x

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 33

נושא: אחרי הדוחות: סקירה

הי redarmy,

ראשית רציתי להתייחס למשפט הבא:

ציטוט פורסם במקור על ידי redarmy צפה בהודעה
    אני מסתכל על כל הזרקורים והעבודה הקדושה של פיראט, קורא דוחות של חברות (ואני אפילו לא מתחום הפיננסים) ומנסה לנתח את כל החברות שמובאות לפנינו עם תשואה יפה ואני תמיד מסיים במחשבה פנימית שאין מצב שאני שם את הכסף שלי על האג"ח שלהן לפני שאני אהמר על הפירמידה הכי גדולה במשק. אם קבוצה מפגרת במחצית 3-0 על מי היית מהמר שיצליחו לעשות קאמבק אם לא על הגדולות כמו בארסה וריאל(אידיבי)? לפחות אם נוחי נופל ההד התקשורתי יסחט לי עוד כמו אגורות מפה ושם אבל מי בכלל ישים קצוץ כשחברות כמו ליברטי חנן מור ארזים ואפילו השלכת ילכו לעולמן?
    גם אני איני מתחום הפיננסים (רחוק מכך) - להיות מתחום הפיננסים יכול לעזור, אך זו אינה באמת דרישה (פשוט תלמד את חוקי הדיווח). וכן כל השקעה באיגרת חוב היא סוג של הימור (בתקווה, הימור מחושב). למעשה, אתה יכול לקרוא דיון פילוסופי בעניין בתגובה שלי מתאריך 27.02 פה: http://www.s-maof.com/Forum/threads/...A0%D7%A0%D7%A1

עד פה אני מסכים ...

מה שמשעשע, שאתה לוקח את הטיעון והולך איתו 10 צעדים רחוק מדי. אתה לוקח ומשווה חברה בפשיטת רגל (אידיבי אחזקות - שמקומה אולי ליגה ג), לחברה חזקה פיננסית, עם תזרים חזק, עם בטחונות המכסים לערך את שווי החוב הסחיר ובעל בית שהיה במשבר 2008 ויצא ממנו with flying colors (חנן מור - מקום טוב בליגה באירופה).

כמו שנאמר - לא כוחות. כל יום בשבוע, הייתי בוחר את חנן מור ב-20% תשואה על אידיבי אחזקות ב-200% תשואה.

גם את ליברטי מצחיק להשוות לאידיבי - ליברטי עם הון עצמי (חשבונאי) של 27% מהמאזן והון עצמי נכסי של כ-45% מהמאזן ועם בעל בית נזיל ביותר שיפסיד 120M שקל (כסף של מדינה - אבל יותר חשוב, המנהלים שם יפסידו כ-3 מליון שקל דמי ניהול!!) ובעלי אגח ג שישמחו לפרק את החברה בהזדמנות הראשונה. שוב - לא כוחות.

אפילו את ארזים (כולל בעל בית שפועל נגד מחזיקי האגח) לא הייתי מעז להשוות לאידיבי - השיעבוד על הנכס הופך את אגח ארזים לליגה אחרת מאידיבי אחזקות.

לסיכום, גודל חברה ואגו של בעליה הם רק משקולת על חברה. במילים אחרות, אידיבי אחזקות היא לא חזקה ולא נעליים - היא תאונה בהתהוות. אידיבי אחזקות אינה חברה סולבנטית (נכסית) ולטעמי נמצאת איפה שהוא בליגה של סנטראל יורופיאן (עליה חיוויתי דעתי לא מזמן). אתה הבאת מתחרה גוסס לקרב איגרוף של אלופים (וגם מהמר עליו).

ציטוט פורסם במקור על ידי mimi100 צפה בהודעה
    מצטרפת לתודות לפיראט.. אין ספק שדיונים כאלה מפרים את כולנו..

צריך להמשיך בהחלפת הדיעות זה רק יוסיף לכולנו
    תודה mimi,
    את אדיבה ותמיד אשמח לעזור (אם אוכל).

בברכה,

אם קבוצה מפגרת במחצית 3-0 על מי היית מהמר שיצליחו לעשות קאמבק אם לא על הגדולות כמו בארסה וריאל(אידיבי)? לפחות אם נוחי נופל ההד התקשורתי יסחט לי עוד כמו אגורות מפה ושם אבל מי בכלל ישים קצוץ כשחברות כמו ליברטי חנן מור ארזים ואפילו השלכת ילכו לעולמן?

אני לא גאון פיננסים כמו הרבה חבר'ה פה אבל אם להמר על סוס(וכולם פה בסופו של יום מהמרים ואל תמכרו לי סיפורים שלא) אז שיהיה כבר על הכי גדול
    אני חושב שהדוגמה שלך לא נכונה למה שקורה לאידיבי, שהיא מפגרת 0-3 במחצית.
    אני חושב שהדוגמה היותר מתאימה היא. העונה עומדת להפתח וכל השחקנים הראשיים של ברצלונה/ריאל עושים פתאום תאונת דרכים ופצועים לפחות לשנה הקרובה.
    לבעלי הקבוצה אין כסף להביא שחקנים חלופיים.
    האם עדיין תהמר שברצלונה/ריאל תיקח אליפות השנה? האם תוכל להיות בטוח שמסי/רונאלדו לאחר הפציעה יהיה אותו שחקן לפני הפציעה? האם עדיין אפשר יהיה למכור אותם במחיר טוב בכדי להציל את הקבוצה?

rema1
    אורח

מסי , רונלדו והשאר

שלום,

סליחה מישהו כאן ממש לא מבין בכדורגל.
    וההשוואה של שני המועדונים לנ. דנקנר הזוייה בעיני. הם לא ממונפים הבחורים המוכשרים האלה צר לי אולי אינכם יודעים.

האם עדיין תהמר שברצלונה/ריאל תיקח אליפות השנה? האם תוכל להיות בטוח שמסי/רונאלדו לאחר הפציעה יהיה אותו שחקן לפני הפציעה? האם עדיין אפשר יהיה למכור אותם במחיר טוב בכדי להציל את הקבוצה?
    באשר ל:

אין צורך להמר יש נתונים, ורק נותר לחכות. אחת הקבוצות תקח. ומי שטוען אחרת שיעשה איתי התערבות ולא על כסף אלא על הדבר!!!

אתם מזכירים לי מישהו (ששששששש) שאמר לי על נאדל שזהו תם העידן. הברכיים וכו'. שוב מראה על חוסר הבנת המטריה. צר לי. נדרשת התעמקות בנושא הכדורגל והטניס. ולא אני מפריכה את הטענה שכדורגלנים השכל שלהם ברגליים ממש לא!!!! רק ההון שהם עושים ומה שהם מגלגלים אח"כ לעסקים מוכיח ההפך גם אם תגידו שאחרים עושים להם. גם לזה צריך שכל.

שאפו עליך מסי מקצוען אתה.
    נדרשת הערכת רבה גם לרונאלדו המוקצן יש קבלות.

גם החבר של שאקירה לא רע בכלל.!!!!!!

סופ"ש נעים

אלפרד
    לשאלתך אז כן, אני מהמר על בארסה וריאל גם אם הנשים שלהן יעלו לשחק כל העונה ואתה יודע למה? כי זאת ליגה מכורה
    בדיוק כמו הבורסה שלנו וכל המערכת הכלכלית

פיראט
    כל מה שכתבת נכון ואני מסכים איתך אבל תנסה לענות על השאלה הבאה
    נוחי, הבעלים של ליברטי והבעלים של חנן מור נכנסים לבנק לבקש הלוואה, מי מבינהם אתה חושב ייקבל ראשון?

חברים לא צריכים לקוות שדנקנר יקח אליפות אלא רק שישאר בליגה (אליפות זה דיבידנדים לבעלי המניות להישאר בליגה זה תשלום לאגחי"ם)

שלום חברים
    אחלה פוסט אין כמו כדורגל בשביל להסביר כלכלה
    ובאותו עניין הייתי משווה את אידיבי אחזקות להפועל פ"ת השנה.
    שם גדול בעבר אך כיום מועמדת טבעית לירידה ובנוסף פתחה את העונה עם 9- נק'.
    זה לא שלהשאר בליגה היה דבר בלתי אפשרי, אבל היה צריך לקרות איזשהו נס קטן כדי שזה יקרה.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

rema1
    אורח
    hey guys

שימו לב לבורות בההתגלמותה וקנאה חסרת מעצורים

אלפרד
    לשאלתך אז כן, אני מהמר על בארסה וריאל גם אם הנשים שלהן יעלו לשחק כל העונה ואתה יודע למה? כי זאת ליגה מכורה
    בדיוק כמו הבורסה שלנו וכל המערכת הכלכלית

מה קרה הוא מופסד בגדול??????
    אין בזבוזים ????

מעניין אם הכותב יגיד ככה גם על לוסיאן בולט
    או על נאדל, שאראפובה היפה וכו'.......

או טייגר וודס, גרג נורמן וכל הגולפאים .....

בהצלחה לכל היפים והיפות היום בחצאי הגמר

ואיך דג נחש אומרים "שימותו הקנאים"

Pirtae ד"ש ממני
    UDI גם לך ד"ש
    לפחות אתם לא חושבים ככה
    המשך יום נעים

נערך לאחרונה על ידי rema1, 07.06.2012 בשעה 20:35

הי redarmy,

ככתוב,
    כל מה שכתבת נכון ואני מסכים איתך אבל תנסה לענות על השאלה הבאה
    נוחי, הבעלים של ליברטי והבעלים של חנן מור נכנסים לבנק לבקש הלוואה, מי מבינהם אתה חושב ייקבל ראשון?
    אז ככה, הסדר לפי דעתי:
    1. קרן בראשית היא fucking בנק (שניזון מהמיסים שלנו) ולכן ליברטי תקבל הלוואה ראשונה.
    2. חנן מור הוכיח שהוא גבר גבר (חהחהחהחהחה) ובכל מקרה, לא מבקש הרבה לכן יקבל שני (לא מזמן גייס 16M שח בריבית 6.5%+מדד - ללא ביטחונות!!!).
    3. דנקנר גרם למחיקות לבנקים ולכן הסיכוי שלו לראות כסף דומה לסיכוי שלו לקבל קדחת.

בברכה,

בעולם מתוקן פיראט אתה צודק, לא במדינה מסואבת שכל בנקאי מחפש להרוויח ג'וב אצל טייקון כזה או אחר
    אין מצב בעולם שמה שאתה מתאר יקרה אצלינו

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות