x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: הנשיא פרס

Hybrid View

הנשיא פרס

אם אני ההיתי אמור לקבל את מדליית האבירות הנישיאותית מטעם הממשל באה"ב. ואני בתור נשיא המדינה ,יודע שכלוא שם אדם שעבר על חוקי מדינת ארה"ב למען מדינתי .ההיתי עולה על הפודיום ומוותר על המדליה .מכבד את הארוע אבל את המדליה לא לוקח .ככה נהגה אסתר המלכה לכן היא מלכה

אם אני הייתי יודע שאדם הגיע אליי אחרי שעבר מספר מדינות וניסה למכור להם מידע תמורת כסף, ורק אחרי שנזרק משם פנה למדינה שלי והעביר את המידע - שוב תמורת כסף.
    לא הייתי מגדיר אותו כאחד שעבר על החוק למען מדינתי כי אם אחד שעבר על החוק בשביל עצמו ועל הדרך מדינתי זכתה לתמורה.

גם בזמנו אני בטוח שבפרס אצל אחורוש היו בין היהודים גנבים וסוטים ורשעים גמורים .אבל בכל זאת אסתר העדיפה את בני עמה. וכל המציל נפש אחת מישראל כאילו הציל עולם ומלאו וכל ישראל ערבים זה לזה ואם תרצה אביא בפניך עוד אלפי משפטים.
    נערך לאחרונה על ידי מנחם, 14.06.2012 בשעה 09:59 סיבה: תיקון

אל תדון אדם עד שתגיע למקומו.
    פרקי אבות.

אבי אני לא דן אותו אני אמרתי מה אני ההיתי עושה במקומו .הוא כבר עשה ומניעו עימו

אבי אני מחשבה שניה כן אדון אותו למה יש הזדמנות טובה מזו לומר לארה"ב מה אנחנו רוצים ומה באמת חשוב לנו

פרס הוא נשיא המדינה .ואת הפרס קיבל בהיותו נשיא. ולכן בתור נשיא ,הוא היה חייב לותר על המדליה .לא יתכן שאדם שכלוא כעת בארה"ב .ויושב 27 שנים כן 27 שנים שילם כבר את עונשו ,חייב להיות בבית .מדליה שווה 1000 מחבלים . סבבה!! אז עכשו המדליה על המדף בארון ביג דיל. אבל פולארד בכלא ואנחנו לא נוקפים אצבע בושה לעם שיש לו נשיא כזה ואנחנו בתור עם שזעקנו למען שליט יושבים בחיבוק ידיים מול פולארד.

rema1
    אורח
    שבש מנחם
    מה שלומך?

תשאיר את הכדורגל בבקשה כמה זמן
    זה חשוב יותר מפרס הרי מהתחלה היה ברור שלא יעשה דבר.
    הוא אוהב פרסים - LOL זה החיים שלו.....

נתראה
    נדבר

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות