x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: סקיילקס ז,ב

סקיילקס ז,ב

שלום לכולם
    אבקש התיחסות וניתוח גם לבן דב וכל הקשור אליו
    לאן תגיע התחתית באגחים של סקיילקס

שלום עדנה,

בו-חוב אינו כוס התה שלי,
    אבל אני מבקש להסב את תשומת לבך לדוחות פרטנר לרבעון בראשון.
    למרות ההתחייבות לתשלום 80% מהרווח הנקי כדיבדנד, הוחלט ל"עשות חשיבה שניה" בנושא.
    לטעמי, מילים מכובסות שאומרות שאפשר לשכוח להרבה זמן מדיבדנד שיעלה במרומי הפירמידה המתפוררת.
    דקה 90?? זמן פציעות??
    ימים יגידו.

בברכה ובהצלחה,
    אודי

אני כמובן איני מסכים עם חברי,

1. אני מניח שהדיבידנד יחולק. עם זאת, כיוון שהרווח הולך לרדת, הוא יחולק בסוף השנה בהתאם לתוצאות.
    2. אני עדיין מעריך שפרטנר במצב יציב תרוויח 400M ש"ח בשנה ואז הניתוח הבא (עבור סקיילקס ז):
    http://www.s-maof.com/Forum/threads/...9C%D7%A7%D7%A1
    עדיין תקף.
    3. ה-margin מהניתוח קטן הרבה יותר ולכן הסיכון הרבה יותר גבוה.
    4. נראה שהאופצייה של מכירת פרטנר היא כבר לא רלוונטית (עוד הגדלת סיכון).

לגבי סקיילקס ב - בעייתי הרבה יותר. יש סיכוי לא קטן שהאגח ייכנס להסדר לפני התשלום הבא ואין בבטחונות לעזור בכלום. אם סקיילקס, נראה לי ש-ז עדיף.

בברכה,

PIRATE ידידי,

ברבעון הראשון הרויחה פרטנר כ-140, וזה עדיין לפני חיתוך המחירים שחל לאחרונה. נניח לצורך הדוג' שיתפוס בחצי רבעון (השני),
    ברבעון השלישי כולו יהיה עם חבילות במחירים המופחתים.
    לא יודע להעריך איך יהיו התוצאות, אני מניח שחיתוך ההוצאות יהיה חריף מאד. נמתין בסבלנות.
    לצורך הדוג' נניח שפרטנר תרויח השנה את ה-400.
    האם בעלי האג"ח (קרוב ל-3 מ') ו/או הבנקים יאפשרו לה לחלק דיבדנד כל כך בקלות??
    האם, במצב הנוכחי, יש בכלל סיכוי שהאימפריה של בן-חוב תשרוד עד סוף השנה??

בברכה,
    אודי

rema1
    אורח
    אודי יקר,

תודה יפה לך.
    האם האימפריה של בן-דב תשרוד עוד חודשיים ?
    remains to be seen
    העיקר לפרסם ולעצבן את המשקיעים המופסדים שהוא בונה בכ. שמריהו יפה לו
    מצפצף ....התנהלות אדירה
    אגב הוא בונה ליד החתיך צ. ברנבוים

ללט
    חלומות פז

הי udiwe,

אכן, ההכנסות ירדו בחדות, אך כך גם ההוצאות. פרטנר מפטרת כ-800 איש ברבעון. כלומר הפחתת הוצאות של כ-80M ברבעון.

בן דב לדעתי לא ישרוד, אך הניתוח דן גם ביום שאחרי.

אם אכן פרטנר תרוויח 400M ש"ח בשנה והאצינסון תישתלט על סקיילקס (40% אחזקה), אזי המצב יהייה טוב יותר מאשר בניתוח.
    במילים אחרות, אם פרטנר לא תשרוד - האגח לא שווה כלום. אם לחילופין כן תשרוד, יש פה בוננזה אמיתית. כעת, לדעתי, נותר לך להחליט במה אתה מאמין.

בברכה,

התשלום הקרוב הוא בעוד חודש לסקילקס ב' וג' לדעתך הוא לא ישולם ?
    אם לא אז הולכים להסדר בחודש הקרוב.
    כמדומני לאגחים הקצרים יש ביטחונות (יתרון על הארוכים) פעם הביטחונות היו שווים הרבה היום הרבה פחות אבל גם משהו.

http://www.globes.co.il/news/article...did=1000751602

מה ההגיון לרכוש אגח סאני ?
    אם לפידות רוצה להשתלט על פרטנר אז עדיף לרכוש את אגחי סקילקס וכך להשתלט על סקילקס ופרטנר, ולזנוח את חובות סאני.

הי,

בדיוק רציתי להעיר על זה.
    לצורך שליטה בכל אסיפה, נדרש כ-40% מהאגחים (נוכחות של מעל 80% היא נדירה). כלומר, לדעתי הוא קנה כ-40% בכל סדרה - סה"כ סדרות 230M ובמחיר כ-30 אג, יוצא כ-30M - מתאים.

אני מניח שזהו חלק ממהלך אסטרטגי כולל, בו הוא מבצע:
    1. מצביע על פירעון מיידי בסאני (אף אחד לא יכול לעצרו).
    2. מציע לבעלי האגח בסאני כ-40 אג לאגח (מסתמך על תקדים מאטיס-אמריס-פטרוגרופ) וקונה אותם החוצה בכ-50 מליון שקל.
    3. מוצא מימון של כ-300M ש"ח נוספים להזרמה לסקיילקס תוך כדי הסדר חובות שם (אני מניח שבעיקר פריסה).

ווואלה, השתלט על פרטנר במחיר כולל של 400M-500M שח (כאשר בן דב רצה - 3 מליארד). זהו מהלך אמיץ מאוד, אך בגלל ההחזקה הישירה של סאני בפרטנר, הנזק מוגבל להערכתי ל-15M ש"ח וה-upSide הוא במליארדים!!. אם יצליח ב-(1),(2) הוא יימצא את הבנק שייתן לו 400M.

דרך אגב, אני מאמין שהתשלום הקרוב ב-ב ישולם, אך הוא רק 25% ומעבר לכך ...

בברכה,
    נערך לאחרונה על ידי pirate, 24.05.2012 בשעה 17:19 סיבה: זז

שלום PIRATE,

מתפתח לנו סיפור מדהים, הפגרים כבר מושכים את "החבר'ה הטובים".
    לוקסמבורג מחזיק 11% גם באינוונטק ומנסה לברוח משם, קשה לו אחרי מות יולי.
    נדמה לי שהוא חבר של בירנבוים (BGI) ולא אתפלא אם ידידינו קוטלר (ארקו) ודומיהם גם בסיפור.
    לגבי פרטנר - שים לב, הירידה בסלולר היתה חריפה מאד, מעל 350 מ' רבעון מול רבעון, מה ששיפר זה הכללה מלאה של קוי זהב מול חלקיות במקביל.
    נראה לי שהתכוונת לחסכון של 80 מ' בהיבט שנתי, אחרת בלתי אפשרי (ברבעון 800X3X10000 בלבד) והם בטח עלו פחות.
    המדד האפסי שיפר מהותית את הוצ' המימון (הופע אצל הרבה), בקיצור לא חגיגה גדולה בדוחות.
    מאחל להם לצאת מהקשיים כי באמת מתפתח פה סיפור לא נעים שמעורבים בו המון.

בברכה,
    אודי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות