בוקר טוב לכולם בריאות ופרנסה טובה {אני מודע לחלקנו לא משהו}.
סקירה ליום שני יום החוזים {והיום על אחת כמה וכמה חשובים מאוד} 25.06.2012..
1. ניתנו אתמול 2 איתותים על פוטים , 1 הצליח מס'2 כשל רווח = 130שקל ליח'
2. ארביטראזג' קורץ לעניים 1.04% שלילי , זה לא מדויק כי טבע עדיין לא נסחרה שם , ולמעשה בפועל אנחנו רק ב -0.2% שלילי.
3. גילוי נאות בשיחה עם שחקן הוא נשמע סקפטי , לגבי מחר , ובטוח
שנפתח בסקוויז ,טענתי נגדו שיש רק מצב אחד לצאת מזה חוזים אדומים למטה , והוא חושב שיהיו ירוקים .
4. לקחתי את פינוקיו לבר הזמנתי סודה והחלטנו לדפוק את הראש ,
ולהתפלל , בינתיים התפילה עוזרת , והחוזים 0.5% שלילים השעה 03.43, אם המזרח ימשיך במגמה שלילית , החוזים יכולים להגיע ל - 0.6% עד 0.8% שלילי , ואז המצב יכול להשתנות , הבנק ילחץ פחות.
לדעתי אם המצב יהיה כך הכתבנים בשארית כוחם , יורידו על הפתיחה,
ואז יש סיכוי לתיקון חריף למטה. אבל אתם יודעים איפה הבעיה ???
הבנק נפתח ב – 08.30 הבורסה רק ב 9.30 , זוהי שעה קריטית , מי ישכנע את מי
5. אי אפשר להתעלם שפתחו עלנו מתקפה באיגוף מאחור , והמודיעין אפילו לא חש במתרחש מתחת לאפם , הכתבנים היו כבר שלבים, שעוד יום מלחמה הסתיים בשלום מי שחושב שזו עבודה של שחקנים,
או כתבנים , טעות במחשבה , זהו גוף חיצון {ייתכן מוסדי} שניצל את שלב הנעילה , בשלב זה התגובה אתית וכמעט בלתי אפשרית.
6. התוצאה של כך מחר אנו אמורים לחוות סקוויז על הבוקר ,לחדשים
מה זה שורט סקוויז , שורט זה למעשה ירידה למטה , סקוויז
הכוונה : שהבנק מאלץ את הכותבים שחרגו מהביטחונות, לקנות חזרה את הכתיבות של הקולים , ולחזור למסגרת האשראי , בגלל שיהיה ביקוש , לקניית קולים , מתחילים להיפתח גם הפרשים
בספריידים { זה אומר הפרש בין קונה למוכר } המחיר מתייקר ,
ומשלמים פרמיה יקרה שנוצרה מהאוויר .הקולים מתייקרים בגלל ביקוש לסגירת בטחונות , ולא כמגמה.
7. אם ניקח את הסקירה שלי מאתמול ונהפוך אותה , היה עדיף ,
20 פעם מימה שקרה למעשה .
8. מזה חודש שלם אני משדר שיש הפרש בין הסכום שכתבו קולים , לבין הסכום שכתבו פוטים , והם זקוקים לפנצ'ר , להלן לתזכורת מספר ציטוטים : סקירה מאתמול :
9. .סה"כ פדיון מכתיבות במפה : 584 M .
10. .קולים כתובים בכמות : 278 K . יחס 1.03 = 3% קולים בכמות כתובים.
11. . פוטים כתובים בכמות :269 K .
12. . פוטים כתובים בערך כספי סך : 252 M.שקל .יחס= 1.14 14% יותר
13. . קולים כתובים בערך כספי סך :220 M שקל .
14. סכום 3 אוכפים 1050 , 1060 , 1070 = 8493 היו שווים ביום רבעי.
15. מי ששם לב לסגירה של חוזה סנופי = סגר נמוך מהגבוה 1325, שינוי מגמה יבוא רק אחרי פריצה של 1360 שהפכה לרמת התנגדות. נסדק 100 סגר מתחת לגבוה 2575 {גבוה היה 2581} וגם אמור לפרוץ לפחות 2600.
16. למחר יש כמו תמיד 3 אפשרויות , לונג , שורט , דשדוש
17. לפי המחשבה שלי והתאוריה של פינוקיו, לדעתי בלבד נפתח מחר
18. חיובי עד 1080/1081 ומיישם , אמורים לצלול לרמת 1065 , אחרי שבירה ,{ חחחחחחח היה אמור להיות הפוך , לך תדע קטונתי}
19. של מדד 1073 , 1070 עד 1065 .
צריך הרבה אומץ , ללכת נגד כולם , אבל לי יש את הסיבות שלי ,
20. מי שרוצה רמז 1 שיסתכל על פוט 1040 מחיר לפי B&S , ומחיר שנסחר ,
21. יש פער 187% ,{מפורסם בגלובס אופציות} לדעתי , צריכים לשחרר אוויר מהפוטים , ואחר כך לתת להם
22. בראש , עוד כלל כדאי שתדעו , תמיד שמחיר 3 האוכפים יורד מ 10K עושים איזושהי סלטה לפנים או אחור, וקורה יום מטורף , ולכן הזהירות נדרשת. עד כאן סוף ציטוט .
23. כל הנתונים לגבי האופציות אין שינוי משמעותי , מלבד הטתא , שחיקה ירדה ל 18M ליום מסחר ,והדלתא כרסמה על כל נקודת עליה ,
24. סטיב בפוט 1040 הגיעה ל – 682% בקול 1100 הגיעה ל- 105%
25. 3.5 עד 4 מיליון מהרווח תכפילו ב20 נק' בסוף היום = 80M פחות רווח ,
26. השעה 04:13 ואני מחרטט עלכם עוד קצט נתונים , ושמח לראות שהמגמה השלילית מתחזקת .
27. אז אולי במקום סקוויז יקומו הכתבנים עם כאלה עצבים , וחוזים שלילים שנראה היום , שוב את 1065/1062 – או לצערי 1084 עד
1093 , ואחר כך ההתקפה , עד שיסדרו את עניין הביטחונות ,
לסיכום , הכול תלוי בחוזים , וכן בארביטראג' שאנשים פשוטים , לא יידעו לתרגם , והינה בא המשיח על חמור לבן , נתן להם 20 נק' חינם ,
מי לא ירוץ לממש טבע , בזק , אחרי שאכל המון סופגניות מרות .
28. אז הכול תלוי ב – 1. האם הציבור יסתער לממש ,2. האם החוזים יגיעו ל 0.8% עד 1% שלילים {אינשלה} ,3.האם הבנקים יתחשבו וייתנו אוויר לשעתיים הראשונות .
29. הכול פתוח נראה איזו תאוריה תנצח .
מאחל לכולם בריאות שווה מכול הצלחות ורווחים , לא למהר לבצע פעולות , עצה קטנה , אם יהיה סקוויז למעלה , סביב 1093 , אפשר לכתוב קולים , לפחות ליולי .
אמסלם שמעון גולד סיגנל