x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 16 מתוך 16

נושא: זרקור: פאנגאיה אגח ב

הי redarmy,

חיפשת מישהו שיסכים איתך? הנה - מצאת.
    עזוב אותך מציניות - אתה לא באמת מאמין שאני מנסה לפגוע במישהו.

בכל מקרה, לנושאנו - העובדה שמישהו חושב כך או אחרת לא הופכת את אותו דבר לנכון. אין אני מציג דברים לשם התנצחות - אני פשוט מציג את דעתי ומנמק אותה. תקין שאתה וכל אחד אחר יחלקו עלי (מנצחים ומפסידים באגחים נמדדים בקו הסיום) ובאותה מידה תקין שיחלקו עליך (הדרך אמנם היתה לא מנומסת, אך גם אתה חוטא בכך מפעם לפעם - האם לא כך הוא?).

וכעת לשתי הנקודות החשובות:
    1. החברה טוענת שאין בעייה עם כסף בשנתיים הקרובות. לפי החישוב המחמיר (והעצמאי - פר פרויקט) שלי, אין בעייה עם כסף מזומן בשנתיים הקרובות. אשמח אם תרחיב מהיכן הגיעה מסקנתך "וכסף בקופה אין".
    2. כל חישוב של אגח, מחושב בשתי רמות. השאלה הראשונה - האם ישלמו? והשאלה השנייה - מה יקרה אם לא ישלמו? החישוב הנכסי נועד לבדוק את השאלה השנייה ולכן חשוב נושא הערך.

בברכה,

rema1
    אורח
    Dear pirate
    תודה אתה גורם לי לצחוק וזה כיפי.....................
    the more the better
    התקין הזה - פנינת לשון שאפו עליך מהיכן הבאת ????
    תודה שאתה משכיל אותי באוצר המילים בשפה העברית וכן גם בידע על האגחים למיניהם
    אגב הכל נמדד בקו הסיום - גם בספורט וגם במשחקים בבורסה, בקזינו ובעסקים לא לשכוח לעולם............

אבל קו הסיום לכלם שווה - המוות !!!!

המשך ערב משגע

תודה על הכל

והשאלה השנייה - מה יקרה אם לא ישלמו?
    אז יכול להיות שפה אני ואתה קצת שונים, אם אני מגיע למסקנה או חושב שלא ישלמו אני נוטש ועובר לבא בתור.לא רוצה להתעסק "בגוויה"
    שלא תבין לא נכון, יש אנשים שעושים הרבה כסף "מגוויות" אני פשוט מעדיף לוותר(לא שווה לאבד את הבריאות מכל ההשלכות).
    בגלל העקרון הזה אני גם בקונפליקט על פטרוכימיים כי אני מאמין שאג"ח ה תשולם אך אג"ח ו לא(לפחות לא במלואה), מפחד שלא תהיה השלכה מתישהו(תקרא את ההערכה שלי על פטרו מהיום)

לידיעתכם הקרקע בקדימה צורן כבר בתהליך פרצלציה מאד מתקדם כל החלקות הרבות והגושים שהיו קיימים ב-950 דונם של הצלחת השרון וחברות קשורות אוחדו כבר ל-2 גושים ו-2 חלקות וממשיכים הלאה להשלמת הפרצלציה, החלקות הקטנות נמכרות מזה מספר שנים לבודדים בחלקות קטנות של דונם ויותר והמחירים רק עולים, 2 גופים קשורים לחברה שקנו לאחרונה בכ-40 מיליון שח והמחיר לדונם משקף כבר עליה נאה לממירים של שנתיים קודם

עידכון,

הדוחות של פאנגאיה תמיד מסובכים. עם זאת, במעבר זריז, לא ראיתי משהו בולט לעיין. בסה"כ נראה שהפרויקטים השונים מתקדמים לפי התיכנון (וחלקם אף טוב מזה). בסה"כ דו"ח סביר.

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות