אודי אודי אני כל כך אוהב אותך
"נפלאות הפונזי" וכל מה שכתבת מסביב וכותב (כן, כן אני קורא את הכל, גם מה שנכתב על ידך בפורום אגחים, ובשאר מקומות כאן באתר)

רוביני צעק בסוף 2008 תחילת 2009 שעדיין לא ראינו את סוף המשבר וכולנו יודעים מה היה הסוף, השווקים עלו באטרף וככל שהמשיכו לעלות החלו הרחשושים מסביב: פונזי, הדפסות, אינפלציה ומה לא, אבל בינתיים השווקים המשיכו לעלות כאילו אין מחר.
finally, ביולי עד אוקטובר 2011 החלו שוב ירידות וכל אלו שנמצאים בשורטים חשבו שהנה הגיע זמן גאולתם, והופס, התבדו, לפתע פתאום הגיע כאלה עליות (ובכמה נכסים אפילו היה שיא חדש), ושוב החלו הזמירות להזמר, פונזי, ברננקי, הדפסות, ומה לא, ועדיין כל השורטיסטים מחכים לירידות שיגאל אותם מצרותיהם במקרה הטוב, או במקרה הגרוע יותר מחקו את התיק שלהם (תלוי עד כמה ממונפים).

לידיעה בלבד, גם רוביני עצמו כבר חזר בו (קצת מאוחר מידי), so, האם אתה רוצה להיות חכם או צודק.

דבר אחד תהיה בטוח גם אם הירידות יגיעו לבסוף, אני לא רוצה לשמוע אותך צועק: "אמרתי לכם", מכיוון שמדובר במחזוריות וכל כמה שנים יש משבר שיש ירידות קטלניות, ככה שלא חכמה לצעוק 4 שנים שיהיה ירידות ובסוף כשזה יגיע לצעוק אמרתי לכם, גם רוביני צעק הרבה שנים שיגיעו ירידות ואחרי כל כך הרבה שנים של המתנה משום מה הוא זכה לתואר "האיש שחזה את הנפילות", נו באמת זה רציני ?

i wish u
all the best