הי redarmy, gimani
קראתי את התגובות ונזכרתי שוב באנשים מסוימים ששואלים שאלה, עונים את התשובה ומתעצבנים ממנה. אז,האמת היא שב-post המקורי - שאלתי, עניתי ואפילו התעצבנתי. כנראה שהוא ארוך מדי מכדי לעקוב אחריו :-). מה שנותר לי זה רק לתמוה - מדוע IDB אחזקות כל כך מעניין, שכל דיון באשר הוא נגמר שם? - יש ניירות בטוחים יותר ובתשואות גבוהות יותר (אלביט הד, סקורפיו, נאנט, ...). במילים אחרות, הכל כבר נאמר ומכל הכיוונים וכולנו כרגע טוחנים מיים.
חברים, אם לא הצלחנו לשכנע אחד את השני עד עכשיו, אז כנראה שגם לא נצליח :-).
אז זהו - שהיא לא. היא צינור חסום ולא צינור מוליך (כפי שמנומק). מכירה של נכס נוסף אינה מספקת להזרמת כספים, התנאי הוא מכירה ברווח עצום - האם אתה רואה כיום מישהו משלם עלסלקום או שופרסל מעל הספרים? או כפי שנאמר בכתוב:
דאכן, אנו מסכימים, לגבי הזמן הקצר, כפי שנכתב:
ובהמשך
הא, אבל כבר הצצתי וכך נכתב ...
ונעבור אליך gemini :-).
נראה לי שהגישות והתובנות שלנו קצת יותר קרובות האחת לשנייה (ביחס ל-redarmy). כנראה שמה שאנו לא מסכימים עליו הוא אלמנט הזמן. די מזכיר לי את הדיון מול udiwe שהיה לגבי התזמון ולא לגבי המהות.
אני חושב שטווח הזמן הוא כשנה ולא "בעתיד הלא רחוק" ולכן אני חולק על התזמון שלך ולא על המהות (כפי שצויין לטעמי השווי ההוגן של אידיבי פיתוח י ביחס לתמחור השוק הוא 76 אג - אינני מתכוון לחכות לפארי ואם יגיע לשערים 75-80 אני מתכוון לצאת מהפוזיצייה). או כפי שנכתב במקור:
ובאשר ל ...
לדעתי התיאור איננו מדויק - אני מתייחס לאגחים הבינוניים של IDB פיתוח. דנקנר ישלם מהכספים שילווה את תשלומי האגח. אם נניח שיעבודים של 150% על ההלוואות והון עצמי של IDB פיתוח 0 (שתי ההנחות קיצוניות), אזי יהיו תשלומים של כ-66% מהחובות הבינוניים (כל החובות הקצרים וגורנישט מהחובות הארוכים) בכדי להגיע למצב של דוראה. זהו למעשה חישוב ה"באנקר" שלי כפי שנאמר בכתוב:
בברכה,
ובואו נלך לשחות במיים אחרים - יש מספיק אגחים מעניינים היום בשביל להתעכב על משפחה יחידה.