x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אגח זיסר

Hybrid View

אגח זיסר

אלביט הדמיה, פלאזה סנטר... האם יש לך PIRATE ולמומחי הפורום הערכה עכשווית לסיכון?
    מחזיק
    תודה

שום דבר משמעותי לא השתנה מאז הדיון האחרון
    http://www.s-maof.com/Forum/threads/...9E%D7%99%D7%94
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

הי Yoadw,

נראה שאני ו-gimani לא מצליחים להסכים על שום דבר בחברה הזו .

אני מצטט מדו"ח מקורות ושימושים: "השלמת העסקה צפוייה להתבצע במהלך יוני 2112 והיא כפופה להסכמה של הגופים המממנים את הנכסים להסבת החוב ברמת הנכסים לרוכשים וכן קיום מספר תנאים מתלים נוספים להשלמת העסקה. נכון לתאריך דוח זה הושלמה בדיקת הנאותות שהתבצעה על ידי הרוכשים."

כיום אנו מתקרבים לסוף יוני - והודעה אין. אם יהייה ביטול העיסקה, זיסר יאלץ למצוא קונה אחר, די מהר (ולכן בתנאים רעים יותר). אבל, זה הרע במיעוטו, כיוון שבמקרה זה אתה תראה כמעט במיידית כינוסי אסיפות אגח, רעש וצלצולים וצניחה רבתי של האגחים (אם מבטלים את העיסקה, להערכתי גם תשלום ל-א הקרוב לא יבוצע). גם במקרה של דחייה, תראה נפילה של האגחים (אך עד הודעת ביטול - לא יהייה כינוס אסיפות).

בניתוח עם ראייה יותר רחבה, במקרה של הסדר - אני מניח שתראה פריסה של החוב + פדיון חלקי + הגדלת ריבית + חיזוק ביטחונות + אופציות (שזה לאו דווקא רע בטווח הארוך) אך בטווח הקצר תספוג ירידות.

במילים אחרות, אם אתה מאמין שהעיסקה תחתם - תישאר, האגחים יקפצו 20%-40% (בהתאם לאגח). אם אתה מאמין שהעיסקה לא תחתם - תצא בחוץ, אתה תוכל לרכוש את החוב יותר בזול. אם אין לך הערכה לגבי העיסקה, אז אין ממש דרך פעולה נכונה ...

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות