x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: בקשה לכל אחד שמחזיק אג"חים של דלק נדל"ן

Hybrid View

בקשה לכל אחד שמחזיק אג"חים של דלק נדל"ן

חברים, כולנו מתגייסים לעשות שינוי לפני שיהיה מאוחר מדי ?

היום זה יצחק תשובה עם דלק נדל"ן הנמצאת בהליך של הסדר חוב. ויש שורת חברות בפתח על סף הסדרי חוב.

לצערי אנשים יושבים בבית וחושבים שהמוסדיים נלחמים על הכסף שלנו אבל ההפך הוא הנכון!

יצחק תשובה לא מוכן לדבר ואפילו לא מראה את פרצופו – מה שבאופן פרדוקסאלי חושף את פרצופו האמיתי.

לצערי ההסדר המתגבש אותו מביאים המוסדיים טוב ליצחק תשובה ואולי נוח להם אך הוא טוב לציבור שגם יפסיד כסף וגם לא יוכל לחקור האם נעשו בחברה מעשים לא חוקיים.

רוב מחזיקי אג"ח של דלק נדל"ן הם אנשים פרטיים (יותר מ 10,000 בתי אב בישראל), רוב אותם מחזיקים הם אנשים עובדים ופנסיונרים שיושבים בבית.

חלקם חושבים כי יש מי שדואג לכספם ושומר על זכויותיהם. וחלקם אומרים לעצמם: "נו מה אני יכול לעשות..."

זהו שכל אחד מאיתנו יכול לעשות והרבה – זהו כוחנו אם יש לך אג"ח של דלק נדל"ן בחשבונך גם אם הסכום אינו מאוד גדול אתה יכול להיות חלק מעשיית השינוי.

אנחנו קבוצה של מחזיקי אג"ח פרטיים של דלק נדל"ן אשר התאגדו. גייסנו תותחים כבדים למערכה בדמות עו"ד יהודה רסלר ומוטי מורל. ויש עוד שורה של תותחים שיפתיעו בהמשך. אך כדי שכל המערכה הזו תוכל לנצח אנחנו צריכים אותך – המשקיע הבודד גם אם מדובר בשקלים בודדים.

שקל לשקל נתאחד ונפעל כציבור אחד.

בבקשה מכם – כל אחד שרואה הודעה זו - הרימו טלפון לבנק , ליועץ ההשקעות שלכם ושאלו אותו האם יש לכם בחשבון אג"ח של דלק נדל"ן. שאלו את בני משפחותיכם, את החברים ואת המכרים שלכם ואם יאמרו לכם שכן הפנו אותם אלינו. יחד נעצור את מכונת התספורות המשומנת של יצחק תשובה: delek.holder@gmail.com

עיניים רבות נשואות היום להסדרי החוב, כל מי שרוצה להגן ולגוננן על הכלכלה הישראלית, כל מי שחרד לפנסיה שלו, כל מי שמוצא פרנסתו בשוק ההון צריך לקום היום ולעשות מעשה. זה יכול להיות לייק או שרינג זה יכול להיות כניסה לאתר שלנו והדפסת פלייר בכמה עותקים בודדים וחלוקתו ברחוב. זה יכול מכתב לגוף השקעות וקריאה להוקיע את התנהגותו של יצחק תשובה – אפשר לעשות דברים רבים וכל מי שיש לו נכונות שייצור קשר:

delek.holder@gmail.com

אנחנו יכולים לומר לכם בשם התארגנות המחזקים הפרטיים כי ככל שיעמוד לנו כוחנו – לא נכנע.

נכון כי בראש ובראשונה מדובר במלחמה להצלת כספנו הפרטי אך יש למערכה גם פן ערכי...

אנו חברי התארגנות המחזיקים הפרטיים קוראים לציבור הרחב לחבור אלינו לתמוך בנו ולסייע לנו ומתחייבים כי לא נעצור כאן.

נוצרה כאן אופרציה שלמה. קבוצה מגובשת הפועלת יחד מתוך אינטרס משותף, מתוך דבקות ושותפות לערכים ואם ציבור שלם יתאחד עמנו נוכיח כי אפשר לשנות.

יחד נבטיח כי כספי המחזיקים הפרטיים וכספי קרנות ההשתלמות וכספי הפנסיות שלנו לא יהיו הפקר. רק עם ננצח בקרב יידע כל טייקון כי בטרם ינסה לעשות תספורת לציבור כי עלול להיות לכך מחיר. הצטרפו אלינו, למען עצמכם, למען הוריכם ולמען ילדיכם.

שלום חברים,

אחרי החומר הרב שקיבלתי מוועד הפעולה, שיחות טלפון עם אוהד מהוועד ובדיקות/שאלות ששאלתי ועליהן קיבלתי תשובות מספקות - החלטתי להצטרף לקבוצת המשקיעים הפרטיים.
    יחד איתי יצטרפו מס' חברים שלי שמחזיקים גם כן באחת מסדרות האג"ח.
    להזכירכם, אני מרבה לדבר על פיזור ולפיכך כמות הע.נ. שלי כמובן אינה גדולה ומשמעותית, אולם כל אחד חשוב ונספר עם כולם.
    כפי שכתבתי בתגובות קודמות, הרווח האישי שעשוי לצמוח בסופו של עניין פחות מעניין אותי.
    אני מצהיר שכל רווח שינבע לי מעל התספורת של 50% עליה מדברים - ייתרם לטובת האגודה למלחמה בסרטן.
    נדמה לי, שהגיע הזמן לפעולה יזומה ונאותה של מחזיקים פרטיים מול העוולה של בעלי החברות (גם אם חוקי) וחוסר התוחלת בפעולתם של המוסדיים.
    להזיק זה בטח לא יזיק, אולי הרעש הציבורי וההתארגנות הגדולה של הפרטיים יהוו אבן דרך בשלל ההסדרים הצפויים לנו.
    אשמח אם כל אחד מהקוראים והמתעניינים בפורום האג"ח ישקול באהדה ובחיוב את ההצטרפות לקבוצה. אנא, הסבו את תשומת לב אחרים שאתם יודעים שמחזיקים אג"ח של דלק נדל"ן.
    במידה ויש למי מכם שאלות נוספות בעניין, אשמח אם תפנו בפרטי ואענה בזריזות.

רצ"ב אתר אינטרנט של הקבוצה לעיונכם:
    http://delekholder.wix.com/1

רצ"ב כתובת מייל של הקבוצה לפניות:
    'delek.holder@gmail.com

בברכה,
    אודי

כל הכבוד אודי
    מטרה נעלה והלוואי שתביא שינוי

ל"צערי" לא מחזיק כך שרשמית לא יכול להצטרף אבל איתכם בלב...
    בהצלחה

מדוע לא חושפים מי עומד/ים מאחורי ה"וועד" ?

שלום חברים,

רצ"ב הודעה בנושא:

הודעה לגבי מועד קיום כנס מחזיקים פרטיים ההסדר הנוכחי הינו הסדר חוב קשה, אשר משקף תספורת עמוקה והחזר של כ-44 אגורות בלבד לכל שקל חוב, בתרחיש האופטימי הורוד ביותר!בפעול אם הסכם זה ייכנס לתוקפו, אגרות החוב לא יסחרו בשער המתקרב אפילו ל-44 אגורות בשנים הקרובות. שכן, מחיר השוק של האגרות בשנים הקרובות, ישקף את הפריסה הארוכה של החוב (מפגש עם הכסף בעוד שנים רבות), חוסר סחירות ו/או סחירות נמוכה, בטוחות נחותות (שעבוד שני), וכן תרחיש של הפעלת כסא המפלט.על כן, הצגת עקרונות ההסדר כהחזר של 70 אגורות לשקל חוב, הינה דמגוגיה זולה במקרה הטוב והונאת הציבור במקרה הרע.אנו מקווים כי באמצעות הדיון בוועדת הכלכלה נחשוף את פרצופו האמיתי של ההסדר.כמו כן, יש לציין נדרש אומץ לב ניכר ויושרה ציבורית ועיתונאית בכדי לכתוב את האמת בנוגע להסדר החוב, בשעה שמכונת היח"צ מטעם החפצים בקידום המתווה נוכחי פועלת בכל הכוח.אנו נערוך כנס מחזיקים פרטיים ביום שישי הקרוב (13.7.12) בשעה 10:30 בבוקר בקולנוע לב-מנדרין ברחוב יוניצמן 21 תל- אביב (מלון מנדרין).בכנס נסביר את משמעויות מתווה ההסדר המוצע ודרכי הפעולה להצלת כספנו.על מנת שנוכל להיערך כראוי, אנא אשרו השתתפותכם באמצעות מייל חוזר.
    בברכה
    מחזיקי האג"ח הפרטיים
    כתובתנו: delek.holder@gmail.com

בברכה,
    אודי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות