x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אי.די.בי - נ. דנקנר - גנדן

rema1
    אורח

אי.די.בי - נ. דנקנר - גנדן

שלום,
    Dear Pirate

מה אתה אומר על זה???
    אני מקווה שהכל קריא. האותיות מספיק גדולות (אתה עם משקפיים אם אני לא טועה). והיה ומשהו מפריע לך, תבקר ואני אשפר LOL
    השתדלתי מאוד....
    והפעם הכתבה מהיום היינו 12.6.2012 .....ט.ל.ח. אני חייבת להתגונן ולשים לב. לקבל ביקורת כל כך קשה ולפני כלם............די מבייש. LOL

איזה אג"ח של דנקנר אולי ג' תקוע באיזה עמוד שלא רואים ככה זה וצריך לעלעל וזה מתיש.
    אז פתחתי נושא יסלחו לי אלה שלא מסכימים......
    מניות , אג"חים שזורים זה בזה ומשפיעים ומושפעים אחד קשור לשני.

pirtae תקן אותי אם אני טועה. מי שלא מקבל ביקורת שלא יכתוב....LOL

אי.די.בי נגעה בשפל: שווי מניות דנקנר - כמחצית מהחוב של גנדן

שווי השוק של אי.די.בי חצה הבוקר לראשונה רף 600 מיליון שקל - ל-556 מיליון שקל ■ מניית החברה ננעלה לבסוף בעליות של 3% לשווי שוק של 620 מיליון שקל ■ אג"ח אי.די.בי נסחרות ב"תשואות זבל" של 35%-44%.

תשואות יפות נאות לכל הדעות אולי אנסה להכנס???ממש מפתה ברמות - לא אותי Mr. Pirate קשה יהיה לך לשכנע אותי להכנס לאיזו הרפתקאה אצל נ. דנקנר חבל"ז.
    אני עושה במקום אחר יותר....ששששששששש

שפל חדש נרשם היום בשווי הקבוצה העסקית הגדולה בישראל: מניית אי.די.בי אחזקות - העומדת בראש הפירמידה של נוחי דנקנר - ירדה במהלך המסחר ב-7.8%, ושווי החברה ירד לראשונה אי פעם מתחת לרף של 600 מיליון שקל (כ-556 מיליון שקל). עם זאת, החל מהשעה שלוש בצהריים - המניה שינתה כיוון וננעלה לבסוף בעלייה של 3%. בשלושת ימי המסחר האחרונים השלימה המניה ירידה של כ-8%.

דנקנר מחזיק במניות אי.די.בי (46%) באמצעות החברה הפרטית גנדן. שווי אחזקותיו של דנקנר באי.די.בי אחזקות עומד כעת על 285 מיליון שקל. על פי הערכות, סך החוב של גנדן לבנקים (לאומי ומזרחי ) עומד על כ-600 מיליון שקל, כשנכון לחודש אפריל 38% מהמניות של אי.די.בי אחזקות משועבדות אליהם (לא ידוע מה היקף המניות המשועבדות כיום - ייתכן שההיקף גדל על רקע הירידה בערך המניה). כלל מניותיו של דנקנר באי.די.בי שוות לכמחצית (47.5%) מהחוב הכולל של גנדן.

במהלך הרבעון הראשון מחק בנק לאומי יותר מ-200 מיליון שקל בעבור חובות גנדן. הרקע להפרשה הוא צניחה של 83% בשנה החולפת שנרשמה במניות אי.די.בי המהוות את עיקר הבטחונות לחוב בהיקף של כ-500 מיליון שקל של גנדן כלפי הבנק. גם בנק מזרחי טפחות ביצע הפרשה של 45 מיליון שקל בדו"חות הרבעון הראשון בשל הפסדי אשראי בגין חובות גנדן אליו (100 מיליון שקל).

המשך ערב נעים

הי rema,

ממש מתחשב מצידך. מה קרה? קיבלת מכה בראש בתקופה האחרונה (שתי טעויות ב-public והתחשבות באותו יום)? לא מתאים לך ...

.maybe the coffee made u reckless

בכל מקרה, מה כבר אוכל להוסיף לדיון - שעדיין לא נאמר?

לדעתי, IDB אחזקות is going down והפרמטר היחיד שנותר להעריך הוא - מתי?

דרך אגב, לאחרונה צימצמתי רבות גם את אחזקתי באידיבי אגח י (הכל צונח מסביב והוא סלע איתן). במזומן השתמשתי בעיקר לצורך הגדלת נזילות וקנייה מסיבית של אאורה אג 1 (אני מתחיל לפחד שיאשימו אותי בהרצת אגחים :-) )

בברכה,

rema1
    אורח
    בוקר
    תודה
    קפה? אני לא תודה
    שונאת קפה כבר אמרתי לך מזמן

זהירות נ. דנקנר חבל על הזמן ועל הכסף......
    ועוד בשווקים תזזיתיים כאלה.

לא אפרט אתה יודע.
    יום משגע,
    תודה על הכל
    יש איזו המלצה לאג"ח אבל עם סחירות (בלעדיה אני לא שם)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות