x

מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

נושא: תל אביב עיר יקרה אבל טוקיו יותר

תצוגה בשכבות

rema1
    אורח

תל אביב עיר יקרה אבל טוקיו יותר

שלום,

העיר הכי יקרה במזרח התיכון: תל אביב

מנתוני הסקר השנתי של מכון "מרסר" עולה כי העיר תל אביב היא היקרה ביותר במזרח התיכון, ו'עקפה' בדירוג העולמי אפילו את ניו יורק ופריז. עם זאת, את תואר העיר הכי יקרה בעולם קטפה בירת יפן טוקיו. בסקר הושוו מחירים של 200 מוצרים מתחומים שונים. גאווה ישראלית? לא בדיוק

המחאה החברתית כנראה לא עזרה: סקר יוקר המחיה השנתי של מכון "מרסר" מדרג את תל אביב כעיר היקרה ביותר במזרח התיכון, ואחת מהיקרות בעולם כולו.הסקר מדרג לא פחות מ-214 ערים בעולם ומשווה בהן את המחירים של יותר מ-200 מוצרים, כולל בתחום המזון, ביגוד, מוצרי משק בית, בידור, תרבות ועוד.
    ה"עיר ללא הפסקה" עלתה שבעה מקומות מדירוגה בשנה שעברה, וכיום היא מדורגת במקום ה-31 בין הערים היקרות בעולם, ומחזקת את מעמדה כעיר היקרה ביותר באזור. על פי הדירוג, תל אביב אפילו יקרה יותר מניו יורק ופריז, המדורגות במקום ה-33 ו-37.

הסוקרים מסבירים כי האירועים האחרונים בעולם, כלל ההתפתחויות הכלכליות והפוליטיות, השפיעו על דירוגן של ערים רבות, זאת לאור השינויים בשוק המט"ח, האינפלציה והתנודתיות במדד המחירים המקומי.
    באופן לא מפתיע, למקום הראשון הגיעה טוקיו בירת יפן, כשאחריה מדורגת לואנדה מאנגולה, אוסקה, מוסקווה וג'נבה. במקום השישי מופיעות במשותף ציריך וסינגפור בעוד נג'מנה מצ'אד נמצאת במקום השמיני והונג קונג במקום התשיעי. את עשרת היקרות ביותר בעולם חותמת העיר נגויה שביפן.

ג'נבה תמיד היתה יקרה. עיר בונבון כמו גלויה ....קטנה ומתוקה.
    וכן קניתי שם נעלי טניס ותיק אדום יפה יפה שאח"כ נתתי ליוסי מהטניס הוא נמאס עלי.

HK עיר שילוב של מזרח ומעבר מין NY של המזרח. קואלון ו HK וכן גם שם קניתי ב city harbor זהו MALL של 750 חנויות מותגים ולא מותגים. ליד המעבר הימי ל HK האי.

יש בתי מלון כאשר הנודע הוא ה Pninsula שקיים גם ב NY. על הגג יש BAR נחמד הצופה על כל העיר.
    למטה חנויות מותג...

מסביב בתי מלון יפים וחנויות. כיף להסתובב.
    יש מה לעשות, יש מה לאכול וכן יש מה לקנות מי שאוהב בזבוזים אבל על רמה.
    יש גם למעלה בקואלון קניות זולות ברחוב nathan.

ציריך עיר משעממת. למרות שיש כמה בילויים שהתיירים לא מכירים ..... אבל ציריך וג'נב אלו ערי מעבר בשבילי ...לסקי .....

מוסקבה עיר יפה ויקרה מתאימה לאוליגרכים לא לפשוטי עם.

NY הכי הכי שווה. epecially the big apple bek

סינגפור אסור ללעוס מסטיק אחד המקומות הנקיים בעולם....LOL

המשך יום נעים

צר לי על יפן אני לא מדווחת לא הייתי לא בכיוון שלי

אגב שכחו את הסקנדיבניות המשגעות והיקרות אסלו, ושטקהולם

נערך לאחרונה על ידי rema1, 12.06.2012 בשעה 19:29

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •