x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: אסטרי יוני

אסטרי יוני

שחקן שלום רב!
    אני מנסה להבין שיטה בניית אסטראטגיות שאתה עושה ולא עולך לי. סליחה על שאלה אולי טיפשית אבל איך אתה בונה אותם מה פרינציפ ואיך אתה בוחר וכמה אופציות לעשות. מהקורס שעשיתי איאפשר לעשות מסקנות. אני מבין שזה המקצוע ויעם ואיפה אפשר ללמוד את זה.
    תודה לך עם תתייחס לשאלה שלי
    בכבוד יגאל

שלום יגאל.
    שים רגע את הכמויות וההגנות בצד והתמקד בהנחות היסוד. אני מפרש כל הנחת יסוד ונותן לה משקל מסויים
    וסבירות מסויימת. אני מניח שאתה עושה כן בכל אסטרטגיה שהיא ומגיע לסבירות ביצוע, נאמר 65% ירידות;
    20% דשדוש; 15% עליות.

השלב הבא הוא לבחור סביב הכסף (לפעמים הסטיה בוחרת עבורך) או רחוק מהכסף והתחשבות ביעד הפקיעה.
    מהלך זה יוביל לבחירת האסטרטגיה (שמה - אוכף, צילינדר,....) כשהשלב הסופי הוא היווניות. כיצד אני מתאים
    את הכיוון בין דלתא - תטא - וגא. מתחיל בביצוע האסטרטגיה ושואף לשם ההמחשה בלבד ליחס -3 , 10 , 2
    כל מה שנותר לי כעת הוא להוסיף/להוריד כמויות, להזיז את ההגנות וכך הלאה.

זה הסבר מצויין! (לא שאני מבין באפציות, אבל רק מציין שהשאלה הייתה מצויינת וכך כמובן גם התשובה)

שחקן שלום, תוכל בבקשה לפרט קצת יותר לגבי זה... תודה

"כשהשלב הסופי הוא היווניות. כיצד אני מתאים
    את הכיוון בין דלתא - תטא - וגא. מתחיל בביצוע האסטרטגיה ושואף לשם ההמחשה בלבד ליחס -3 , 10 , 2
    "

אני שואף להגיע (לשם המחשה) למצב בו עבור כל יום שעובר (תטא) אני מוגן עד עליה של 5 נקודות, וירידה של וגא אחת.
    כלומר: תטא - 1000; דלתא - 200- ; וגא 300
    במצב זה אני מעדיף ירידות ועדין ארויח בכל תרחיש על עליה של 5 נקודות.
    הבעיה שבעוד שזה המצב אליו אני שואף בפועל הגעתי למצב הבא:
    תטא - 1000; דלתא 50 -

המשמעות היא שאני צריך להוסיף פרמטר ירידות. משיגים זאת ע"י מספר אפשרויות:
    1. קירוב הקולים הכתובים.
    2. הרחקת הקולים הקנויים (הגנה).
    3. הרחקת הפוטים הכתובים.
    4. קירוב הפוטים הקנויים.
    5. הוספת כתיבות כמותית.

אם תשעשעו בסימולטור באתר עם תרחישים כאלה תגלו מהר כי לא כזה פשוט להוסיף קניה ובזה תם הסיפור,
    מאחר והיא כמובן משפיעה על התטא על הוגא וכך הלאה. בקיצור, צריך מספר נסיונות בכדי להגיע לתרחיש אליו
    אנו שאופים בשלב היווניות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות