x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: פורום אג"ח במיוחד ל freedom

rema1
    אורח

פורום אג"ח במיוחד ל freedom

freedom
    a hell of a name
    מה שלומך?

מעניין לפני תקופה רק היה אלון - שמופיע כל יום ראשון .....
    לפי ההתנהלות שלו הוא סוחר לא משקיע.........
    תמיד נחרט בזכרוני ה 200% שעשה ......באגחים פרועים עם סחירות נמוכה....!!!!

הפורום כאן היה דליל ביותר, למעשה כמעט לא היתה פעילות.הכל התנהל בימי ראשון ב chat. כמובן גם שם מעט אנשים ומדוע? רוב האנשם לא מתעניינים באג"חים. זה סולידי לטעמם LOL - הם פשוט לא יודעים אג"ח למיניו מהו פירוש התעודות האלה????

כלם הרי רוצים מהר והרבה the more the better.....שכחו שנושא האגחים גם מעניין וגם בזמנים כמו שאנחנו חווים עכשיו ההתנהלות שונה במהותה מההתנהלות בימים כתיקנם קרי ללא משברים עמוקים.

האגחים היום (לא כלן) נסחרים בתשואות "זבל" קרי 2 ספרות גדולות גדולות והם מטבעם ביחס הפוך למחיר שהוא נמוך (ככה זה עובד)

האגחים כיום מתנהלים בקיצון יותר ממניות נפט שלגבי זה אינדיקציה לספקולטיבי ביותר עם סיכוי ל "תספורת" או רחמנא ליצלן לחדלון פרעון.

אגחים של מדינות תשואתן לעיתים אף היא "זבל" - קח לדוגמא את יוון, ספרד - אירופה עוברת טלטלה הגורמת לאגחים להתנהל בצורה הזויה לחלוטין אבל כרגע זוהי ההתנהלות הקיימת והכיוון הוא לחדלון......ואם לא, אז לתספורות.....
    אם המדינות לפני חדלון או תספורת מה רוצים בעצם מהטייקונים????

אנחנו עדים לתופעה שהמשקיעים מפסידים בגלל התנהלות של טייקונים ממונפים שלא יביאו (לא חייבים) כסף מהבית. האיש כפרטי לא חייב דבר. כל עוד המחוקק לא נתן דעתו, קרי, ע"י חוק או בצורה אחרת של רגולציה. כמובן המשקעים אחראים להשקעתם אבל בכל זאת יש איזו אתיקה מינימלית....כנראה שלא.

כדי לבצע זאת נדרשת התעמקות מעמיקה של הרשות השופטת בנושא. קביעת נוהלים חדשים וכו'.
    בשעת משבר זה לא הולך. במדינתנו הקטנה יש קשר הדוק בין הון לשלטון. עובדה ועם עובדות אין להתווכח. אז איך אפשר במצב כזה לבצע שינוי? אי אפשר.

הכל מתחיל ונגמר בשינוי שיטת הבחירות. או אז אפשר לבצע זאת. אין תלות בקבוצות לחץ .....ואז אפשר לבצע שינויים בכל מיני נושאים בוערים. נדרשת חקירה מעמיקה של הקשר ההדוק הזה בין הון לשלטון. אומנם בכל המשטרים החופשיים אפשר לזהות זאת. אבל במדינתנו הקטנה הקשר הדוק לטעמי.

אשמח לשמוע דעות בנושא.

אני חורגת מהנושא מה לעשות?
    זה אצלי חשוב לפחות כמו שוק ההון אם לא יותר

שאראפובה היפה הגיע לגמר. והיא גם תקח את אחד מארבעת הגדולים......five majors - בהצלחה איזה comeback איזו סבלנות והתמדה. את הולכת להיות שוב מספר אחת. בהצלחה יפה......הגמר ביום שבת.
    וזה גם נושא כלכלי. שאראפובה זוהי אימפריה כלכלית היא billionaire. איזו התנהלות. ליידי!!!! סשה זכית YEP
    בהצלחה בגמר.

המשך ערב נעים

הי rema
    וואו תגובה במיוחד בשבילי איזה כיף
    הפוסטים שלך כמו תמיד מתפזרים על כ"כ הרבה נושאים שקשה לי לדעת על מה להגיב...

אכן בזמנו מעט הייתי מתוסכל מהפורום ומאמירותיו העמומות-בכווונה של מנהלו...
    היום אני מאוד שמח על ההתעוררות שיש כאן, הויכוחים והפוסטים השונים...אני איני מהתורמים הגדולים אליו אבל בזכות השקעתם של פיראט, אודי ועוד
    אני קורא כאן כל יום ולומד כל יום

זוהי תקופה מאוד מאתגרת באגח"ים, בעיקר עבורי
    מצד אחד יש הרבה הזדמנויות ולעתים אני צריך לעצור את עצמי מלקנות עוד ועוד
    מצד שני המצב בעולם מאוד נפיף ובשוק דליל כמו שוק האגח"ים כמעט אין נייר שלא יכול להיחתך בחצי ויותר תוך ימים מועטים

מדהים בעיני מה שקרה עם בן -חוב
    פתאום פדיון בסוף יוני לא בטוח, וזה על אג"ח עם כסף בקופה ובדירוג גבוה... הכל משתנה מהקצה לקצה תוך ימים מועטים
    לצערי אני אחד הנכווים פה...
    כמובן שאין חוק המחייב בעל חברה להזרים כסף די להצילה, אבל דומה שכל אמת מידה על אתיקה, יושר,מוסר עבודה ונקיון כפיים פסה לה מהעולם
    כבר אין לסמוך על אף אחד בעניין (לא שנכנסתי לסיפור הספציפי הזה מתוך אהבה לבן-חוב... )

אבל כשמשקיעים בא"גח זבל (למרות שכשנכנסתי אליו הוא לא כ"כ היה מוגדר כך... אני מניח שיש כאלה שלא יסכימו איתי) זה חלק מהעניין,
    חלק מהניירות יגיעו להסדר ופירוק אבל השאר יכניסו תשואה גבוהה שמפצה על כך

ועל פוליטיקה... ובטח על טניס... לא אגיב יש כאן מספיק ויכוחים (;

ליל מנוחה
    freedom

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות