x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: כסף מתרומם?

תצוגה בשכבות

כפי שאפשר לראות בכותרת הפורום מדובר בפורום של ניתוח טכני למט"ח וסחורות, וגם אם נניח שלא, היות ואינני בקיא כל כך בתחום הפונדמנטלי (מעבר למה ששמעתי אי פעם שעתודות הכסף יגמר תוך 20 שנה - כמובן שאינני אחראי לאמיתות הדברים, מאחר ולא בדקתי את זה וכנראה גם לא אבדוק (אני לא מתחבר לפונדמנטלי)) אני יוכל להביא לך את דעתי אך ורך מהיבט הטכני, ובטכני אין מושג כזה טווח ארוך, אלא מה שהגרף מראה באותו רגע, ולכן בניתוח טכני, יש את המושג סטופ לוס (מה שאפשר לומר שלא קיים כל כך בהיבט הפונד, לדוגמה: אם אני סבור שחברה מסויימת היא חברה טובה, אז מה זה משנה לי אם היא ירדה או עלתה, כל עוד שלא השתנה הנחת הבסיס - דהיינו נשארה חברה טובה על פי אמות המידה שעל פיו החלטנו לרכוש את המניה מראש - מה איכפת לי ששברה קו מגמה עולה או קו מגמה יורדת וכו', או כמו לדוגמה במקרה שאתה מדבר עליו, שאם נניח שנכונה הנחת היסוד, שעתודות הכסף יגמרו תוך 20 שנה .....)

לעיניינו (הארכתי כבר יותר מידי בהקדמה)

כפי שאנו יכולים לראות בגרף החודשי שמדובר בגרף עליה, מה שיכול להעיב טיפה, זה העובדה שנרות הירידות הם אגרסיביות, למרות זאת אם נמתח פיבונצ'י, אנו שמים לב שאין סגירה (חודשית) נמוך מה-50%, מה שיכול להנחות אותנו שמדובר בתיקון בלבד.

גם אם נעשה זום לגרף שבועי אנו יכולים לראות שקו המגמה שהחזיקה מעמד מ 2008 עדיין לא נשברה.

לעומת זאת אם נעשה זום יותר גבוה לכוון גרף יומי אנו מבחינים שהכסף תקוע במשולש מתכנס, אי לכך, כל עוד שלא נשבר המשולש, אפשר לצאת מנקודת הנחה שנראה מחירים גבוהים יותר בכסף.

במקרה שהמשולש נשבר סטופ ללונג צריכה להיות מופעלת, היות שעל פי הספר פריצה או שבירה של משולש אמור להניב כגודל הבסיס (ובחישוב מהיר יוצא שהכסף יגיע (שוב על פי הספר) למחיר של 2.65 (בערך) לאונקיה)

איך ארז נוהג לסיים, "קח סיכונים בהגיון"

אני מתנצל על שלא ראיתי את הפוסט הזה מוקדם יותר (בעיות מערכת)
    נערך לאחרונה על ידי אבי1, 08.06.2012 בשעה 03:20
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות