שלום חברים,
כללי - כדי להבין מה מנסים להשיג ולעשות ביקשתי פרטים. ברור לכם שאני לא אצטרף לפעילות שמנסה "לפאר" את האדון איזו שני (מבעלי קולנוע לב שמושקע שם במיליונים) או לפרנס פרזיטים שבאו לעשות הון
על גב ה"פריירים" התורנים. עו"ד רסלר ובמיוחד היחצ"ן מעניינים אותי כשלג דאשתקד.
מבחינתי האישית, המסר נגד הקפיליזם החזירי הוא העיקר ואסביר למה:
הרי תשובה הוא בעל (או שבעצם הנושים הם הבעלים האמיתיים???) אימפריה כלכלית ענפה הכוללת אינסוף חברות. היטיבה לבטא את זה השופטת אלשייך בפסיקתה האחרונה - משהו בסגנון: "עץ פורח ומלבלב
שהחליט פתאם להזניח איזה ענף כושל". להזכירכם, את חלוקת הדיבדנד בעין שבוצעה מחברת האם דלק.
נכון, הכל חוקי וכשר (חברה בע"מ) אבל מסריח ובלתי נסבל.
המקרה של בעל קבוצת חברות (נניח שמרביתן איתנות) שמסתתר מאחורי החוק ונמנע מלהכניס יד אמיתית לכיס (כן כן, לדוג' נתח מרווחי הגז העתידיים העצומים) הוא הבלתי נסבל.
המסר שברווחים העצומים והפיקטיביים (שיערוך) מתחלקים המנהלים והבעלים ואילו בהפסדים נושאים הנושים הוא הבלתי נסבל.
ועוד ועוד.
מוסדיים - נכון, גם אותם צריך להעביר סדרת חינוך. היריעה קצרה, ולכן אסתפק באמירה שלדעתי וועדת בכר שגתה בצורה קשה ביותר עם מסקנותיה ההזויות. שם היה שורש כל הרע !!
לטעמי, צודק GALP שהמוסדיים לא צריכים להשתתף בגיוסים עתידיים של תשובה, גם אם ברור לי שזאת גזירה שהם לא יעמדו בה.
די להיזכר במאמרו ההזוי של המוסדי היהיר והשחצן (המופיע תדיר כפרשן "אובייקטיבי" על המרקע) שהביע תמיכה בבן-חוב ואמר שאנו צריכים להגיד תודה אם הוא יתן לנו אגורה !!!
תמימות - אני גאה להיות מוגדר "תמים" בסיטואציה כזאת שלפנינו. אני מוכן גם לשלם (כפי שהצהרתי בתגובה הראשונה) ולהפסיד כדי שבפעם הבאה זה יהיה שונה.
אני שמח שאני לא נגרר ע"י דבריהם של כל השרלטנים והמדברים מהפוזיציה כמו בדברים של ILEEAVIV שלפיהם אני אפסיד פעמיים וכדו'.
זה מזכיר לי את הטענות המשונות (בלשון המעטה) של בעלי חברות שונות על התוצאות האפשריות של המחאה החברתית וההשפעה של רפורמה ו/או ירידת מחירים על התעסוקה.
פתאם כל המתעמרים בעובדים ומעסיקים אותם בתת תנאים ו/או באמצעות ראיסים גזלנים הופכים לדואגים הגדולים ומבכים על פיטורים צפויים. מבחיל, משפיל ועלבון לאינטלגנציה.
ראיתם/שמעתם אותם מוותרים על איזה שקל מהתגמולים שלהם??
בברכה,
אודי