לימבו כרגע אף אחד לא ביקש שום תשלום עבור מה שנותנים עד עכשיו חינם , כך זה נשאר , כל בקשתי היא ללחוץ על בנרים {הפרסומות} בצדדים כי מיזה האתר מקבל תשלום עבור הקלקות והרשמה , זה לעניין האתר כרגע ,
תשלום ושינוי כוןן , או החלפת אסטרטגיה כמו שאתה קורה לזה , מדובר על 2 אתרים אחרים חדשים שהם כלים מיקצועיים למשקיעים רציניים וכבדים , על כך הושקעה עבודה של שנה של מהנדסי תוכנה , לא עוד גרף סתם , חלקם לפי דרישתיי מה צריך עוד בכדי להעלות תשואות,
ואם התכוונת לכך שאני גובה תשלום אז כך : כל החברים עדיין נהנים מרוב השרות שלי , כולל סקירות ותשובות באתר , אני גובה כסף על איתותים , אני רואה בכך גמול על עבודה שהשקעתי 3 שנים , ואני כאן צמוד כמעט 24 שעות , ראה שעות שאני מעלה סקירה , לוקח 5/6 שעות כל סקירה , אינך חייב להרשם לשרות איתותים , אבל ברוך השם אני מתגמל אותם ברווחים עבור התשלום , ,רציתי לדעת אצלי זה כבר יותר מעבודה , אינך חושב שאני גם צריך להתפרנס ממשהו , זה כבר לא תחביב , זה ממש מיקצוע טובעני , אתה עובד מקבל שכר ?? גם אני רוצה פרנסה , זה לשיקול של כל חבר אם להתחבר, לימבו גם לחינם יש גבולות , אני במיקר מודע לעליותשל כל מה שנותן השחקן , זה פשוט טירוף מערכות , וגם אם הוא פילנטרופ יש לכך גם גבולות יכולות כספית , מה שהבטיח שחקן תחילה , ומה שייש עכשיו זה שמיים וארץ ועדיין חינם אז????????????,מה???????? בדיוק שינוי אסט' , או כל דבר אחר ??????