x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 18 מתוך 18

נושא: סנטראל יורו אגח א

מישהו היה באסיפה היום ויכול לעדכן מה נאמר?

למרות שאני לא מושקעת מעניין אותי לדעת מה נאמר..

תודה מראש לעונים

בעודי כותבת פרסמה החברה את הדיווח הבא:

.
    ("החברה")
    2012 ביוני 7
    לכבוד לכבוד
    רשות ניירות ערך הבורסה לניירות ערך בתל-אביב בע"מ
    www.isa.gov.il www.tase.co.il

א.ג.נ. ,

הנדון: דוח מיידי
    החברה מתכבדת להודיע כי במסגרת אסיפת מחזיקי אגרות חוב (סדרה א') שנערכה היום, הודיעה
    החברה כי נכון למועד זה ובמידה ולא יחולו התפתחויות נוספות, לא תעמוד החברה בפירעון
    תשלום קרן וריבית אגרות החוב (סדרה א') שעתיד להתבצע בחודש אוגוסט 2012. על-כן, ביקשה
    החברה ממחזיקי אגרות החוב (סדרה א') למנות נציגות מטעמם שתבוא בדברים עם החברה
    בעניין.
    עם קבלת החלטת מחזיקי אגרות החוב (סדרה א'), תפרסם החברה דוח מיידי כנדרש על- פי דין.

בכבוד רב,

Central European Estates N.V.

לשימחתי לא מחזיקה. בהצלחה למי שכן.

הי mimi,

אי התשלום היה "כתוב על הקיר". מעניין עם זאת, אם יש איזה שהוא ערך מוסף שפוספס בניתוח.

בברכה,

הערך המוסף הכי טוב שיכול להיות זה אם שאר המשפחה (ליאורה ואח שלה שאני זוכרת את שמו נראה לי אודי) יקבלו חלק מהאחריות למצבה של סנטראל יורו ויאלצו בעקבות לחץ ציבורי להשקיע כסף.

אבל בגלל קרבות הירושה והמצב המסובך שהמשפחה נמצאת בו קשה לדעת מתי ואם בכלל זה יקרה

rema1
    אורח
    שלום,

סליחה בהתחלה לא קלטתי מרוב הכתיבות כאן.
    זוהי משפחת יולי עופר.
    ליאורה הבת, מוכשרת. דורן האח. ישנם מאבקי ירושה. אבל וכאן האבל מצבם נהדר.
    בין היתר ליאורה היא הבעלים של קניון רמת אביב. בחורה מוכשרת חמודה (רישיון טייס).

הבן שמו דורון.

אודי אגב הוא ה X של ליאורה בחור משגע בכל קנה מידה ומוכשר ויודע שיש ביזבוזים (המבין יבין LOL) גם נאה....זוהי משפחה חיפאית לשעבר .................!!!!!אגב איילי בשבילך כלם בוגרי ביה"ס "הראלי" ואוניברסיטת חיפה YEP.

אז יש מאבקי ירושה so what !!! מרוב זה שכתבת כאן לרגע לא הבנתי במה מדובר.

המשך יום נעים

rema1
    אורח
    החב הודיעה באסיפת אגח א" כי לא תעמוד בתשלום קרן וריבית ב8/12. פורסם ביום
    7.6.1012
    הכתובת היתה על הקיר. ושוב מי נשאר בכזה דבר מי?

המשך יום נעים

מעניין איך משקיעים בכזה דבר? אנשים לא שוקלים סיכוי מול סיכון ....
    אפילו איך סוחרים באג"ח כזה.....

חברים ופיראט עדכון קטן..

לפי כתבה שקראתי היום בכלכליסט נמרוד רינות שמחזיק 20% בפרמיום הצהיר שהוא מוכן להזרים לפי חלקו. לא יודעת אם לקנות את זה אבל קבלו ציטוט:

"מובילים תהליך התייעלות"

מסנטראל יורופיאן נמסר בתגובה כי "נמרוד רינות היה זה שהציג בפני בעלי האג"ח את מצב החברה כבר בנובמבר 2011 והוא שעושה ויעשה לטובתם ולטובת החברה. נמרוד הכניס בעבר את ידו לכיס, במסגרת הזרמות הבעלים והזרים את חלקו לחברה - הוא מוכן ומתכוון לשים את חלקו אם יוחלט כי תתקיים הזרמת בעלים נוספת. הוא רואה בזה זכות. בשנים האחרונות הזרימו בעלי השליטה למעלה מ־125 מיליון שקל לחברה, מתוכם 60 מיליון שקל בשנה האחרונה. נמרוד ובעלי השליטה מובילים בשנים האחרונות תהליך התייעלות אשר הביא לירידה דרמטית בהוצאות החברה והתחייבויותיה. כמו כן יש להדגיש כי לבעלי האג"ח שולמו עד כה קרן וריבית בסכום העולה על 100 מיליון שקל".
    נמרוד רינות טוען שהוא מוכן להזרים את חלקו בהנפקת זכויות מה שאומר שאם אני מחזיקה 100 ע"נ אז מגיע פדיון של 1/3 שזה 33 אגורות ועוד 3.9 אגורות ריבית סה"כ יוצא 37 אגורות נוסיף 10% הצמדה בערך (לא זוכרת כמה באמת יש אבל בטוח יותר) יוצא 41 אגורות בערך. מזה 20% יוצא 8-9 אגורות. האג"ח נסחר ב-17.5 אגורות. הזדמנות לדעתכם? ולא ברור עדיין האם הגברת עופר תזרים או לא.

חתיכת דילמה. אני כאמור בחוץ (מכרתי הכל) אבל עוקבת.. מעניין פה

קבלו גם לינק לכתבה:

http://www.calcalist.co.il/markets/a...573602,00.html

מה אומרים? אשמח לחוות דעת נוספות...

הי mimi,

אני לא יודע. כל העסק לא נראה לי.
    לדעתי - משפחת עופר לא תוציא על זה גרוש (אין שום סיבה מדוע כן - המחויבות האישית היא של האב וכמו שנאמר "אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהינה"?). העברת שליטה היא תמיד זמן טוב לניקוי אורוות.

גרנות הנדיב שכח לציין שהוא מושך 2M ש"ח בשנה דמי ניהול (עד כמה שזכור לי). אז מה זה מבחינתו 4M ש"ח? כל הסיפור נשמע לי יותר פופוליסטי מאשר אלטרואיסטי. אישית, לא הייתי נוגע בנייר זה במקל (גם בחלק הספקולטיבי של התיק). מחפשת דברים ספקולטיביים מאוד - לדעתי, יש מספיק כאלו בסיכון נמוך יותר (כמה שסיכון יכול להיות נמוך במשהו ספקולטיבי ברמה כזו) וב-upSide גבוה יותר (יורוטרייד אגח א, אמפל אגח ב כדוגמאות).

הי mimi - אני לא כל כך מבין, מה כל כך מיוחד באיגרת הזו?

בברכה,

דרך אגב - אם עיתותייך בידייך, אשמח על חוות דעת בפאנגאיה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות