x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 20

נושא: נאנט אג"ח ב משהו לא מסתדר

Hybrid View

נאנט אג"ח ב משהו לא מסתדר

היום היה יום האקס של האג"ח הזה ומשום מה לא טרחו להוריד לו בשער הפתיחה את הריבית צמוד למדד
    למה זה?

בנוסף המחיר שאמור להיות הוגן ביום האקס היום הוא בסביבות 40.5 זה אומר שמי שקנה אתמול ומכר היום דפק וואחד קופה
    נערך לאחרונה על ידי redarmy, 06.06.2012 בשעה 18:53

שלום REDARMY,

יום האקס היה אתמול וכמובן זה בא לידי ביטוי בשער הבסיס אתמול. אח"כ עוד היתה הצניחה.
    לא מבין את ה-40.5 שלך, איך חישבת??

בברכה,
    אודי

ממה שאני רואה במאיה זה היה היום
    לגביי החישוב השתמשתי בנוסחה b=[a-(r+p)xt]/s
    כאשר b זה המחיר שיצר שווין
    a מחיר האג"ח יום לפני 62.78
    r הריבית המשולמת (2.43)
    p החלק היחסי שמשולם (25)
    t ההצמדה למדד(105.3/89.14=1.181)
    s יתרת הקרן לאחר הפדיון החלקי 75
    איפה טעיתי?
    נערך לאחרונה על ידי redarmy, 06.06.2012 בשעה 19:15

היי redarmy
    בוא נעשה סדר בדברים. יום ה X באמת היה היום (נראה לי שאודי מתבלבל עם נאנט ג' שיום ה X שלו היה אתמול).
    לא יודע למה אתה טוען שלא היה עידכון מחיר. אתמול האגח נסגר בשער 65.64 אג' והיום בפתיחה שער הבסיס היה 62.78 אג'.
    לגבי החישוב לא כל כך הבנתי מה אתה מחפש. אם אתה מעוניין בשער לאחר עידכון הריבית פשוט תוריד את גובה הריבית (שחושב ע"פ הפארי) משער הנייר.
    אם אתה מעוניין למצוא את נקודת השוויון בהתחשב ברווח מהפדיון החלקי החישוב הוא פארי מינוס מחיר האגח חלקי החלק היחסי שנפדה. התוצאה היא הרווח באג' ל 1 ע.נ.
    מחיר הסגירה ביום שאחרי מינוס גובה הריבית ששולמה (באג') מינוס הרווח מהפדיון החלקי (באג') יתן לך את נקודת השוויון.
    נ.ב.
    בחישוב גובה הריבית באג' אל תשכח להכפיל את התוצאה בחלק היחסי שנשאר לך לאחר הפדיון (או שאולי אתה מצפה לקבל ריבית פעמיים)
    נערך לאחרונה על ידי gimani, 06.06.2012 בשעה 19:38
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

היי ג'ימאני
    את הנתונים בדקתי בבורסה גרף ואני לא רואה את המספרים שאתה מדבר עליהם
    בכל אופן גם אם ניקח את המספרים שלך 65.64 - 62.78 = 2.86 שזה גם לא נכון מאחר והריבית היא 2.43

לגבי החישוב ממה שאני יודע מוצאים את נקודת השיוויון לפי הנוסחא שרשמתי
    לפי מה שרשמת לא יוצא נכון, תבצע את החישובים כאילו יש לך 4 חתיכות יום לפני עם אותם מספרים ותראה שלא תקבל שיוויון

היי redarmy
    לא מבין איפה הבעיה.
    פארי 118.13, תשלום ריבית 2.425%, עכשיו חשב ותראה שתקבל בדיוק 2.86.
    לדעתי החישוב של נקודת השוויון שלי בסדר גמור, לא ממש הצלחתי להבין את שלך. נראה לי שנאלץ להסכים שאנו לא מסכימים בנושא זה.
    בכל מקרה רק באגחים השיכים לתל בונד מקוזז הרווח היחסי מהפדיון החלקי, מכל השאר מקוזזת רק הריבית
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

ג'ימני אני לא יודע מה אתה מנסה לחשב אבל אני מתכון לנקודה שאם אתה קונה אג"ח יום לפני יום האקס ומוכר אותו ביום האקס
    החישוב שלי זה למצוא את הנקודה שהכסף שהשקעת זה מה שיצא לך כאשר כל מה שמעליו זה רווח ומתחתיו זה הפסד
    אין פה עניין של מסכימים או לא זה מתמטיקה פה ואין שתי תשובות נכונות

ברור שאין 2 תשובות נכונות, רק שני אנשים שחושבים שהתשובה שלהם נכונה.
    החישוב שנתתי הוא של כמה יוצא תשלום הריבית באג' והראתי שהוא יוצא בדיוק בגובה שקוזז ממחיר האגח בפתיחה.
    לגבי נק' השיוויון כבר עניתי, אם עזר,יופי ואם לא אז לא נורא.

תגיד לי כמה יצא לך נקודת השיוויון כי לא הבנתי כלום ממה שכתבת

פיראט
    אחרי שעשית עלינו סיבוב אולי תבהיר את הנושא פה?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות