שלום רב,
לפני הכל היות ואני בן אדם ישר כמו סרגל:
lembo יקר לאחר שאני קוראת את דבריך, אני רואה לעצמי חובה להגיב על הסקירה מלוות נושאים רבים של שמעון אמסלם.
יפה לך אני מסכימה עם מה שאתה כותב. ברצוני להעיר לך שרוח האתר לא תשתנה. יהיו עוד שני אתרים. האחד לא יודעת השני יהיה בעלות של יותר מ 1,000 ש"ח לחודש
למען ההגינות אציין שמזמן כתבתי לשחקן שלא נראית לי החינמיות הזאת. אני מודדת כמעט הכל בכסף ולא נראה לי לאורך זמן ששחקן יממן פעילויות סתם ככה כי בא לו. יש גבול. וזה שאתה אומר שישראלים אוהבים חינמי. טעות. כל אדם אוהב חינמי. בנוסף כמוך יש אנשים שיודעים את החומר לכן לגביהם האתר החדש מיותר !!! l
lembo שוב תודה ונדבר.
שמעון אמסלם יקר,
תודה על הסקירה.
ברצוני להסב תשומת ליבך לעובדה שבעבר ביקשת תגובות ומשובים.
היות ואני בן אדם סקרן מאוד בנושא ידע (אפילו גם רכילויות LOL) הגבתי ושאלתי אותך מספר שאלות.
לא קיבלתי ולו תגובה אחת וחבל......השקעתי מזמני ולא נעניתי. ולא, אז לא היינו בריב וגם אם אנחנו בריב צריך לדעת להפריד בין הנושאים.
אודה לך אם תסביר לי סעיפים :
5, 6 לא הבנתי את נבואות החורבן שלך....אודה אם תרחיב בנושא. אותי זה מעניין מאוד.
ומשום מה אני חולקת עליך אבל מעניינים אותי הנימוקים שלך.
אתה כותב על שני האתרים של שחקן מעוף. יפה לך אבל מה זה קשור לסקירה שלך?
הסקירה שלך מורכבת וארוכה ואת העדכון בעניין האתרים יש להפריד ולכתוב במאמר אחר.
מן הדין גם את נושא הבאנרים להפריד מן הסקירה שלך.
הרי מה שחשוב לך זוהי הסקירה והיא נבלעת בים של דברים שלא קשורים.
בנוסף, חבל שאתה מודיע בין השורות על שני אתרים שזה דבר חשוב ביותר בפני עצמו.
בדרך כלל הודעות מסוג זה הן בצד שמאל ואמיר או אפי מודיעים בצורה בהירה לחלוטין.
אשר לאתר החינמי והטרוניות שלך. האנשים הם הכח של אתר. וזה כל היופי. ביקרתי באתרים אחרים ואין כזה דבר. את רוח האתר לא אתה בונה או שחקן מעוף. זה יוצר תמהיל האנשים כאן. דים, כן גם דים יוצר כאן אווירה מיוחדת וגם המריבות יוצרות מין כיף ...
בנוסף, זה שלא עוסקים כל הזמן בשוק ההון אלא מגוונים יוצר את המיוחדות של האתר...אני רואה ומצלמת הכל. אני מכירה כל פינה באתר הזה כי חקרתי ונברתי ולמדתי ואני עדיין לומדת. כל מה שאני כותבת מדוד ונאמר אחרי חשיבה מעמיקה גם אם לא תמיד ערב לאוזניים.
ושוב האתר מושקע והוא מקצועי (בדקתי זאת עם איש המחשבים שלי ועם מישהו שהוא יוצא 8200) אבל האנשים הם הכח ושחקן מעוף יודע זאת והיטב.
בנושא האתר בתשלום, לא כל אחד ידו משגת לשלם יותר מ 1,000 ש"ח לחודש. בנוסף יש אנשים שבקיאים בנושא ולא נזקקים לאתר כזה.
באשר ל:
תענו בפורם שלי , כי הנושא חם וממש נידרש בימים מטורפים כאלה , אנא מי שמתכוון ברצינות שיירשם ,
ואם לא בבקשה לא הירשם ולהתחרט {כמו שעשו אצלי} במיוחד הוותיקים נרשמו בטאוריה , ובטסט נכשלו , אני מבין בעיות אגו , אני מבין , פחד לסחור , אני מבין הרבה דברים , אבל כל אחד חושב שיודע הכול לא מכבודו לקבל שרות בתשלום {אתם טועים}
במילים אלו של בקשת שיתוף פעולה , אני רוצה לראות צ'אט מאוחד , צ'אט כאדם אחד , צ'אט שגם יודע לפרגן , צ'אט שיודע שלא חייבים לו כלום ומקבל הכול חינם , בואו נעזור לפחות במה שלא עולה , ואם תראו לנכון שאתם רוצים לעלות דרגה , אז תרשמו
אני אמסלם שמעון מוותיקי הצ'אט ואחד היותר מנוסה נרשם ראשון , לאתר החדש
שמעון יקר אתה לא יכול להכתיב לאנשים מה לעשות. יש שמתחרטים. על ידי הכתיבה שלך אתה מרתיע אנשים מלהרשם. ולעלות בדרגה - צר לי יש אנשים שבקיאים והיטב בחומר ואינם זקוקים לשרותי האתר ממש לא.
להלן כמה דוגמאות:
david15 - בקיא בנושא המעו"ף ולא יעלה על הדעת שירשם לאתר בתשלום.
מכבי יפו קביליו
lembo
קולפוט
אשר
ועוד .....אתה יודע יותר טוב ממני.
בנוסף ישנם אנשים כאן שתורמים המון לאתר והם ממש חינמיים שמעון כמו שאתה היית. הם גם משקיעים לא פחות שעות ממך.
קח לדוגמא את שני החברים שלי:
pirate & udi הם מקצוענים בניסוחים. המאמרים שלהם גם ערוכים והיטב והם בקיאים בנושא האג"חים כמו המקצעונים בשטח. לא מביישים שום אינליסט מה לעשות והם לא נזקקים לשום אתר לא חינמי ולא בתשלום.
כל מה שנאמר הינו ביקורת בונה
שמעון בהצלחה
תודה,
ללט
חלומות פז
Rר