עם הצעת רכש סביב 70 אג. ומחיר בשוק סביב 50 אג. זה לא כסף על הריצפה?
עם הצעת רכש סביב 70 אג. ומחיר בשוק סביב 50 אג. זה לא כסף על הריצפה?
אם אתה יכול להיות בטוח שהעסקה תחתם ותקבל הצעת רכש של 70 אג' אז זה ללא ספק כסף על הרצפה.
אני איני בטוח שהעסקה תסגר אבל אני דיי בטוח שבמתווה הנוכחי היא לא תתקבל.
אם אני לא טועה reem הציג את זה יפה כשאמר שכולם מנסים לעשות פה סיבוב על חשבון בעלי אגח סקיילקס כשהם הבעלים האמיתיים של הנכס.
החיובי פה שלכולם יש מה להפסיד, דבר שמשפר את הסיכוי שתהיה עסקה
אבל כמו שכתבתי בשרשור אחר עד שלא ידוע פרטי העסקה אי אפשר להעריך סיכון/סיכוי
בכל מקרה לדעות נוספות כנס לקישור
http://www.s-maof.com/Forum/threads/...9C%D7%A7%D7%A1
נערך לאחרונה על ידי gimani, 07.06.2012 בשעה 20:21
"כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."
אם אני לא טועה השעבוד על מניות סקיילקס שייך למחזיקי סאני, לבעליי סקיילקס אין בטחונות.אז המניות לא שלהם לפחות לא מבחינת החוקאם אני לא טועה reem הציג את זה יפה כשאמר שכולם מנסים לעשות פה סיבוב על חשבון בעלי אגח סקיילקס כשהם הבעלים האמיתיים של הנכס.
נערך לאחרונה על ידי redarmy, 07.06.2012 בשעה 20:51
שלום חברים,
מסתמן, לדעתי, על רקע פניית הרגולטור (כגון בקשר למחיר העברת סמסונג) והתנגדות ראויה לשבח של פסגות (שלאחריה הצטרפו כל יתר המוסדיים) שהעיסקה לא תיסגר במתווה הנוכחי.
נדמה לי שכולכם צודקים חלקית.
REDARMY צודק שמניות סקיילקס משועבדות לבעלי החוב של סאני, אבל מה אתה מציע?? שישתלטו את סקיילקס ויתקעו עם חברה עשירת חובות...
אולי לוקסי ירצה קצת להשתעשע !?
GIMANI כמובן גם צודק, אבל בעלי האג"ח באינסוף סדרות שונות יכולים להתארגן ולהבריא את העסק (כולל פרטנר) ?? מסופקני.
DAVID צודק בתיאוריה, אבל כנראה אין סיכוי.
אולי לרנטגן (הבאבא איפרגן) פתרונים ??? בעצם, מי הבאבא של בן-חוב??
בברכה,
אודי
אודי אני לא צודק חלקית
ציינתי עובדה קיימת, מה הם יעשו עם סקיילקס? מצידי שיצבעו בכחול ויזרקו לים זאת כבר לא בעיה שלי
שלום REDARMY,
אני לא בטוח שתגובתך מעידה על בגרות ורצינות לנושא ולא אוסיף.
בכל מקרה, לעצם תגובתך, הייתי מציע לצבוע באדום...
בברכה,
אודי
אודי אם אתה מצפה שאני אתאבל על בן דב ומחזיקי האג"ח שלו אז תשכח מזה
כל מי שנכנס לעסק הזה יודע שאפשר להפסיד, אדום כחול, מה זה משנה המסר ברור.
שלום redarmy
בוא נצא מתוך נקודת הנחה שאי קיום עסקה תביא בעתיד (הקרוב כנראה) לחדלות פרעון בסאני ובסקיילקס.
במצב הזה מניות סקיילקס שוות 0 ולכן הבטחונות של אגחי סאני מאבדות מערכן. כל שישאר למחזיקי האגח הוא המזומן בקופה ו 2% אחזקה ישירה בפרטנר.
בסקיילקס לעומת זאת המצב שונה. נתחיל עם כך שבניגוד לטענתך לאגחי סקיילקס (סדרות א-ו) יש בטחונות בדמות מניות פרטנר, בנוסף יש עוד ערך בחברה בדמות מזומן, מניות לא משועבדות ופעילות סמסונג.
למה אדם שמחזיק באגח הקצר, שיש לו בטחונות המהוות 80% מהחוב (את שאר ה 20% הוא יקבל מהנכסים האחרים) יסכים לתספורת כשבפירוק הוא יכול לקבל מחיר מלא.
בקיצור לכולם יש מה להפסיד, סאני בפירוק שווה כמה אג' בודדות, בן דוב יכול להפסיד את השליטה+פעילות סמסונג והאצ'סון חוב של 300 מליון דולר, אבל היחידים שנדרשים לקצץ הם הבעלים האמיתיים של הנכס.
"כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."