סליחה-אבל אני חייבת להעמיד דברים על דיוקם:
- סביב הכסף ההפרש תלוי בסטייה הוא נע בין 300 עד 550 שקל בערך { זה חשוב למי שעושה פוזיציות פרפרים , אוכפים כתומים , קונדור}
סליחה-אבל אני חייבת להעמיד דברים על דיוקם:
- סביב הכסף ההפרש תלוי בסטייה הוא נע בין 300 עד 550 שקל בערך { זה חשוב למי שעושה פוזיציות פרפרים , אוכפים כתומים , קונדור}
אילנה אני מציע לשלוח לך כל יום סקירה ב 04:00 או ב05:00 בבוקר , ותעשי לי הגאה , ותשלחי לי חזרה , ואז אני אפרסם , נראה לי מיותר לחלוטין , להעיר על אות , המיסמך שלם , יש מצב של עייפות החומר , והייתי מאוד שמח שמישהו ייקח מימני את התפקיד רם המעלה הזה , על כל פנים , תודה על התיקון , אך רואה זאת בהחלט מיותר
שמעון
אבל- כרגיל , שמעון מתעלה מעל כל הפרשנים, וכל המסבירים.
האישקנון, חכם, נדיב, ומשתף, אין כמוהו בשום אתר זהה .
אשרינו וזכינו לכוכב-על שכזה, באתר שחקן מעוף.
תודה מכל הלב.
אילנה.
שמעון , תודה על ההשקעה.
לדעתי תבקש שזה יהיה נעוץ בכדי שלא יצטרכו לחפש את זה.
המון תודה רבה ויום טוב ומוצלח
שמעון צהריים טובים,
אם אתה צריך עזרה עם לנעוץ שאל את אמיר וכל הטכני.
ואתה לא חייב לנעוץ .....שיתאמצו קצת.....
יום נעים מלא רווחים
Rר
ביקשתי תודה על העצה , נראה איך יבצעו
דורי- כדי לקבל את האיתותים-עליך להיות מנוי אצל שמעון.
וזה כדאי ביותר לך.
אז או שתכתוב לו ה.פ. - הודעה פרטית באתר,
או שתתקשר אליו לנייד - 0544777705 .
כדאי שתחפש בפורום זה, בהיסטוריה , תוצאות של האיתותים של שמעון , כדי שתקבל מושג על אחוז ההצלחות הפנטסטי שלו.
ובהצלחה לך באתר שלנו, והרבה בריאות.
מי שבמעוף- צריך לב חזק
יום טוב.
אילנה.
תודה ברק , תודה יוסי , אני מבשל רעיון , ואם אפשר להציא לפועל , אעשה זאת , כיתת לימוד ומיסחר יומי יחד איתי , ובהנחיה שלי
הרעיון עוד בחיתוליו , אבל אפשר לעשות זאת
שמעון אמסלם
שמעון היקר !!-
התודות כולן לך ובודאי שאין סיבה שתודה לי. אתהחד מחשבה ולשון ואתה יודע מה? בשגיאות הכתיב (אליהן התייחסת בתגובתך לאילנה) -יש הרבה חן.
הזכרת שהרעיון של לימוד ומסחר יומי יחד איתך "מתבשל" ושהוא "עדיין בחיתוליו".
אני חושש ש(לפחות ככל שזה נוגע אלי) עד שהתבשיל יהיה מוכן או עד שהתינוק יתבגר ויגמל מחיתוליו - אשאר ללא סכום שאיתו אוכל להפיק תועלות מה"תבשיל" המוגמר. אז יאללה - תן גז.
הרעיון של כיתת לימוד המשלבת מסחר עצמאי בליווי שלך -רעיון מעולה.
בהצלחה רבה, שמעון.
וכפי שכבר אמרתי לא אחת - הצלחתך =הצלחתינו.
ברק