x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 42

נושא: קמן ג + ישאל ה

Hybrid View

הי order,

זו דרך אחת להסתכל על העניין. כמו לרוב הדברים, יש גם דרכים אחרות להסתכל עליו. אנא, הרשה לי לצבוע את הדברים בצבע אחר ...

ראשית, כל מה שאלרואי מבקש הוא זמן למצות את המשא ומתן מול הבנקים. למעשה הוא אומר - "חברה, בבקשה, אל תחנקו אותי עכשיו - אנא מכם, תנו לי עוד חצי שנה לנסות ולהגיע להסדר עם הבנקים". שים לב שכעבור חצי שנה כל המצב חוזר לקדמותו (יכולת פירעון מיידי, תביעות אישיות, ...).

מה הוא מוכן לתת בתמורה?
    הוא מוכן לסכן 5M ש"ח מכספו הפרטי בסיטואצייה בה כלל לא ברור כי הוא יצליח להגיע להסכם עם הבנקים (ואז יתברר שזרק את כספו לשווא). אלרואי מציע אופצייה למחזיקים לפדות עכשיו במחיר נתון. כל אחד ואחד יכול להחליט אם להישאר במצבו הנוכחי (ובמצב משופר, אם ההצעה תתקבל ע"י אחרים) או לא. אני אישית אוהב תוספת ברירות ומברך את אלרואי על הצעד. במאמר מוסגר אוסיף כי אני אישית מתכוון להענות להצעה, אם תקרום עור וגידים (משקפת 16 אג לאגח ג ובתוספת 4 אג ריבית נותנים כ-20 אג לאגח - המחיר בו ניסיתי למכור את האגח לפני מספר חודשים).

אם אסכם, לדעתי, תוספת ברירה (גרועה ככל שתהייה) אינה יכולה להיות שלילית. לדעתי, ההצעה שלו רק יכולה לשפר את מצב המחזיקים ...

בברכה,

מתווה הסדר מוצע לקמן -- מעניין מה המשמעות לישאל...

מתווה הסדר מוצע לקמן - http://www.themarker.com/markets/1.1811797

אשמח לשמוע הערכות על המשמעויות לישאל ה

תודה..

לפעמים חלומות מתגשמים...אגח ישאל עלה ב1328% אם רק.....

ביומיים האחרונים חדשות מכול עבר.
    מצד אחד כול הבנקים רצים לדרוש פרעון מיידי וכינוס נכסים של הבטוחות בקמן אחזקות. (גם בנק הפועלים שזכאי ל60% ממניות ישאל מעניין מה יעשה איתם), כאשר מגדיל לעשות דיסקונט שנוקט כינוס נכסים של מניות לכול אורך פירמידת השליטה בקמן.

מצד שני התפרסמו אתמול שתי הודעות:
    1) אלרואי אומר שהוא ממשיך לחתור להסדר עם כול הנושים וברצונו למחוק את כול ניירות הערך של קמן מהמסחר (הצעת רכש לאגחים\מניות קמן), במקרה ויושג הסכם כל שהוא.
    2) משא ומתן ראשוני למכירת השליטה בקמן תעשיות(אם כי אני דיי בטוח שישאל לא תראה כסף רק דילול אבל עדיף 47% בחברה טובה נאשר 94% בחברה כושלת) נשמע כמו חדשות טובות לאגח ישאל אם כי אני מאמין שהדרך פה עוד ארוכה מאוד מאוד ורוב הסיכווים שגם זה יתברר כניסיון כושל (הערכה שלי בלבד)

הבעיה שלי עם כול החדשות הללו שאנחנו מקבלים אותם חדשות לבקרים, כול יום אני מתעורר להסדר חדש ובינתיים הכול דיבורים, אני חייב להגיד שזאת החברה הראשונה שהשקעתי באגחים שלה והגיעה למצב כזה קשה של כמעט פירוק ככה שאני לא יודע אם אפשר להגדיר את המתרחש כנורמלי....
    עדיין מחזיק וחושב שבמחיר הנוכחי עדיף לקחת את החוב לפירוק מאשר למכור אותו בבורסה ואני מדבר על 7 אגורות ולא על 100 כמו שזה היום .
    דרך אגב ב22.10 הולכת להתכנס ישיבת אגח לדון בפרעון מיידי\הקמת נציגות, משום מה בישיבה הקודמת הוחלט שלא למנות נציגות...חושב להשתתף לראשונה בחיי בפורום שכזה.

גילוי נאות מחזיק אגח ישאל בלבד
    אין בזאת המלצה לקניה\מכירה של ניירות ישאל בפרט ונייר ערך כלשהו ככלל

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות