1. חברים יקרים יש מיספר רעיונות שנמצאים בצנרת אפרט אחד לאחד , ומבקש חוות דעת , בשביל הסדר:
2. אחרי הצלחה עם מיספר חברים שהיו זקוקים לחיזוק , בזמן המיסחר ,ולחוש אותי בזמן מיסחר , עלה לי רעיון
א. מי שרוצה ליווי של חצי שעה עד שעה במהלך המסחר , איך להכנס לטרייד , איך להתנהג , מתי לממש , כולם מוזמנים : רשומים לשרות {בראש העדיפות } חברי הצ'אט המשתמשים ולא רשומים , וכן הקול השקט .
תרשמו את שמותכם מי שמועוניין בליווי חי בטלפון על טרייד , אוכל לעזור לפחות לשני חברים ביום טלפונית .
המיגבלה מיסחר ב 5 אפציות לפחות , בסכום של1500 עד 2000 לעלות אופציה , ולהיות מוכניים לקבל מרות שלי , אפילו אם המשתמש פוחד , או לא מאמין , זו הצעה נדיבה ללמוד אתכם בטלפון , איך סוחרים .
2. לפי בקשת חברים רבים אני מתכנן יום עיון שיכול להתקיים בשני מתקונים
א. יום עיון שיכלול הגעה בשעה 9.00 בבוקר לחיפה לבתי , וזה יהיה יום מיסחר אמיתי און ליין , כאשר הדממה סוררת בחדר ורק אני מנחה , שאלות יהיו בסוף , יהיה מקרן , עלכם להצטייד בלייפ טופ עדיף עם מודם , כי לא בטוח שאפשר לחבר את כולם , עלכם להצטייד בסנדוויץ לארוחת בוקר , בסיום יום המסחר ארוחה כיד המלך על האש ,
וברבורים. {ייתכן ותהיה עלות להשתתפות על הוצאות קניית הבשר המשובח }
3. הצעה שלישית להגיע ליום מיפגש חברתי להכרות , ללא דיבורים על מיסחר רק חוויה של המפגש
אני תורם את בתי לצורך העניין , לפי רשימת הנרשמים , וההעדפות , אני אקבע תאריך שיתאים לרובם , ואת ההרכב הנכון לכם .
זרקתי קפפה מי שרוצה שיירשם בצ'אט או במייל , אני אארגן הכול , ויהיה הסבר מפורט
בתודה מראש אמסלם שמעון גולד סיגנל טל לתיאום : 04-8247792