x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: סקירה יומית ליום שלישי הידוע בהיפות תוך יומי 22.05.2012

סקירה יומית ליום שלישי הידוע בהיפות תוך יומי 22.05.2012

בוקר טוב לכולם בריאות ופרנסה טובה {התקווה מתה אחרונה}.
    סקירה ליום שלישי לתאריך 22.05.2012 שנקרא בפינו יום ההיפוך התוך יומי.
    1. חברים אין אני איש בשורות לצערי , קראתי חומר רב , ועברתי על ניתוחים,
    ולצערי אנחנו בדרך לתחתית חדשה , זאת במידה והמדדים לא יחלו לעשות סיבוב פרסה , לחזור ולעלות , הדרך ברורה למטה. בעיות לא חסר וגם אצלנו ,
    צצים כל יום סיפורים חדשים. העליתי גרף וניסיתי להסביר לאן פננו במידה ,
    ונשבור רמת 1065/1063 יש 1058 , מתחת ל – 1040 גם 980/960 אפשרי .
    2. כמובן אנו קשורים למגמה בחול , שהיום גילתה אופטימיות , אך צריכה להישאר ,
    ולעלות כל יום ולסגור בגבוה יותר , כך גם המעוף.
    3. בורסה לא יציבה עם השכם והערב בשורות מנוגדות , עם קונפליקטים פוליטיים,
    ישאירו לנו חורבן לזמן רב , עכשיו סין מתחילה לככב בקיצור , הכול נראה על הפנים, רק אמריקה לפני הבחירות אולי תשלוף איזה סוס מהשק , ואולי דברים ישתנו , בינתיים הכול לא נראה טוב .
    4. כמובן יש חברים שיישאלו מה קרה לשמעון , נעשה שורטיסט , אז לא שורטיסט
    וגם לא לונגיסט , אני סוחר יומי מהסיבה הזו , לישון בשקט {לא שעכשיו אני ישן כן? }
    5. יורו דולר כמעט נשברה תחתית 1.2500 בינתיים עלה ל 1.281 .
    6. ארביטראג' 0.69% חיובי כאן שימו לב שלא יעבדו עלינו כמו כל יום בגלל הארביטרא' אנו אמורים לפתוח בגאפ 1072/3 אם לא ימשיך ל 1078 ,
    כאן עלולה להיות מלכודת ראשונה ויירדו {תבדקו לפי הגבוה של הקולים}, מעוף אמור להיות נחוש לגלות עוצמת לונג אמיתי מחר אמור לפרוץ גבוה של היום זה אומר סגירה מעל 1085 = 1087 , במספר הזה ניתן להאמין לתחילת לונג. { אני לא אופטימי כי כותבים המון קולים , וכל יום עושים ניעורים , ושוברים עוד נמוך}
    7. יחס כתיבות קול פוט כתובים 20% קולים יותר סך קולים : 325K קולים 261K פוטים כתובים .
    8. ליוני פתחו מעט יחסית 50K אופציות חצי חצי , מפוזרים כמו שדה חיטה לכול כוון
    9. סך 3 האוכפים הגיע ל – 24390 { ראחת פלסטין} איך יסגרו פוטים במחירים כאלה .
    10. חוזר!! לפי הדמיה של המפה הנקודה הכי פחות מופסדת 1120 , מצטער לא אני קובע זו עבודה רבה לעדכן כל יום, סוגרים פוטים הפסד ענק , סוגרים קולים רווח ענק.
    מי יכול לדעת מה באמתחתם , עד יוציאו איזה עז עם קרניים , אני כבר מתחיל לחוש שהסביבה הטבעית 1050 עד 1070 , עד שיוכח אחרת
    11. אני מקווה שלא יעבדו עלנו שוב , אבל אני חייב לציין בשביל מסחר יומי זה דבש
    12. מחר אפרסם תוצאות איתותים
    תודה לכולם , ונתן לשוק לומר את דברו :
    אמסלם שמעון גולד סיגנל
    .
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 22.05.2012 בשעה 04:14

בוקר טוב שמעון קשה מה לעשות זה מה שיש
    כמ שאתה אומר
    בריאות ופרנסה

שמעון בוקר טוב
    תודה לסקירה
    בבורסה כמו בבורסה אפשר לצפות להיפוך כשכולם בטוחים ריסוק יבוא היפוך לא לשכוח את הפן הפסיכולוגי גם
    יום ג ידוע כיום של שני צבעים
    לדעתי לשחקנים יש כוונה להקצין מטה (ומשם לקצור רווחים להקטנת ההפסדים) בניגוד להגיון של הסוחר היומי ומפת הפוזיציות, כי אינם יכולים או עולה להם הרבה . בקיצור הם מלבים מגמה אולם עכשיו זה רחוק להם מידי.
    כסף לעלות למעלה
    הכוון מעלה יופיע אחרי הפקיעה כמובן תלוי מה יהיה בחול

בוקר טוב רבי שמעון
    תודה רבה
    אתה אחד הסוקרים המעולים ברשת,
    ושוב תודה רבה.

בוקר טוב שמעון, תבורך על הסקירה המקיפה!!!
    יום טוב
    עומר

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות