בוקר טוב לכולם בריאות ופרנסה טובה אמן.
סקירה ליום שלישי המכונה בשפת הצ'אט "יום מסחר והיפוך תוך יומי" {אין בכך חובה} לתאריך :12.06.2012 .
1.איתותים של אתמול נתנו על פוט 1110 מ – 2100 הגיע ל- 3800 אך היעד שלי עד 3180 ולכן מחשב רווח עד 3180 = 1080 שקל ליח' שיא יומי חדש, הכותבים פעלו דרך הטלפון , אין מיידע . {כיפק לפינוקיו }
2. עוד דבר יוצא מהכלל שרשמתי בסקירה של אתמול :ציטוט :
1.לא נקפח את התקוות , ואת השורטיסטים במדד 1077,
תהיה חתונה בסטרייק 1080 במחיר 1920 קול ופוט שווים במחיר.המחיר היה בסוף 1820 , בגלל שחיקת סוף יום .
3. יש נקודה שגוזלת מימני זמן רב ויש לי רושם שאנשים לא מבינים את כוונתי , או המשמעות שבדבר , וזהו סכומי הכתיבות בכסף ביחס לכמויות
ביחידות , מי שייפתח סקירה מתחילת החודש כבר היה הפרש בסכום כסף
של 100 M כתבו יותר פוטים , זו כוונה ברורה שמסמנת עליות , הכמויות הראו במפה שוות ביחידות , אך הסכומים שונים בהבדל עצום .
4. עוד נקודה שצריך לשים לה לב היא טווח הרווח של השחקנים , ומה שאתם רואים עמודים גבוהים , {ייתכן ואלה עמודי חשמל} אך לא מתארים
נכונה את הנקודות החשובות שאנו אמורים לדעת , זהו סוד שפענחתי,
והחברים מתעלמים מכך ,אז שיהיה לבריאות .
5.יש לשים לב שהבורסות נעות בגלים לפי מוצא פיו של כזה או אחר ,
ולא בגלל כלכלה מקולקלת , וגם נושא הנגזרים במסחר העולמי תופס ,
נפח אדיר , ולכן נמשיך לחוות אי יציבות , חוסר שקט בשווקים ,לא ניתן לכבות שריפה של בית עם דלי מים .
6. אם מישהו רוצה לדעת את דעתי על הכלכלה במקרו העולמית :
דעתי היא: אמור להגיע חורבן שלם בכלכלה העולמית הכול ייהרס עד היסוד ,
ויצטרכו לבנות הכול מחדש , אך זה לא משפיע וגם לא צריך להשפיע עליי
ככותב סקירות יומיות , אל תשכחו, לנתח שבוע שהסתיים הינה מסימה קלה
לעומת הסקירה שאני אמור לנתח כול יום וכמעט לנבא את שייקרה.
7. לפעמים אני מבקש משובים , שאלות , אי הבנות , מי שמתבייש יש לי
מייל שמפורסם : אמסלם שמעון [mor_am@netvision.net.il], הנכם מוזמנים לשאול ואענה לכל שאלה , מבטיח לענות באריכות עד שתבינו,
לקבל הרגשה שאני משקיע 5 שעות בסקירה , ואנשים לא מבינים , אז הוספתי מילון מונחים , ואם לא מספיק תשאלו לטובתכם.{יצא שכרו בהפסדו}
8.יחס כתיבות P/C 1.01 1% יותר פוטים 220K קולים 224K פוטים.
9. יחס מסחרC/ P 0.97 170K קולים 166K פוטים נסחרו.
10. הוספת כתיבות 11M נוספו פוטים , נגרעו 0.7 M קולים
בהפסד {או סגרו } סך כתיבות 533 M .
11.דלתא במפה שלילית 2.6 M לכל נקודה עד מדד 1063
טתא חיובית 9.2 M שחיקת ערך הכתיבות ליום ,
12. לו מימשו היום את הפוזיציה {מפת הפוזיציות } היו מרווחים 102 M .
13. ערך 3 האוכפים 1050 , 1060 , 1070 = 13040 שקל , לעומת אתמול שהיו שווים 15120 שקל {מכאן נובע הרווח } ירידת ערך הקולים ועליה בערך הפוטים .{ אליהו הנביא הגיע על חמור לבן ,
אך הספיק להקים לתחיה רק 2 סטרייקים בפוטים }
שאלתי אותו מה קרה? , נתקע בפקקים , והחגורה נקרעה לא יכול לנהוג מהר , הבטיח היום אסיים את המלאכה, הוא גם גילה לי סוד , אם לא יתנהגו יפה שלושת הפוטים האלה , אני מבטיח לך מחזיר אותם מתחת לאדמה { דימוי למהפך תוך יומי }אם ייקרה.
14. רמות מסחר למחר ארביטראג' 0.72% שלילי , חייב להיסגר
השאלה מתי , בוקר , צהריים , ערב ??.
15.הערכתי , נפתח בגאפ של 1% עד 1.4% למטה שזה מגלם
מדד מעוף ב – 1065/6 נקודה חשובה מאוד מאוד , להמשך ,
נקודה נוספת 1063 , עד 1057 במקסימום למטה .
אם תהיה סלטה , והיפוך , או תרגיל מלכודת בבוקר , אפשרי 1087 , ועד מקסימום 1094 {אפשרות פחות עדיפה}
לסיכום ננוע סביב 1060/1063/1065, סגירה מתחת ל 1065 , רמז להמשך שורט , סגירה מעל , ישתדלו לשמור על מרחב
1058 עד 1087 {דעתי בלבד }.
16. ועכשיו לנושא החתונות: מעוך במדד 1069 מפגש בסטרייק 1070 במחיר 1860/1920 תלוי בשחיקה,
17. במדד 1059 מפגש יהיה בסטרייק 1060 במחיר 2000 שקל
קול ופוט אותו מחיר {שימו לב כאן פוט 60 יעלה בערך 1000 שקל קול 1060 ירד בערך 1200 }.
כל הנכתב כאן אלה חישובים מתמטיים , ולא בהכרח מדויקים,
ולכן אין לסחור בעניים עצומת , ויש לעקוב בעיקר אחר מדד הגלום.
18.ועכשין לעניין רציני , הצ'אט הזה קיים בזכותו של אדם
אחד "שחקן מעוף" ואף אחד מהמשתמשים , לא מוציא אגורה , וכן לא רץ בין האתרים , כאן יש הכול ואני יודע אישית שיש כבר כלים הרבה יותר מתוחכמים שיכולים לתת נתונים מקדימים באון ליין , אז כך , אני לוקח על עצמי את מה שאני כותב אני מקווה ששחקן לא כועס ,
כל הדברים שמכניסים שיפור לאתר , עולים הון תופעות וזה מכספו של שחקן , ואין דרך להחזיר הוצאות , והכל חינם .
אני מבין שזה כייף לקבל הכול חינם אנחנו עם יהודי שאוהב כסף.
אז כך שלב" א "כל משתמש בלי יוצא מהכלל מתבקש להיכנס לכל הבאנרים המפורסמים כפרסומות בציידי עמוד הצ'אט , למלא פרטים , יצלצלו אליו , שיענה שהוא יחזור אליהם , מאמץ של עבודת נמלה , אז למה לא לעזור ?????????????????
אני באופן אישי אקבל רשימה ואשב על הצוואר של האנשים
ואם אתם רוצים אתר חינמי , אז אנו דורשים לפחות שיתוף פעולה.
נקודה חדשה נוספת : בקרוב אמורים לעלות לאוויר,
שני אתרים מתוחכמים ביותר , שאמורים לעלות שימוש חודשי סכום של 1500 שקל לאדם לחודש ,
אני עושה מעשה ללא רשות משחקן , כי אני דרשתי בתוקף חלק מהשדרוגים האלה , ולכן רואה אני גם שותף לרעיון , אך לא להשקעה .
אני פונה אליכם בשאלה : כמה חברים שסוחרים
בנוני ומעלה 100 אופציות ליום לפחות , היו מוכנים ,
לקבל שרות כזה בתשלום , והאתר יהיה נפרד ,
תענו בפורם שלי , כי הנושא חם וממש נידרש בימים מטורפים כאלה , אנא מי שמתכוון ברצינות שיירשם ,
ואם לא בבקשה לא הירשם ולהתחרט {כמו שעשו אצלי} במיוחד הוותיקים נרשמו בטאוריה , ובטסט נכשלו , אני מבין בעיות אגו , אני מבין , פחד לסחור , אני מבין הרבה דברים , אבל כל אחד חושב שיודע הכול לא מכבודו לקבל שרות בתשלום {אתם טועים}
במילים אלו של בקשת שיתוף פעולה , אני רוצה לראות צ'אט מאוחד , צ'אט כאדם אחד , צ'אט שגם יודע לפרגן , צ'אט שיודע שלא חייבים לו כלום ומקבל הכול חינם , בואו נעזור לפחות במה שלא עולה , ואם תראו לנכון שאתם רוצים לעלות דרגה , אז תרשמו
אני אמסלם שמעון מוותיקי הצ'אט ואחד היותר מנוסה נרשם ראשון , לאתר החדש
תודה לכולם על שיתוף הפעולה , ועל ההקשבה .
אמסלם שמעון גולד סיגנל , שגם נולדה כאן !!!!!!!
במזל טוב , וגם אם כל המקצוענים היו סקפטיים לגבי השיטה ,אז השיטה עובדת והעובדות מדברות בעד עצמם.
מקווה מיכם להבנה שיתוף פעולה , גילוי של חברות
גילוי של" ואהבת לריעך כמוך"