hey guys

משהו צורם לי בהתנהלות של הגב' שופטת ורדה אלשיך.

הגברת "שיפצה", "תיקנה", "זייפה" פרוטוקל

מילה שדבקה בפרשה לאחר שעו"ד רפאל ארגז, שנגדו אלשיך ביקשה להתלונן, עשה בה שימוש במכתבו הראשון ללשכה. מעתה, אומר נוה, יש לקרוא לדברים בשמם: אלשיך זייפה את פרוטוקול אותו דיון.

הדיון בפרשה נמשך זמן ארוך לטעמי.

אגב יש לחקור הנושא ולעומק, לא לנקוט שיטת סחבת ו..........מה שהכי חשוב לבדוק ולראות אם יש כאן עניין פלילי
יש להעמיד הגברת לדין כמו כל אזרח. החוק שווה בפני כל ואין ראויים פחות או ראויים יותר.

אין רק לבקש ולדרוש התפטרות צר לי.
אומנם השופטת מוערכת והיא הטובה בתחומה אבל "לא אלמן ישראל".....עם כל ההבטים והמשמעויות.

ואיך קורא ששופטת ברמה כזאת, מוערכת ומוכשרת "נופלת, מועדת" - אכן קורה וביננו אנשים לפעמים מועדים בעידנא דריחתא .....

והסיפה בכתבה:

האם לדעתך סקילה פומבית בכיכר העיר של שופטת, שעדיין מכהנת בתפקידה, היא הדרך הנכונה לטפל בנושא הרגיש הזה? "למה לא נשאלה השאלה הזו כשהשופטת הגיבה בתקשורת על התלונה, עוד לפני שהתפרסמו מסקנות הנציב, למשל שהפרוטוקול הושג על-ידי עורכי הדין 'בדרך לא דרך'? מה המשמעות - שהם השיגו אותו בעורמה או בכזב?
"הייתי מצפה שכאשר השופטת הבינה לאיזה כיוון הולכות מסקנות הנציב, שתחסוך מכולנו את אי-הנעימות הכרוכה בפרשה. היא יכלה לפרוש בכבוד, אבל אפילו לא עלה בדעתה להתנצל. אם היא הייתה מפרסמת הודעה ששגתה ומתנצלת, אני מודיע לך שלא היינו ממשיכים עם הליך בירור התלונה. אבל עכשיו כבר מאוחר מדי".

הנה הקישור למאמר :

http://www.globes.co.il/news/article...did=1000756566

אודה אם מישהו ישכילני אבל בהיבט המשפטי.......לא סתם איזו עוד דעה
כמובן אשאל ולא רק כאן....

תודה,

ערב נעים