x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: הקונספציה נסדקה

Hybrid View

הקונספציה נסדקה

בסקירה האחרונה, אמש, צויין:

האפקט יהיה נקודתי, אם בכלל, ויעברו שעות עד ימים עד אשר המשקיעים יתחילו לגלם בקשה דומה מאיטליה. הבורסות לא תצהלנה כבעבר ועל אף שהבלוף העולמי נמשך, אין ספק כי עלינו שלב נוסף ברמת הסיכון שלוקחים מנהיגי האיחוד ברולטת ה"כאילו" פתרון שלהם.

הבוקר עוד הכל היה נראה אופטימי, כשאסיה חוגגת מעל 2% והמדדים המובילים באירופה מציגים זינוקים. אבל, וזה אבל גדול, בפעם הראשונה מתעוררים המשקיעים סביב הגלובוס למציאות מורכבת מעין כמותה – מדינה שפשוט בלתי ניתן לחלץ. ציינתי את הסיבות המרכזיות בסקירה, כשהשורה התחתונה היא שאין מספיק כסף בכל וריאציה שהיא לטפל בספרד.
    מכאן לאירופאים שתי תכניות אפשריות בלבד בכדי למנוע את הפירוק (ונכון יותר לומר לדחות, מאחר ולטעמי הוא בלתי נמנע):

• הסכמה של אירופה לאירובונדס – פתרון שבטווח הקצר יספק שקט תעשייתי לשווקים, ובטווח הארוך יוביל לפירוק האיחוד.
    • הדפסת כסף – ע"ע ברננקי.

ההתרסקות בוול-סטריט אינה מקרית וקשורה בעבותות לתכנית הספרדית: התיחסנו לכך שככל שה QE3 נדחה כך הוא מאבד מהאטרקטיביות שלו, והנה המשקיעים האמריקנים שואלים עצמם האם לא יתכן כי גם תכנית שכזו עלולה להיתקל באדישות והתעלמות מצד המשקיעים.
    היום פעילות המדדים אינה רלונטית – מחר זהו היום הגדול של השווקים. כל דבר חוץ מתיקון בשווקים יעיד כי מגמת השורט צפויה להתחזק.

ואולי זו חזרה למצב נורמלי..
    שבו השוק לא יעלה כשיש נתון גרוע...בגלל הצפי לתכנית חילוץ או הדפסה ......

שאלה לשחקן-
    האם לא צריכים לחשוש להיפוך שוב לעליות?
    האם אפשר לראות את ה-1100 כגבול החודש?

החודש תנודתי אל תהיו סגורים על כיוון באופן מוחלט ..
    לפנינו עדיין הבחירות ביוון ואפילו אולי איזו הפתעה מכיוון בנק ישראל שיכול להכריז גם הוא על הורדת ריבית לא במועד הרגיל או על תוכנית אחרת .
    חודש מורכב.

rema1
    אורח
    בוקר,

פוטים ושוב פוטים תקנו אותי אם אני טועה
    יום משגע

ציטוט פורסם במקור על ידי rema1 צפה בהודעה
    בוקר,

פוטים ושוב פוטים תקנו אותי אם אני טועה
    יום משגע
    רק אם הסנופי יורד מ-1300
    אם לא זו הייתה ירידה לצורך עליה.
    לדעתי יהיה ניסיון היום לעליות לכיוון 1330-40
    אבל אם ירד מ-1300 אז את צודקת.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל
    אני למדתי שבחודשים כל כל תנודתיים אני מקפיד על שני כללים (אני בדר"כ רק כותב...)
    1 - לא מבצע הרבה פעולות / תיקונים / שיפוצים!!!
    2 - מקטין כמויות

זה מה שעשיתי בינתיים החודש וזה די עובד לי...
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות