הי oferעפר,
שמח שחזרת אלינו.
בדרך כלל אינני כותב באינטרנט. אין לי פרופיל facebook, אין לי פרופיל linkedin, אין לי חשבון twitter ואינני מגיב ב-talkbacks. במילים אחרות - אני אנונימי לחלוטין במרחב הוירטואלי ונוח לי עם זה.
הסיבה היחידה שהתחלתי לכתוב באינטרנט (ובאתר זה) היא שחקן. ב-2008 ראיתי מסביבי, בעולם האמיתי, אנשים בפאניקה אמיתית - הפחד הייה קיומי (נשמע בומבסטי - אבל איני חושב שאני מגזים). ניסיתי להרגיע אנשים סביבי, זה פשוט לא עבד (העיתונות צעקה שסוף העולם קרב - מזכיר משהו?).
בזמן שאני רואה את מה שקורה מסביבי (בעולם האמיתי), שמתי לב לדרמה לא קטנה גם ב-talkbacks של העיתונות הכלכלית (אני ראיתי זאת ב-bizportal אם אני זוכר נכון). צץ לו מישהו והתחיל לתת סקירות, הרגיע את האנשים מסביב - היו אנשים שהעידו שהוא עזר להם אישית להחזיר הפסדים שונים (כספים לבית, כספים לחתונה של הבת, ...) לאחר שהבטיחו כי יצאו מהבורסה לאחר מכן. אותה דמות התעלמה מן המלעיזים והמשיכה בדרכה הברוכה.
מאוחר יותר נודע לי כי אותו אדם/דמות פתחה אתר.
אני כותב באינטרנט אך ורק מתוך הערכה לאותה דמות (וכמובן עקב הצורך שנוצר - אני רשום פה 4 שנים ובשלוש השנים הראשונות פרסמתי 2 posts).
אז כן, לחיים יש דינמיקה משלהם. אנשי הפורום (לפחות רובם) בנו משהו שכדאי לשמור עליו ולכן אם לא יעבוד באתר זה - נשקול אולי מקום אחר. אך אני חושב ששחקן ראוי שנעשה את המאמץ שהפורום יהייה במסגרת אתר זה.
בברכה,