x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: סוף לתספורות

rema1
    אורח

סוף לתספורות

שלום,

מעניין זוהי גולת הכותרת.
    איך איש מלבדי לא שם לב? מה קורה לכל המומחים

Pirate & Udi u 2 or one after the other LOL
    yr comments pls
    and me I will wait eagerly YEP

זוהי ידיעה אדירה ..............
    סוף סוף בקשותי לשינוי .....מישהי (שממש אני לא בצד שלה רחמנא ליצלן שמאל) הגברת ח"כ גלאון הרימה כפפה חשובה ביותר.

סוף "לתספורות" !!!!!!לפחות תחילת המאבק .......

סוף לחגיגת התספורות של הטייקונים: ועדת חוקה, חוק ומשפט בראשותו של ח"כ דוד רותם, אישרה אתמול את "חוק התספורות" של יו"ר מרצ, ח"כ זהבה גלאון, לקריאה שנייה ושלישית. החוק צפוי לעבור בשבוע הבא במליאת הכנסת והוא ייכנס לתוקף בעוד שלושה חודשים מהיום.
    הציבור ומחזיקי איגרות החוב. גלאון אמרה כי "זוהי מהפכה בשוק ההון וסוף לבזאר הטורקי של התספורות. הכנסת אמרה היום די להפקרת חסכונות הפנסיה בידי הטייקונים".

עם זאת החוק לא יחול על התספורות הנמצאות כבר כיום בקנה כמו התספורת של יצחק תשובה בדלק נדל"ן וכמו התספורת המתוכננת של אילן בן דב ותאגיד האצ'יסון בפרטנר. ההצעה הפרטית שאוחדה עם הצעת שר המשפטים, יעקב נאמן, תחייב מינוי מפקח שיוודא שהגופים המוסדיים, המנהלים את חסכונות הפנסיה של הציבור, לא יסכימו להסדרי חוב ולתספורות הפוגעים במחזיקי איגרות החוב ולטובת האינטרסים של בעלי הון ממונפים על חשבון בעלי איגרות החוב.

יום משגע,

הי rema,

welcome back - been using some alias?

בכל מקרה, היה זה מעולה אם אנשים שלא מבינים כלום בשוק ההון, היו נמנעים מלעשות שטויות. את יודעת, כל פעם שקורה משהו כזה, אני חושב לעצמי - זה השיא, יותר אדיוטי מזה לא יכול להיות. החיים מפתיעים יותר מכל דמיון!!!

אז בואי נבדוק את העניין:
    1. מי ישלם לגורם האוביקטיבי הזה? - מה באמת, צריך לשלם לו (הפרזיט)? ובכן, כן!!!. אני אתן לך רמז דק: בעלי האגח. מה שאני יכול להבטיחך, גברת גלאון לא תשלם אגורה מכיסה.
    2. ומה יקרה אם הגורם האוביקטיבי הזה לא יסכים להסדר (שמוסכם על הנושים והבעלים)? - הוא ישלח את החברה לפירוק? יש מספיק גורמים חסרי אחריות שעושים זאת ללא עזרה (אדוארד קלר מתמחה בעניין - דוראה, אולימפייה, דלק נדלן, ...).

אז מה החוק אומר - הוסיפו עוד פרזיט אחד שיעמוד בין הנושים לבעלי החוב, על חשבון הנושים, שיוכל לטרפד הסכמים לא אופטימליים (כנגד דעת הצדדים - אכן הגיוני ביותר) במטרה למחוק את אשר עוד ניתן להשיג. בהחלט, אחד המועמדים הראשיים שלי ל"שיא הטמטום".

אני מקווה שלא לכך ייחלת,
    בברכה,

rema1
    אורח
    hi
    tnx hon for yr kind attention
    by the way may I mend (yr sole or uy soul I wonder if u know where its coming from)
    allies and not
    as erroneously stated by u

סליחה, לפחות נותנים דעתם שליחנו לנעשה בשוק ההון בין אם הם קצת קצת בקיאים ובין אם הם הדיוטות
    אני רואה זאת אחרת אבל ....אתה מביע דעה אני מכבדת אני הבעתי ולגבי סגור הנושא (לא שייכת לקטגוריה של ההוא מהצבא האדום LOL)

יום נעים,

ושוב תודה על ההתעניינות

את יודעת rema,

את מתחילה to slip (להחליק? להתדרדר?).
    אז ככה, ניגש ל-Morfix ונבדוק alias == "כינוי, שם בדוי, שם נוסף".
    אכן, שתי שגיאות באותו יום ב-public.

וכמו שנאמר בעבר: thank you for showing me the err of my (yours?) way

פחחחחחח

AP,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות