x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 33

נושא: אחרי הדוחות: סקירה

שלום REDARMY,

הסתקרנתי והצצתי לתזרים המזומנים של אחזקות. אנסה להיות עדין.
    חד משמעית - "שומר נפשו ירחק".
    אהבתי את משל הצינור שלך, אולם אני מסכים לחלוטין עם קביעתו של ידידי PIRATE.
    אם במקומות אחרים סתימות נפתחות ע"י בלונים, הרי פה אין ספק שהסתימה נוצרה ע"י שפע הבלונים שמלווים את חיינו הקפיטליסטים החזיריים.

שים לב, בשנת 2013 עפ"י התזרים צריכה החברה לגייס 375 מ' (להלן:על הקרח), מרביתו ברבעון השני. אין פירוט מינימלי אמיתי ונדרש אלא, כפי ש-PIRATE ציין, אפשרויות ארטילאיות כגון גיוס (הצחקת את החברים) ועוד.
    כפי שניתן להבין גם מהתזרים המוצהר של החברה, "הצינור" סתום לחלוטין אחרת היינו רואים מקור שנקרא דיבדנד. גם החברה מבינה שאין סיכוי !!!
    בנוסף, התזרים אינו כולל יותר רכישות אג"ח ע"י החברה (עד היום קנתה לפי דבריה 34), לכאורה נותרה יתרה של 66 עפ"י התוכנית. מעניין מאד.

לסיום, אאחל לנוחי-לנד בהצלחה. תמיד זה לא נעים לראות בייבי שנופל.

בברכה,
    אודי

שלום PIRATE,

שוב אני נאלץ להבהיר בקצרה את עמדתי לאור תשובתך ל-GIMANI.
    מבחינתי, הדיון בינינו וההבדלים נעוצים במהות (והקשר לשוק ההון) ולא בתיזמון.
    אינני מתעסק, נניח בנוחי-לנד, בחברה ספציפית מסויימת שנמצאת בקשיים (ולא משנה למה) ולפיכך אמתין לשערים אטרקטיביים יותר מחר/מחרתיים.
    המהות היא המציאות העגומה של המצב המאקרו-כלכלי העולמי. זה לא משבר רגיל שתוקף את השווקים מדי תקופה.
    כשהעולם הכלכלי נמצא על פי תהום (והטיפול בהבראתו כושל עד כאב) - אני מעדיף לשבת על הגדר (או במשולב עם משהו שהס מלהזכירו פה).

בזמן ש"מר עולם הישראלי", נגידנו היקר פישר, נחה דעתו עם עליית מחירי דיור בשיעור של 50% והוא חושש עד אימה מירידת מחירים של 5%-10% (להלן: קריסת הבנקים והקבלנים) אני מבין (וכמובן יודע) שהעסק פה דפוק.
    או ששר אוצרנו נחה דעתו עם עליית הבורסה עד טירוף (נוכח המציאות העגומה), ואחרי יומיים של ירידות הוא יוצא לציבור ומבקש לנהוג בזהירות - כל מילה מיותרת.
    ולא חסרות עוד ועוד דוגמאות אחרות.

בברכה ובידידות,
    אודי

אהלן אודי ופיראט

אני יודע שמאסתם לדבר על נוחי אבל אני דוקא נהנה מהדיון הזה(בכל זאת מדובר בפירמידה הגדולה במשק ואפשר ללמוד עליה הרבה)
    אני חושב שאנחנו מסכימים על זה שמצבו של נוחי בכי רע אבל אני להבדיל מכם כן חושב שאפשר לשחרר את הסתימה(אני לא שרברב) בין פיתוח לאחזקות.נניח ואתם צודקים והוא לא יצליח לגייס את ה-300 פלוס מיליון שמצויינים בדוחות על מנת לכסות את הבור של 2012 ו 2013 עדיין עם מכירת כת"ש בשני מיליארד פלוס הוא סוגר את הגרעון שיש לו בפיתוח וכל מכירה נוספת תוזרם כבר ישירות לאחזקות(ויש מה למכור).לזכותו יאמר שהוא לא יושב בחיבוק ידיים ומחכה לבום של הנפילה אלא מנסה לתקן(גם אם זה כרוך במכירות בהפסדים).

אישית אני חושב שהאג"חים של אחזקות יהיו הרבה יותר זולים אחרי הכאפה שהוא ייקבל בדוחות של הרבעון השני(והוא יקבל מאחר וקרדיט סויס בקרשים וימחקו לו את כל הרווחים הוירטואלים של הרבעון הראשון) כך שלא הייתי נוגע בהם בימים אלה, אבל כן שווה לעקוב אחרי הפירמידה הזאת אבל לא למהר להספיד אותה(אני בטוח שיש לנוחי עוד שפן או שניים לשלוף).

שלום REDARMY,

צר לי, ידידי, על העבודה החלקית שאתה עושה בבדיקותיך. אנא הקפד לבדוק כדי לא לטעות בהנחות היסוד המובילות אותך בהשקעותיך.
    שים לב, נוחי-לנד ימכור את כת"ש לפי שווי של 2.55 ולא ב-2.55. מה לעשות, הבדל אדיר.
    כלומר, התקבול אמור להיות 1.3 בלבד.
    נו....ואולי המניות משועבדות לאיזה מוסד כספי או אחר??? והאם אין לפיתוח מחזיקי אג"ח שגם להם מגיעות כמה אג' מדי פעם??
    בקיצור, נדמה לי שלא שרברב יעזור הפעם, אלא קוסם רב מעללים !!

בברכה,
    אודי

נוחי-לנד ימכור את כת"ש לפי שווי של 2.55 ולא ב-2.55
    תגיד מה אתה ילד? כולה שקל לפה שקל לשם, אפשר לחשוב

נראה לי שיש לך איזה שהיא שנאה אישית כלפי האיש הייתכן?

נדמה לי שלא שרברב יעזור הפעם, אלא קוסם רב מעללים
    לא קוסם ולא נעליים, רק מישהו שיקנה ממנו את שופרסל או סלקום בשילוב של איחוד כור ודסק"ש והוא על הגל שוב.

rema1
    אורח
    אודי
    היי מה שלומך?
    מסכימה איתך ב 150%
    עוברת לפרטי לעדכונים ואתה יודע
    ביוש

שלום REDARMY,

אתה צודק שכעסקינן בנוחי-לנד צריך לשמור על הומור בריא

ולעצם שאלתך - המילה שנאה איננה מופיעה בלקסיקון שלי גם בכל הקשור לשוק ההון.
    מה שכן מופיע הרבה בהקשר של שוק ההון זה יהירות, עזות מצח, חזירות, עושק הציבור ועוד ועוד (אסתפק בזה כי PIRATE בטח כבר רוצה להרוג אותי).

אשמח לתת לך 2 דוגמאות (שכבר ציינתי אותם לא אחת) בקצרה:

דיבדנד - הבחור זקוק הרי נואשות לדיבדנד שיזרום בצינורות השונים. לפיכך, רצה ליישם את תקן החשבונאות IFRS 9 שלפיו יכל לרשום את ההפסד בשוויץ על הקרח (להלן:קרן הון) ללא השפעה על העודפים ולהמשיך לחלק דיבדנד.
    לשמחתי, התערב הרגולטור וחסם את האפשרות הנלוזה הזאת. במאמר מוסגר, מעניין האם את רווחי הרבעון הראשון בשוויץ הוא גם היה רושם על הקרח??? מה אתה אומר.....

שוויץ - הבחור בא וגייס הון תועפות באג"ח מהציבור והלך להמר עם הכסף בשוויץ. בפעם הבאה יתכבד נא האדון ויהמר בכספו האישי בלבד.
    כשהרוויח בהתחלה, מיהר לחלק דיבדנד לבעלי המניות. כשהפסיד אח"כ (ועכשיו) בעלי האג"ח ניצבים מול "שוקת שבורה".
    יתרה מכך, "שכירי החרב" (שקשוקה וחבריו) נשלחים לתקשורת להגיד (בכלל בנושא הטייקונים) שהם מעסיקים המון אנשים ותורמים לכלכלת המדינה ושאר ירקות.
    אנא, הסבר לי בבקשה איך ההימור בשוויץ עוזר לכלכלת ישראל. כמה מובטלים מצאו עבודה בעקבות ההימור?? מה היתה התרומה לכלכלת ישראל??

ובעניין אג"ח אחזקות מול פיתוח - אני מניח שאתה מאושר ביומיים האחרונים. למרבה הפלא, האחזקות עולה/יציב ואילו הפיתוח יורד. נפלאות דרכי השוק המוזר.
    או שנמצאו אינסטלטורים/קוסמים......או שאולי הבאבא איפרגן (מה עם קשרי הון - באבא) עוזר !!!

בברכה,
    אודי

rema1
    אורח
    dear udi
    hi how r U
    r u afraid of Pirate well just tell me and I will sort things out immediately
    LOL
    באשר לענייננו, נ. דנקנר התנהג, מתנהג וכנראה גם בעתיד כמו מישהו שרוצה לבלוע הכל ומהר ככל האפשר.
    כעת הוא מקבל את החשבון....חבל שזה על גבם של משקיעים. אין לי כל רגשות אליו בפרט ולשוק ההון בכלל.
    ו......כאשר מופיע הוא ב TV ומתחייב לשאת ולשם הכל - אזי בי זה מעורר תמיהות ודאגות ולא בכדי.

כמובן הכל בכללי אין צורך להכנס לפרטי ולכל פרט ופרט באג"חים. מן הסתם אתה וחברך תעשו זאת במקומי
    וביתר מקצועיות מודה. אי אפשר להיות טוב בהכל....רק החמודון למעלה טוב בהכל.....
    טוב בשביל זה יש לי אותכם ולא רק.................

המשך ערב נעים
    תודה על הכל
    אני בטניס נאדל שבשבילי הוא Numero uno נגד חואן Monaco
    והוא עושה ממנו קציצות כיף לראות את הכוכב שלי ......
    אגב תצטרכו לסבול ממני גם ביורו 2012 (כדורגל אני גם אוהבת)
    וגם באולימפיאדה (לוסיאן בולט האליל)

בהצלחה לכלם

אהלן אודי

בוא נקצר תהליך עם אדון דנקנר כי אנחנו לעולם לא נגיע לעמק השווה כנראה..
    בסופו של יום מה שמעניין אותנו פה כמו שחברנו פיראט אומר זה סיכוי מולי סיכון.אם נסתכל מה השוק מציע בימים אלה זה מניות(אני מעדיף להיות על הגדר בתקופה הזאת) שעולות ויורדות יותר מהר מרכבות הרים בסופרלנד ולהבדיל מהן רק אלוהים יודע לאן הן יגיעו.
    פק"מ בבנק(יש לי אחד כזה והייתי צריך לסחוט את המיץ שלהם כדי להוציא 2.3 אחוז).אג"חים או מקמים שמניבים 2.5 אחוז.להמר על הדולר אפשר אבל גם פה אי אפשר לדעת לאן נלך מה שמותיר אותנו עם החברות שהאג"חים שלהם הרקיעו שחקים בגלל סיבות כאלה ואחרות.

עכשיו לעניינינו, שלושה ימים אני מסתכל על כל הזרקורים והעבודה הקדושה של פיראט, קורא דוחות של חברות(ואני אפילו לא מתחום הפיננסים) ומנסה לנתח את כל החברות שמובאות לפנינו עם תשואה יפה ואני תמיד מסיים במחשבה פנימית שאין מצב שאני שם את הכסף שלי על האג"ח שלהן לפני שאני אהמר על הפירמידה הכי גדולה במשק. אם קבוצה מפגרת במחצית 3-0 על מי היית מהמר שיצליחו לעשות קאמבק אם לא על הגדולות כמו בארסה וריאל(אידיבי)? לפחות אם נוחי נופל ההד התקשורתי יסחט לי עוד כמו אגורות מפה ושם אבל מי בכלל ישים קצוץ כשחברות כמו ליברטי חנן מור ארזים ואפילו השלכת ילכו לעולמן?

אני לא גאון פיננסים כמו הרבה חבר'ה פה אבל אם להמר על סוס(וכולם פה בסופו של יום מהמרים ואל תמכרו לי סיפורים שלא) אז שיהיה כבר על הכי גדול

מצטרפת לתודות לפיראט.. אין ספק שדיונים כאלה מפרים את כולנו..

צריך להמשיך בהחלפת הדיעות זה רק יוסיף לכולנו

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות