הם יוצרים את הכוון ,רק שהגנבים,
    עם רישיון מהרשות לניירות ערך לא נותנים לנו האזרח לדעת אמת ,
    בזמן אמת , ולכן הכול חרטה
    10. טווח הגנה לכתבנים מפוזרים מ -1017 עד 1128
    טווח יותר מצומצם עם רווח עדיין מ- 1050 עד 1095 .
    שיא הרווח כרגע מראה 1070 , נחיה ונראה .
    11. נקודות לונג אם נמשיך במגמה הינם : 1087/8 , 1091 , 1101
    12. נקודות שורט במידה וחוזים אדומים ???? {מעט ספק}
    13. 1081 , 1078 , 1075 , 1073 , 1068 , 1065 .
    לא הכול ביחד , ואולי גם לא ביום אחד.
    14. יש לנו חוב אחד חתונה בסטרייק 1080 שיתקיים ב- במדד 1079.29 במחיר 2040 קול ופוט יקבלו אותו מחיר .
    15. מכיוון שאינני יכול לנחש חוזים , וגם אין לי כוח לחכות
    אז ניתן לשוק לומר את דברו.
    הערה נוספת הפוטים ירדו 4 סטרייקים , הקולים עלו רק 2 סטרייקים .
    לזה יש לי תשובה מתמטית פשוטה מה שיורד 50% ממחירו למעלה ,
    צריך לעלות 100% חזרה למעלה , {זו הסיבה שהכתבנים מעדיפים לכתוב } מלבד זאת שהם מרוויחים מדלתא , גם הטתא לטובתם .
    ולכן ניקח דוגמא : אם קול 1050 ירד בערכו 52% , וקול עלה 44% ההבדל הוא עצום .
    אני מוכן לרשום דוגמא ואני מקווה אני לא מעליב אף אחד , ואם כן ,
    סליחה זו מכוונה חיובית לתת מושג למי שאינו יודע......
    16. דוגמא קול 1050 = 1000 שקל ירד ב- 50% = 500 שקל
    עליו לעלות חזרה 100% לחזור למחיר הקרן.
    17. דוגמא שניה פוט 1050 = 1000 שקל גם עלה ב- 50% יהיה שווה 1500 שקל אך בשביל לחזור למחיר הבסיס עליו לרדת רק
    33% , מי שהבין הבין , מי שלו מוזמן לרשום לי גם במייל , ואתרגל אותו , אין בושה בכך 90% מהסוחרים שפגשתי בחיי לא ידעו זאת.
    כי כשניגשתי לבעל חנות מכרתי לו מוצר ב – 100 שקל והוא מכר אותו ב – 150 שקל שאלתי אותו כמה רווח עשית מהמכירה, כמובן שהוא ענה לי 50 שקל , אך למעשה המכירה נעשתה ב 150 שקל
    וב% הוא הרוויח רק 33% ,
    18. לפעמים משעמום אני מוצא ג'וקים לדבר עליהם .
    תודה לכולם מקווה שתהינו תבלו ותרוויחו גם בריאות
    אמסלם שמעון גולד סיגנל

שלום שמעון,

איך זה שבבוקר ראשון היה ארביטראז חיובי של 0.75%, במהלך היום היו עליות של כ-2.5% ונשאר עדיין ארביטראז חיובי של 0.25%.
    מה זה - נפלאות הפונזי ??

בברכה,
    אודי

אודי אודי אני כל כך אוהב אותך
    "נפלאות הפונזי" וכל מה שכתבת מסביב וכותב (כן, כן אני קורא את הכל, גם מה שנכתב על ידך בפורום אגחים, ובשאר מקומות כאן באתר)

רוביני צעק בסוף 2008 תחילת 2009 שעדיין לא ראינו את סוף המשבר וכולנו יודעים מה היה הסוף, השווקים עלו באטרף וככל שהמשיכו לעלות החלו הרחשושים מסביב: פונזי, הדפסות, אינפלציה ומה לא, אבל בינתיים השווקים המשיכו לעלות כאילו אין מחר.
    finally, ביולי עד אוקטובר 2011 החלו שוב ירידות וכל אלו שנמצאים בשורטים חשבו שהנה הגיע זמן גאולתם, והופס, התבדו, לפתע פתאום הגיע כאלה עליות (ובכמה נכסים אפילו היה שיא חדש), ושוב החלו הזמירות להזמר, פונזי, ברננקי, הדפסות, ומה לא, ועדיין כל השורטיסטים מחכים לירידות שיגאל אותם מצרותיהם במקרה הטוב, או במקרה הגרוע יותר מחקו את התיק שלהם (תלוי עד כמה ממונפים).

לידיעה בלבד, גם רוביני עצמו כבר חזר בו (קצת מאוחר מידי), so, האם אתה רוצה להיות חכם או צודק.

דבר אחד תהיה בטוח גם אם הירידות יגיעו לבסוף, אני לא רוצה לשמוע אותך צועק: "אמרתי לכם", מכיוון שמדובר במחזוריות וכל כמה שנים יש משבר שיש ירידות קטלניות, ככה שלא חכמה לצעוק 4 שנים שיהיה ירידות ובסוף כשזה יגיע לצעוק אמרתי לכם, גם רוביני צעק הרבה שנים שיגיעו ירידות ואחרי כל כך הרבה שנים של המתנה משום מה הוא זכה לתואר "האיש שחזה את הנפילות", נו באמת זה רציני ?

i wish u
    all the best
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

שמעון בקר טוב,
    נהנה מאד לקרוא את הסקירה שלך על הבוקר וכל בקר , ישר כח,
    יש לי רק עדכון קטן עבורך שאני חושב שהוא חשוב...
    שמתי לב שכשאתה מנתח את מפת הפוזיציות אתה מתבסס על האתר ,
    הבעיה שהאתר ב"דיליי" של יום והמפה המעודכנת יותר היא באתר OPTIONSONLINE
    ולראיה, תבדוק אותי מחר ותראה שאני צודק, הנתונים שיצאו לך מחר
    (כי היום הם כבר מופעים באתר השני)
    הם כדלקמן :
    פוטים 115M
    קולים 128M
    יחס פוט/קול = 1.1
    מקווה שעזרתי ולו במעט,
    שבוע טוב והצלחות במסחר,
    לכולללללללללם
    *** יום שעובר - לא חוזר ***

אבי 1.
    יודע מה הבעיה? שכולם צודקים כל הזמן ואי אפשר להרוויח ממניות.
    מכיר מישהו שקנה מניות במעוף 592 בנובמבר 2008?
    אני מכיר אחד רק.
    buy and hold שעבד עשרות שנים התאדה ברגע שהחליטו שאין ריבית לתגמל את החוסכים.
    אנה ראה את הפנסיות והחסכונות ב3 שנים האחרונות , בחישובי עמלות ואינפלציה אמיתית
    אנשים לא מבינים עדיין שפושטים להם את העור עם חיוך.
    הם יאבדו עשרות אחוזים בסביבת ריבית נמוכה בשנים הקרובות.
    אין קסם.
    ריבית נמוכה מדי. אין תשואה לאף אחד.
    אולי חוץ מלגאוני המעוף פה.........

בוקר טוב שמעון,

תודה על הסקירה. מצטרף לשאלה של אודי, איך עדיין הארביטראז' חיובי לעומת יום א'?

יום טוב

שלום אבי1,

מכבד מאד את דעתך והערכתך האופטימית.
    צר לי, אינני מסוגל (למרות הקולות הרבים) לנתק לחלוטין את השווקים מהמצב הכלכלי העולמי.
    היריעה קצרה ולכן אסתפק במס' דוג', כדלקמן:

עלי לא מקובל שמחירי הדיור יכולים לעלות עד אינסוף (כמובן, מצויין לצמיחה) ואז כשמתחילה ירידת מחירים מסויימת וקטנה, יוצא נגיד הבנק המרכזי ומזהיר שירידות מחירים של כ-10% יביאו לנפילת הבנקים !!!
    זה נראה לך הגיוני? בר-קיימא? מה זה אם לא פונזי?

עלי לא מקובל שקופו"ג/פנסיה/ביטוחי מנהלים יכוולים לעלות בעקבות השווקים ואם, חס וחלילה, מתחילה קצת ירידה כולם מזדעקים ורצים לממשלה ולכנסת. האנשים הטובים, להזכירך, הקימו במשבר האחרון
    רשת ביטחון שהבטיחה תשואה של 3% (שבסוף בגלל העליות לא הופעלה). אם זה המצב, אני בעד מיועדות ב-3% וזהו.

שים לב קצת לדבריו הנכונים של ידידנו LEMBO בפורומים השונים.
    האם עליך מקובל שהקפיטליזם חוגג ובגדול כל עוד הכל הולך בסדר ואם משהו משתבש קוראים לסוציאליזם (משמע, כספי ציבור) לעזרה.

ואחרון חביב, כשאתה מדבר על רוביני וחבריו רואי השחורות - אתה שוכח דבר אחד חשוב.
    אני מניח שאתה נאחז בדבריהם של מנהלי השקעות/אנליסטים (להלן: "מדברים מפוזיציה") שתמיד מזכירים בימי ירידות ש"בטווח הארוך תמיד העליות יחזרו והתשואה תהיה חיובית" והכל שחס וחלילה
    לא תברח ותוציא את הכסף (שמא תפגע פרנסתם). מה דעתך, על אותו משקל, על האימרה ש"בטווח הארוך תמיד יהיו ירידות ומפולות" ??

בקיצור, לא רוצה להיות חכם או צודק.
    אני יודע דבר אחד, כאשר העולם הכלכלי עומד על פי תהום אני נזהר שבעתיים.

בברכה,
    אודי

lembo, ואודי

אני לא שם לב שלא הבנתם אותי נכון, שלא תחשבו לרגע שאני לא מסכים לפחות חלקית אתכם, אבל אם אנסה להיות צודק אני יפסיד כספים, והעניין שאני מנסה להציג, זה, שזה לא מעניין אותי, מה אני חושב, מה שמנחה אותי: "אל תלחם עם השוק" כי כשהשוק עולה, אני לא רוצה להיות עם שורטים ולצעוק שזה לא הוגן וזה לא נכון, בלה בלה בלה + תיק שמפסיד כסף, כי לא איכפת לי לטעות, אבל כן איכפת לי להפסיד כסף
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

חברים יקרים : יש למישהו חשש שאני לא בודק ב 3 אתרים את מפת הפוזיציות ? האם אינני יודע שהמפה מראה מה שהיה אתמול ,
    1. לכן אני הולך לייצר מפה משלי , דבר שני יש פערים בין 3 האתרים : שחקן , אופשיין ליין , וביזפורטל .
    הסבר אופשיין ליין לוקח נתונים מביזפורטל , ביזפורטל מסכם נתונים באמצע היום , שחקן לוקח מאתר הבורסה בסוף יותם המיסחר .
    עד כאן הסבר אחד . הסבר שני בקשר לחישוב הכספי שווי בכסף הוא גם בעייתי מכיין שאני מסכם לפי מחיר נעילה , אבל בפועל המחירים השתנו במהלך היום והעיסקאות נעשו במחירים שונים לחלוטין , היעוותים הם תמיד לרעת הצרכן , גם לכך מצאתי פתרון ואני בונה מע' שתתן בסוף היום מפה לסוף היום , ולא ליום למחרת , וכן המחיר יהיה המחיר הממוצע של כל אופציה , חברים אני איתכם , וחושב על הרבה , כך שאני בעניינים חזק , כרגע משתמש בנתונים שמפורסמים , על כול פנים תודה על ההערה , תמיד תתקבל בשמחה כל הערה.

האם סקירתך עומדת בהבטחה של סוף 2008 ?
    מנהל פורום
    תאריך הצטרפות07.12.2008הודעות458
    חברים יקרים : יש למישהו חשש שאני לא בודק ב 3 אתרים את מפת הפוזיציות ? האם אינני יודע שהמפה מראה מה שהיה אתמול ,
    1. לכן אני הולך לייצר מפה משלי , דבר שני יש פערים בין 3 האתרים : שחקן , אופשיין ליין , וביזפורטל .
    הסבר אופשיין ליין לוקח נתונים מביזפורטל , ביזפורטל מסכם נתונים באמצע היום , שחקן לוקח מאתר הבורסה בסוף יותם המיסחר .
    עד כאן הסבר אחד . הסבר שני בקשר לחישוב הכספי שווי בכסף הוא גם בעייתי מכיין שאני מסכם לפי מחיר נעילה , אבל בפועל המחירים השתנו במהלך היום והעיסקאות נעשו במחירים שונים לחלוטין , היעוותים הם תמיד לרעת הצרכן , גם לכך מצאתי פתרון ואני בונה מע' שתתן בסוף היום מפה לסוף היום , ולא ליום למחרת , וכן המחיר יהיה המחיר הממוצע של כל אופציה , חברים אני איתכם , וחושב על הרבה , כך שאני בעניינים חזק , כרגע משתמש בנתונים שמפורסמים , על כול פנים תודה על ההערה , תמיד תתקבל בשמחה כל הערה".

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות