x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 14 מתוך 14

נושא: חישוב נק' האיזון באגח לאחר פירעון חלקי

ידידי REDARMY,

האמת, שאלת שאלה טובה.
    אני הייתי ממליץ להשקיע זמן רב בקריאה, מחשבה והבנה של המצב הכלכלי (לדעתי, קטסטרופלי) בכפר הגלובלי העולמי הקטן שלנו.
    לא רק להציץ בכותרות המפתות או להקשיב לכל מיני שרלטנים למיניהם שמדברים מתוך פוזיציה ברורה.
    בין היתר, אני מבלה זמן רב בלשונית של נתוני מאקרו באתר, נכנס לתוך ההודעות הרשמיות, עוקב בצורה הדוקה אחרי הנתונים וקורא המון את ההודעות הרשמיות הכוללות נתונים וטבלאות מפורטות. שם הכל ברור !!!
    בנוסף, הייתי ממליץ להשקיע זמן רב בהבנת מהות הטיפול (לדעתי, כושל ואני עדין) בהבראה מצד המנהיגים הכושלים בעולם. בקצרה - פלסתר לחולה סרטן.
    הייתי ממליץ גם להשקיע זמן בהבנת האינטרסים של אלו האומרים לנו כל הזמן שהריבית אפסית והאלטרנטיבה היחידה העומדת בפנינו היא להשקיע בשוק (מעניין מי תמיד מרויח). אני לא פוסל את הגדר.
    כמובן, הייתי ממליץ להשקיע זמן ולקרוא את דוחות החברות. זה רק יכול לעזור.

ולתגובותיי - אני מנסה קצת להאיר כל מיני זויות שנועדו להתריע, להבהיר ולהזהיר מפני צעדים פזיזים והפסדים גדולים.
    כשהעולם עומד על פני תהום (אבל לא רק) אני תוהה מה התוחלת, לדוג', במשחק הפיפסים של יום ה-X.
    עסקינן, לרוב, באג"חי זבל. אנחנו צוחקים ששואלים אותנו על תשואות נמוכות חד ספרתיות.
    אבל, באג"חי זבל יש הרבה מגרעות וצריך להבין זאת היטב. לדוג' - סחירות מועטה, לעיתים רבות אפסית.
    במקרה שלנו - תחבר משחק פיפסים עם סחירות נמוכה וקיבלת (אולי??) מלכודת. באופן אישי, המלכודת יכולה להיות מלכודת נזילות אימתנית.

מקווה שעזרתי.

בברכה ובהצלחה,
    אודי

הזכרת לי תוכנית שראיתי לפני חודשיים פלוס בדיסקברי על 5 אנשים שצופים את סוף העולם בכל מיני דרכים כשאחד מהם חזה את הסוף עקב כשלון כלכלי שיגרום לכאוס בעולם עד להתמוטטות.

אני מסכים איתך שהכלכלות בעולם(רובן לפחות) חולות ושהטיפול בהן הוא בדיחה, קח לדוגמא את יוון שברוב חוצפתה לא רוצה לשלם את חשבון ההוצאות שלה ומאיימת בבריחה מהגוש והכי מצחיק זה שהאימפריות הכלכליות מוכנות לעזור לצאת מזה העיקר לא לספוג מיתון לתקופה קצרה.היום המנהיגים רוצים להראות תוצאות לטווח קצר ולא אכפת להם שזה יבוא על חשבון עתיד מדינתם אז כמו שאת קורה לזה שמים פלסטר בגוף על איזור שסובל מנמק, העיקר לא להגיע למנתח

למרות כל הנאמר לעיל אני עדיין חושב שאפשר לעשות כסף גם בתקופה כזאת וגם אם העולם על סף אבדון(נסחפתי) פשוט צריך לברור עוד ועוד(ואני עושה את זה המון לאחרונה).הנה אני מרים לך להנחתה, חברה מצויינת שאין לה אג"חים(פורמולה מערכות) מה אתה אומר על המניה שלה?

עזוב שטויות, ראית איך רוסיה פירקה את צ'כיה?

הי שגיא.doc

הי שגיא

לא ניתן לצרף קובץ בהודעה פרטית ולכן אני מעלה את זה כאן.
    מדובר בחישוב דומה לחישוב שמופיע בתחילת ה thread רק עם הנתונים של אאורה 1.
    אם עדיין יש שאלות תוכל לפנות אלי כאן או בפרטי
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

רק תיקון קטן לחישוב בקובץ.

בחישוב נק האיזון שלך אתה אמור להוריד ממחיר הקניה את הרווח המשוכלל (5.754)
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות