x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 14 מתוך 14

נושא: סקירה ליום שני 02.07.2012 יום החוזים

ציטוט פורסם במקור על ידי shmon_am צפה בהודעה
    .בוקר טוב לכולם בריאות ופרנסה טובה כרגיל אמן.
    .סקירה ליום שני 02.07.2012 המכונה יום החוזים .
    1. יום ראשון עבר ובעצם הגשים את הציפיות , ועלינו מ 1057 עד 1085 , וכאן שכבנו לישון כי לא היה כלום , לא מצאתי לנכון להוציא טרד , ולכן לא הוצאתי : אי מסחר = רווח נטו
    2. התנועה של המעוף מ – 1057 עד 1081 , ולאחר מכן עמידה במקום ,
    הכניסה המון התלבטות מדוע ??? {כי הילד איבד את דרכו הביתה}
    לא מצאנו שום כוון במעוף בלי המסחר בחול , היום בגלל החוסר תנודתיות , גם הכתבנים לא יכלו להעמיס סחורה פשוט לא היה מסחר , לא קונים , ולא מוכרים , הדבר היחיד שהשפיע בסוף היום זו השחיקה וזהו.
    3. כהרגלנו בקודש נתחיל בנתונים יבשים : ארביטראז' 0.25% חיובי .
    4. סטיית תקן ירדה לאזור 18%,
    5. יחס מסחר קולים 75K פוטים 78K = 1.04 נסחרו 4% קולים יותר.
    6. פוזיציות פתוחות דהיינו כתיבות קולים 104 K בערך כספי = 96M.
    7. פוזיציות פתוחות דהיינו כתיבות פוטים 122K בערך כספי = 145M.
    8. שימו לב יחס הכמות = 1.17 יותר פוטים ב – 17% .
    9. יחס כספי בשווי כסף = 1.51 = 34 M יותר מכרו פוטים , נמשיך לעקוב , אחרי המספרים ולדעתי , הם יוצרים את הכוון ,רק שהגנבים,
    עם רישיון מהרשות לניירות ערך לא נותנים לנו האזרח לדעת אמת ,
    בזמן אמת , ולכן הכול חרטה
    10. טווח הגנה לכתבנים מפוזרים מ -1017 עד 1128
    טווח יותר מצומצם עם רווח עדיין מ- 1050 עד 1095 .
    שיא הרווח כרגע מראה 1070 , נחיה ונראה .
    11. נקודות לונג אם נמשיך במגמה הינם : 1087/8 , 1091 , 1101
    12. נקודות שורט במידה וחוזים אדומים ???? {מעט ספק}
    13. 1081 , 1078 , 1075 , 1073 , 1068 , 1065 .
    לא הכול ביחד , ואולי גם לא ביום אחד.
    14. יש לנו חוב אחד חתונה בסטרייק 1080 שיתקיים ב- במדד 1079.29 במחיר 2040 קול ופוט יקבלו אותו מחיר .
    15. מכיוון שאינני יכול לנחש חוזים , וגם אין לי כוח לחכות
    אז ניתן לשוק לומר את דברו.
    הערה נוספת הפוטים ירדו 4 סטרייקים , הקולים עלו רק 2 סטרייקים .
    לזה יש לי תשובה מתמטית פשוטה מה שיורד 50% ממחירו למעלה ,
    צריך לעלות 100% חזרה למעלה , {זו הסיבה שהכתבנים מעדיפים לכתוב } מלבד זאת שהם מרוויחים מדלתא , גם הטתא לטובתם .
    ולכן ניקח דוגמא : אם קול 1050 ירד בערכו 52% , וקול עלה 44% ההבדל הוא עצום .
    אני מוכן לרשום דוגמא ואני מקווה אני לא מעליב אף אחד , ואם כן ,
    סליחה זו מכוונה חיובית לתת מושג למי שאינו יודע......
    16. דוגמא קול 1050 = 1000 שקל ירד ב- 50% = 500 שקל
    עליו לעלות חזרה 100% לחזור למחיר הקרן.
    17. דוגמא שניה פוט 1050 = 1000 שקל גם עלה ב- 50% יהיה שווה 1500 שקל אך בשביל לחזור למחיר הבסיס עליו לרדת רק
    33% , מי שהבין הבין , מי שלו מוזמן לרשום לי גם במייל , ואתרגל אותו , אין בושה בכך 90% מהסוחרים שפגשתי בחיי לא ידעו זאת.
    כי כשניגשתי לבעל חנות מכרתי לו מוצר ב – 100 שקל והוא מכר אותו ב – 150 שקל שאלתי אותו כמה רווח עשית מהמכירה, כמובן שהוא ענה לי 50 שקל , אך למעשה המכירה נעשתה ב 150 שקל
    וב% הוא הרוויח רק 33% ,
    18. לפעמים משעמום אני מוצא ג'וקים לדבר עליהם .
    תודה לכולם מקווה שתהינו תבלו ותרוויחו גם בריאות
    אמסלם שמעון גולד סיגנל
    סיכום מואד תמציתי מעמיק ומקצועי

אדון איציקו שלום רב , כבוד הוא לי שאתה בכלל מתעניין בסקירות שלי , כתובות ,בהירות , ומסבירות ,זמן רב קראתי את התגובות שלך לחברים שלך בתפוז או כול פורם אחר , דבר אחת אני חייב לציין !!!! אף פעם לא הבנתי את התגובות , התשובות , או הסבר אם בכלל נתת , ולומר את האמת ??? גם עכשיו לא מביו , מה רצית להביע ,? מה השאלה או התשובה ? , האם זו גם דרך לעשות פירסום סמוי , אני זוכר שניסת לשווק את עצמך אצלנו , לא הרשתי לך , אז אם כבודו יוכל לשאול שאלה בעברית פשוטה , מבטיח שאענה לך בעברית , אגב יש לי שרות איתותים , ואתה מוזמן להתחבר , אני לא מצייר קשתות , וחצים של טרזן , אני מאותת בדיוק מה שצריך , אני ממליץ לך להצטרף לשרות "גולד סיגנל " המאותת הטוב בעולם , תודה שמעון אמסלם , למקרה חרוום ואתה צריך עזרה או הבהרות הטלפון שלי 04-8247792

אדון איציקו כרגע נגלה לעיני העתק הסקירה וכן ההערה שלך בסוף , אנני יודע כבר , מה הכוונות שלך , על כול פנים , תרחיב בכמה מילים , שאוכל להבין את כוונתך , לא עניתי על מנת לפגוע , פשוט שנים רבות אתה חוסך במילים , והציפיה שלך שאחרים מבינים הכול , אשמח לדבר איתך ויש המון בצנרת {תוכניות }
    סליחה אם הייתי גס רוח , אבל באמת שאנני מבין : טוב רע , מה התכוון המשורר ???
    נ.ב אם אתה זוכר מיקרה שכתבת על המיספרים שלי {הם אינם כתובים בקוראן , יצא מיזה סיפור ארוך } נשאיר זאת לפעם אחרת
    אני מקווה שבתגובתך כאן דווקה התכוונת להחמיא , תודה ולהת'

הבנתי התגובות שלך נחלקו לשני דפים שונים , ואני ראיתי רק את הראשון , שם לא הבנתי , כשהגבתי לך , קפץ הדף הבא , וכאן כתבת נחמד מיצדך , כך ששני הדברים לכאורה לא היו קשורים זה לזה , סליחה ותודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות